Přejít na obsah

Jaké hodinky nosí VIP?

African

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 25tis.
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Hm a co má Lester tady? (Jeho profilovka z Twitteru)

attachicon.gif 80816b3cbfb2402bf3141ff182908ea5.jpeg

Ted nejak nechapu toho Lestera... Martina bych pochopil, Watsona taky, o Pytlikovi Bilbovi nemluve.. Pak si jeste vybavuju Artura a Johna (z Lasky nebeske)... Kde byl Lester ? Upraveno uživatelem petr_cha
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Návštěvník LukeD

No to mi poser záda! Věc, o které jsem si myslel, že se nikdy nestane aneb První hodinky značky Rolex, které se mi opravdu líbí. Proč mě nepřekvapuje, že jsou to vintage?

....a ještě  detail Paulových krásek....

PC-Matthias-Paul-Newman-Rolex-Daytona.jp

Odkaz ke komentáři

No to mi poser záda! Věc, o které jsem si myslel, že se nikdy nestane aneb První hodinky značky Rolex, které se mi opravdu líbí. Proč mě nepřekvapuje, že jsou to vintage?

jojo, tyhle krasky jsou hodne silna kava (odkazem i cenou:)

Odkaz ke komentáři

No,ja bych te uklidnil,tohle ti rikat pane asi jen tak nebude.Snad nejhezci tricompax,co jsem videl.Nadhera.Ja bych si teda,co se Rolexu tyka,vybral hlavne vintazni modely,v tom mam jasno,ale tim to hasne:-)

Odkaz ke komentáři

Návštěvník LukeD

No,ja bych te uklidnil,tohle ti rikat pane asi jen tak nebude.Snad nejhezci tricompax,co jsem videl.Nadhera.Ja bych si teda,co se Rolexu tyka,vybral hlavne vintazni modely,v tom mam jasno,ale tim to hasne:-)

Jsem ledově klidný a vyrovnaný a fakt mě ani na chvíli nenapadlo, že bych na ně mohl mít, resp. že by mi říkaly pane. ;) Ale díky za starost...

Odkaz ke komentáři

Nedávno v příloze MF Dnes...Petr Koukal a Omega PO....

Bude to trochu chronomagor, viz. text převzatý z novinky.cz...

?Hodinky mě baví sbírat od malička. První jsem dostal od táty (do synových dvaceti let byl i jeho trenérem ? pozn. aut.), pak jsem si už na další sám šetřil a vydrželo mi to dodnes. Od normálních jsem se dostal ke starožitným a začal jsem se zajímat i o hodinařinu. Bohužel, je to velmi drahý koníček..."

post-14607-0-37058000-1418635394_thumb.jpg

post-14607-0-37816700-1418635398_thumb.jpg

post-14607-0-62347700-1418635405_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...