El Nano Odesláno 2. července 2014 Nahlásit Odesláno 2. července 2014 nová posila Barcy - Rakitic a Yachty
Návštěvník dlubix Odesláno 3. července 2014 Nahlásit Odesláno 3. července 2014 Fabien Cousteau a Doxa
Návštěvník Strocek Odesláno 3. července 2014 Nahlásit Odesláno 3. července 2014 nová posila Barcy - Rakitic a Yachty Tak ty asi zandá do šuplíku a nafasuje Seika
Street Glide Odesláno 3. července 2014 Nahlásit Odesláno 3. července 2014 (upraveno) Hillary....Datejust na "žubiléé" :-) Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 3. července 2014 uživatelem Street Glide
obrbobr Odesláno 4. července 2014 Nahlásit Odesláno 4. července 2014 copak nosí bratři Kufovi?http://finance.idnes.cz/foto.aspx?r=podnikani&c=A140627_081724_podnikani_sov
Rodkopf Odesláno 4. července 2014 Nahlásit Odesláno 4. července 2014 iwc da vinci a ty druhe na mob nezvetsim, takze nevim
Kluk jako buk Odesláno 4. července 2014 Nahlásit Odesláno 4. července 2014 (upraveno) Asi jsem se měl taky stát plastickým chirurgem... Upraveno 4. července 2014 uživatelem Kluk jako buk
Hasňa Odesláno 4. července 2014 Nahlásit Odesláno 4. července 2014 Ale delat medicinu,pak nekolik let na pohotovosti v Trinci, delat rekatalky bezdomovcum za desitku mesicne, a u toho po nocich studovat, to by se ti asi moc nechtelo. Roman si tohle vsechno prosel. Uspech prisel az po hodne letech driny za par susnu. Urval to neskutecnou vuli.
obrbobr Odesláno 4. července 2014 Nahlásit Odesláno 4. července 2014 jo, souhlasa podle toho jak jsem ho viděl v tv v nějakým rozhovoru, tak to bude asi mít i hlavě srovnaný, narozdíl od většiny "čutálistů" viz výše Ale delat medicinu,pak nekolik let na pohotovosti v Trinci, delat rekatalky bezdomovcum za desitku mesicne, a u toho po nocich studovat, to by se ti asi moc nechtelo. Roman si tohle vsechno prosel. Uspech prisel az po hodne letech driny za par susnu. Urval to neskutecnou vuli.
Kluk jako buk Odesláno 4. července 2014 Nahlásit Odesláno 4. července 2014 Ber to spíš jako povzdech studujícího farmaceuta, kterej prochází menší deziluzí z toho, do čeho se to uvrtal.
jacob Odesláno 4. července 2014 Nahlásit Odesláno 4. července 2014 (upraveno) Steven rozSaegal a pro jistotu hned dvoje hodinky během včerejšího vystoupení na RfP. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 4. července 2014 uživatelem jacob
Návštěvník Strocek Odesláno 4. července 2014 Nahlásit Odesláno 4. července 2014 ty na pravý budou nějaký trasery nebo luminoxy
Sláva Kelly Odesláno 4. července 2014 Nahlásit Odesláno 4. července 2014 Ahoj ,copak to má Gabča na ruce ?Asi si ji ještě žádná firma nevybrala jako ambasadorku,ale snad brzy ano. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
VintageLover Odesláno 4. července 2014 Nahlásit Odesláno 4. července 2014 Ahoj ,copak to má Gabča na ruce ?Asi si ji ještě žádná firma nevybrala jako ambasadorku,ale snad brzy ano.Sporttester Polar, Garmin nebo tak něco.Její drahá polovička má tuším Planetoušny.
hulk Odesláno 4. července 2014 Nahlásit Odesláno 4. července 2014 Náš ministr, teď jsem jaxi zapomněl jeho jméno :-)A co má na ruce jsem neidentifikoval.... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Ohm-Aztec Odesláno 4. července 2014 Nahlásit Odesláno 4. července 2014 V.I.P. to není, ale snaží se na tom zapracovat. Co má Debbie Delamar na ruce? Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Toams Odesláno 4. července 2014 Nahlásit Odesláno 4. července 2014 Náš ministr, teď jsem jaxi zapomněl jeho jméno :-)A co má na ruce jsem neidentifikoval....Pan ministr Brabec jich ma vic ...
Návštěvník Zmizík Odesláno 4. července 2014 Nahlásit Odesláno 4. července 2014 V.I.P. to není, ale snaží se na tom zapracovat. Co má Debbie Delamar na ruce?Todle potkat v lese.
kdojinej Odesláno 4. července 2014 Nahlásit Odesláno 4. července 2014 Ale delat medicinu,pak nekolik let na pohotovosti v Trinci, delat rekatalky bezdomovcum za desitku mesicne, a u toho po nocich studovat, to by se ti asi moc nechtelo. Roman si tohle vsechno prosel. Uspech prisel az po hodne letech driny za par susnu. Urval to neskutecnou vuli.Skoro jsem se dojal. 1
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se