tombed Odesláno 9. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. prosince 2014 Hm a co má Lester tady? (Jeho profilovka z Twitteru) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
flagolo Odesláno 10. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. prosince 2014 Že by 5712 ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petr_cha Odesláno 10. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. prosince 2014 (upraveno) Hm a co má Lester tady? (Jeho profilovka z Twitteru) 80816b3cbfb2402bf3141ff182908ea5.jpegTed nejak nechapu toho Lestera... Martina bych pochopil, Watsona taky, o Pytlikovi Bilbovi nemluve.. Pak si jeste vybavuju Artura a Johna (z Lasky nebeske)... Kde byl Lester ? Upraveno 10. prosince 2014 uživatelem petr_cha Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kid_A Odesláno 10. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. prosince 2014 Že by 5712 ? to je panecku vip.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr_123 Odesláno 10. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. prosince 2014 Ted nejak nechapu toho Lestera... Martina bych pochopil, Watsona taky, o Pytlikovi Bilbovi nemluve.. Pak si jeste vybavuju Artura a Johna (z Lasky nebeske)... Kde byl Lester ?http://www.csfd.cz/film/360062-fargo/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tombed Odesláno 10. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. prosince 2014 http://www.csfd.cz/film/360062-fargo/No vidíš... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
honzyk Odesláno 13. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. prosince 2014 Petter Solberg a asi Chopard Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sláva Kelly Odesláno 14. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. prosince 2014 Tak tyhle hodinky jsou krutopísně hustý !Nádhera Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
villain83 Odesláno 14. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. prosince 2014 Jo,tyhle Chopardy jsem nedavno videl na jednom postarsim chlapikovi,jsou dost velky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 14. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. prosince 2014 Jo,tyhle Chopardy jsem nedavno videl na jednom postarsim chlapikovi,jsou dost velky. No, tak toho jsem se bál, že jsou velký. Jinak se mi taky moc líbí. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník LukeD Odesláno 14. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. prosince 2014 No to mi poser záda! Věc, o které jsem si myslel, že se nikdy nestane aneb První hodinky značky Rolex, které se mi opravdu líbí. Proč mě nepřekvapuje, že jsou to vintage? ....a ještě detail Paulových krásek.... . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kid_A Odesláno 14. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. prosince 2014 No to mi poser záda! Věc, o které jsem si myslel, že se nikdy nestane aneb První hodinky značky Rolex, které se mi opravdu líbí. Proč mě nepřekvapuje, že jsou to vintage?jojo, tyhle krasky jsou hodne silna kava (odkazem i cenou:) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
villain83 Odesláno 14. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. prosince 2014 No to mi poser záda! Věc, o které jsem si myslel, že se nikdy nestane aneb První hodinky značky Rolex, které se mi opravdu líbí. Proč mě nepřekvapuje, že jsou to vintage?No,ja bych te uklidnil,tohle ti rikat pane asi jen tak nebude.Snad nejhezci tricompax,co jsem videl.Nadhera.Ja bych si teda,co se Rolexu tyka,vybral hlavne vintazni modely,v tom mam jasno,ale tim to hasne:-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M10 Odesláno 14. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. prosince 2014 No, tak toho jsem se bál, že jsou velký. Jinak se mi taky moc líbí.Nejsou, siwi, můj známý je má, a vypadají jako 42ky.... Mně se moc líbí v chronu a ve zlatě, ale mohly by být větší ...regulérně. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 14. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. prosince 2014 Hmmm, 42 je přesně moje velikost Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník LukeD Odesláno 14. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. prosince 2014 No,ja bych te uklidnil,tohle ti rikat pane asi jen tak nebude.Snad nejhezci tricompax,co jsem videl.Nadhera.Ja bych si teda,co se Rolexu tyka,vybral hlavne vintazni modely,v tom mam jasno,ale tim to hasne:-) Jsem ledově klidný a vyrovnaný a fakt mě ani na chvíli nenapadlo, že bych na ně mohl mít, resp. že by mi říkaly pane. Ale díky za starost... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 14. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. prosince 2014 Mám asi halucinace, ale zdálo se mi, že Ringo Čech má v TGM na ruce Nomosy. Asi jsem se ale sekl, nechce se mi věřit, že by Ringo byl tak vkusný. Ale jestli jo, tak by měl u mě velké plus. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martyp Odesláno 15. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. prosince 2014 Nedávno v příloze MF Dnes...Petr Koukal a Omega PO....Bude to trochu chronomagor, viz. text převzatý z novinky.cz... ?Hodinky mě baví sbírat od malička. První jsem dostal od táty (do synových dvaceti let byl i jeho trenérem ? pozn. aut.), pak jsem si už na další sám šetřil a vydrželo mi to dodnes. Od normálních jsem se dostal ke starožitným a začal jsem se zajímat i o hodinařinu. Bohužel, je to velmi drahý koníček..." Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
michalval Odesláno 15. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. prosince 2014 (upraveno) Tomáš Vokoun a Panerai Luminor, ale nevím, které přesně..http://hokej.idnes.cz/foto.aspx?r=nhl&foto1=BEM4e508b_edf6fcef36194f8e8f02b8875870db31_0.jpg Upraveno 15. prosince 2014 uživatelem michalval Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ondralbc Odesláno 15. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. prosince 2014 Lepsi by to bylo, kdyby vedel, ze ten posledni knoflik ma nechat nezapnuty Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se