Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Jeho výraz mi teď když je starší hodně připomíná drsného Harryho.

Máš pravdu, přesně to jsem si říkal taky. Je vidět, že se hoši udržujou, žádný nakynutý dědkové.

Odesláno

Koukám, že má celkem brutální modřinu na loktu Arnie

To asi bude z posledního natáčení Postradatelných ,kdy skončili se Sylvestrem v nemocnici.

Někde se o tom na netu psalo.

Odesláno

Jj aj vcera som si vsimol.. jediny svetly moment spanielskej reprezentacie su jeho hodinky.

Máš recht. Jsem rád, že byl obhájce sestřelen ještě ve skupině. Aspoň to bude zajímavější. Navíc bez Puyola už to není španělskej nároďák jak byl. I Barca šla jeho odchodem dolu. Je to srdcař, vůdčí typ a byl důležitej. Když se nedařilo, tak dokázal zařvat a psychycky nakopnout celej tým. Vincentovi hodinky mi budou na mistrovství chybět rozhodně víc než přesycenej španělskej tým bez motivace a soudržnosti.

Odesláno

Máš recht. Jsem rád, že byl obhájce sestřelen ještě ve skupině. Aspoň to bude zajímavější. Navíc bez Puyola už to není španělskej nároďák jak byl. I Barca šla jeho odchodem dolu. Je to srdcař, vůdčí typ a byl důležitej. Když se nedařilo, tak dokázal zařvat a psychycky nakopnout celej tým. Vincentovi hodinky mi budou na mistrovství chybět rozhodně víc než přesycenej španělskej tým bez motivace a soudržnosti.

Hlavně ten střapoč Ti chybí. Puyol udělal kradinální chybu, že si dovolil skončit s fotbalem, odrovnal dva týmu najednou...

Odesláno

mne sa ten ich teply kaka-kaka futbal nikdy nepacil. futbal ma mina takmer kompletne, ale ked uz, tak nech to ma stavu a nech sa da na to pozerat. Ked chcem vidiet cervenych trpaslikov hrat bago*, kupim si DVD od Disneyho. Ale trener ma fajne Bovety, tak aspon daco. Svetielko v temnote :)

*jakoze nechcem, chapeme sa. vcera sa tam kokoti doslova prechadzali, to bolo nedostojne. rozhodca to mal skontumovat za nesportove spravanie.

nech nie som off topic:

post-4112-0-08462400-1403191385_thumb.jpg

post-4112-0-29097700-1403191390_thumb.jpg

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...