Přejít na obsah

Jaké hodinky nosí VIP?

African

Doporučené příspěvky

Jo Genesis - na těch jsem vyrostl. Poslouchám je dodnes.

Poslouchal jsem jejich live koncert z Dijonu v r. 1978, závěr cca 20 min. pro mě zkrátka nej Genesis. Tak šel čas s P. Collinsem (a nejen s ním), škoda že fotky nejsou s hodinkami....

post-5787-0-25439700-1419433268_thumb.jpg post-5787-0-52181700-1419433292_thumb.jpeg 

post-5787-0-87979900-1419433317_thumb.jpg                                                          post-5787-0-83097100-1419433363_thumb.jpeg             

Upraveno uživatelem milomac
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

• Odpovědi 25,1tis.
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

A zrovna Blackbirdy, krása! :)

Jak bylo tuším kdesi v jednom rozhovoru s ním.. "Máte Breitlingy a leteckou budnu?" a Mr. Šonka jen krátce "Mám.." :D

Upraveno uživatelem Martyp
Odkaz ke komentáři

Jak bylo tuším kdesi v jednom rozhovoru s ním.. "Máte Breitlingy a leteckou budnu?" a Mr. Šonka jen krátce "Mám.." :D

Zrovna o víkendu jsem se díval na dokument o Mr. Šonkovi...tohle je pilotní extratřída světové úrovně. Ty Béčka mi ten jeho dokonalý "osobnostní obraz" jen podtrhují. Upraveno uživatelem Chosef76
Odkaz ke komentáři

V posledním čísle watch it je s ním rozhovor, Blackbirdy jsou limitka pro účastníky soutěže Red Bull Air Race a píše že je sběratel hodinek začátečník.

Jak bylo tuším kdesi v jednom rozhovoru s ním.. "Máte Breitlingy a leteckou budnu?" a Mr. Šonka jen krátce "Mám.." :D

Zrovna o víkendu jsem se díval na dokument o Mr. Šonkovi...tohle je pilotní extratřída světové úrovně. Ty Béčka mi ten jeho dokonalý "osobnostní obraz" jen podtrhují

Odkaz ke komentáři

A tady to měli Castrol a Lucky Lager zadáčo :)

Dneska by taková fotka byla pečlivě vyprodukovaná s brutálním product placementem a vyfocení by trvalo pár hodin...  :death:

A byl to takovy ten cvak, kdy jsi ve spravnou dobu na správném místě...tonuž prostě dnes skoro nejde ; (...chtěl bych tu dobu zažít
Odkaz ke komentáři

A které Dynamic máte na mysli pánové? Dle nožek, tahu a cifru mi to žádné Dynamic nepřipomíná.

Střílíme od boku, i jsem to napsal. Jestli máš další tip, sem s ním.  ;)

Upraveno uživatelem michalval
Odkaz ke komentáři

myslim, ze mohl vzdat otcum respekt tim, ze by si vzdal aspon normalni kalhoty a boty. kopacka je to  urcite dobrej, ale jako projev ucty to na me nefunguje.

Kapitan SR a zda sa mi, ze presiel zo SDDS na GMT BLNR, ale nie som isty :)

P.S. bez ohladu na jeho "pokerovane" telo- pre mna najlepsi slovensky futbalista od ery Peta Dubovskeho

Odkaz ke komentáři

Magové co to má viloušek chocholoušek na předloktí? Takovej tah jsem ještě neviděl! :o

Zajímavé - netuším. Jsou to nějaké chrona, klidně ten tah může být dokupovaný. 

vilo_rozboril-v_siedmom_nebi.jpg

Jinak má toho více, krom profláklých UN jsem narazil i na Longines Le Grande Classique? a Tag Heuer carerra

post-11236-0-33848000-1420024011_thumb.png

post-11236-0-18981500-1420024021_thumb.png

Upraveno uživatelem Rodkopf
Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...