milomac Odesláno 24. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. prosince 2014 (upraveno) Jo Genesis - na těch jsem vyrostl. Poslouchám je dodnes. Poslouchal jsem jejich live koncert z Dijonu v r. 1978, závěr cca 20 min. pro mě zkrátka nej Genesis. Tak šel čas s P. Collinsem (a nejen s ním), škoda že fotky nejsou s hodinkami.... Upraveno 24. prosince 2014 uživatelem milomac Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
panedge Odesláno 24. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. prosince 2014 Na posledni fotce Panerai Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chosef76 Odesláno 28. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. prosince 2014 Martin Šonka a jeho Béčka. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martyp Odesláno 29. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. prosince 2014 (upraveno) A zrovna Blackbirdy, krása! Jak bylo tuším kdesi v jednom rozhovoru s ním.. "Máte Breitlingy a leteckou budnu?" a Mr. Šonka jen krátce "Mám.." Upraveno 29. prosince 2014 uživatelem Martyp Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chosef76 Odesláno 29. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. prosince 2014 (upraveno) A zrovna Blackbirdy, krása! Jak bylo tuším kdesi v jednom rozhovoru s ním.. "Máte Breitlingy a leteckou budnu?" a Mr. Šonka jen krátce "Mám.." Zrovna o víkendu jsem se díval na dokument o Mr. Šonkovi...tohle je pilotní extratřída světové úrovně. Ty Béčka mi ten jeho dokonalý "osobnostní obraz" jen podtrhují. Upraveno 29. prosince 2014 uživatelem Chosef76 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jacob Odesláno 30. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. prosince 2014 V nějakém časopise jsem s ním četl rozhovor a ty Blackbird mají všichni účastníci RB Air Race v jejich edici přímo od Breitling. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
financ Odesláno 30. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. prosince 2014 V posledním čísle watch it je s ním rozhovor, Blackbirdy jsou limitka pro účastníky soutěže Red Bull Air Race a píše že je sběratel hodinek začátečník. A zrovna Blackbirdy, krása! Jak bylo tuším kdesi v jednom rozhovoru s ním.. "Máte Breitlingy a leteckou budnu?" a Mr. Šonka jen krátce "Mám.." Zrovna o víkendu jsem se díval na dokument o Mr. Šonkovi...tohle je pilotní extratřída světové úrovně. Ty Béčka mi ten jeho dokonalý "osobnostní obraz" jen podtrhují Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jimmy-Jimmy Odesláno 30. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. prosince 2014 Parťák Šonky Petr Kopfsterin nosí Fortis B-42 Marine Master Chronograph Titan Automatik Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
michalval Odesláno 30. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. prosince 2014 Omegy Dynamic? Nevím, ruku do ohně za to nedám.A na krku má parádní dZi z Tibetu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jiřina Odesláno 30. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. prosince 2014 A tady to měli Castrol a Lucky Lager zadáčo Dneska by taková fotka byla pečlivě vyprodukovaná s brutálním product placementem a vyfocení by trvalo pár hodin... A byl to takovy ten cvak, kdy jsi ve spravnou dobu na správném místě...tonuž prostě dnes skoro nejde ; (...chtěl bych tu dobu zažít Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Liqid Odesláno 30. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. prosince 2014 A které Dynamic máte na mysli pánové? Dle nožek, tahu a cifru mi to žádné Dynamic nepřipomíná. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maker Odesláno 30. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. prosince 2014 Kapitan SR a zda sa mi, ze presiel zo SDDS na GMT BLNR, ale nie som isty P.S. bez ohladu na jeho "pokerovane" telo- pre mna najlepsi slovensky futbalista od ery Peta Dubovskeho Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník maxipesfik Odesláno 30. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. prosince 2014 . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
michalval Odesláno 30. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. prosince 2014 (upraveno) A které Dynamic máte na mysli pánové? Dle nožek, tahu a cifru mi to žádné Dynamic nepřipomíná.Střílíme od boku, i jsem to napsal. Jestli máš další tip, sem s ním. Upraveno 30. prosince 2014 uživatelem michalval Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
villain83 Odesláno 30. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. prosince 2014 Já mám pocit,že jsem kdesi kdysi viděl podobný Certiny,ale tohle může bejt fakt cokoli,klidně bych tipoval nějakou menší firmu,která už ani neexistuje,byl toho mrak.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kid_A Odesláno 30. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. prosince 2014 (upraveno) . ... W T F..... schvalne jsem si prosel CVSTOS web. Chapu, ze marketing je marketing, ale tohle...nevim. Upraveno 30. prosince 2014 uživatelem Kid_A Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kid_A Odesláno 30. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. prosince 2014 myslim, ze mohl vzdat otcum respekt tim, ze by si vzdal aspon normalni kalhoty a boty. kopacka je to urcite dobrej, ale jako projev ucty to na me nefunguje.Kapitan SR a zda sa mi, ze presiel zo SDDS na GMT BLNR, ale nie som isty P.S. bez ohladu na jeho "pokerovane" telo- pre mna najlepsi slovensky futbalista od ery Peta Dubovskeho Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka luděra Odesláno 31. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. prosince 2014 Magové co to má viloušek chocholoušek na předloktí? Takovej tah jsem ještě neviděl! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rodkopf Odesláno 31. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. prosince 2014 (upraveno) Magové co to má viloušek chocholoušek na předloktí? Takovej tah jsem ještě neviděl! Zajímavé - netuším. Jsou to nějaké chrona, klidně ten tah může být dokupovaný. Jinak má toho více, krom profláklých UN jsem narazil i na Longines Le Grande Classique? a Tag Heuer carerra Upraveno 31. prosince 2014 uživatelem Rodkopf Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anela Odesláno 1. ledna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. ledna 2015 a co Zubin Mehta, který právě diriguje novoroční koncert vídeňských filharmoniků? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se