Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Návštěvník Strocek
Odesláno

nová posila Barcy - Rakitic a Yachty

Tak ty asi zandá do šuplíku a nafasuje Seika  :)

Odesláno

Ale delat medicinu,pak nekolik let na pohotovosti  v Trinci, delat rekatalky bezdomovcum za desitku mesicne, a u toho po nocich studovat, to by se ti asi moc nechtelo. Roman si tohle vsechno prosel. Uspech prisel az po hodne letech driny za par susnu. Urval to neskutecnou vuli.

Odesláno

jo, souhlas

a podle toho jak jsem ho viděl v tv v nějakým rozhovoru, tak to bude asi mít i hlavě srovnaný, narozdíl od většiny "čutálistů" viz výše

Ale delat medicinu,pak nekolik let na pohotovosti  v Trinci, delat rekatalky bezdomovcum za desitku mesicne, a u toho po nocich studovat, to by se ti asi moc nechtelo. Roman si tohle vsechno prosel. Uspech prisel az po hodne letech driny za par susnu. Urval to neskutecnou vuli.

Odesláno (upraveno)

Steven rozSaegal a pro jistotu hned dvoje hodinky během včerejšího vystoupení na RfP.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Upraveno uživatelem jacob
Odesláno

Ahoj ,

copak to má Gabča na ruce ?

Asi si ji ještě žádná firma nevybrala jako ambasadorku,ale snad brzy ano.

Odesláno

Náš ministr, teď jsem jaxi zapomněl jeho jméno :-)

A co má na ruce jsem neidentifikoval....

Pan ministr Brabec jich ma vic ...

Návštěvník Zmizík
Odesláno

V.I.P. to není, ale snaží se na tom zapracovat. Co má Debbie Delamar na ruce?

Todle potkat v lese.

Odesláno

Skoro jsem se dojal.

• Dát hlas 1

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...