Přejít na obsah

Jaké hodinky nosí VIP?

African

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 25tis.
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Předběhnul jsi me, taky jsem sem chtěl Berdychovu snoubenku dát... Tak aspoň britský bulvár, kde jsou vidět jak hodinky, tak "engaging showdown" mezi Ester a Kim Sears, snoubenkou Andy Murrayho před semifinále  :lol2:.

http://www.dailymail.co.uk/femail/article-2929121/Diamond-duel-Kim-engaging-showdown-Murray-s-fiancee-set-clash-court-semi-final-opponent-s-wife-dazzling-ring.html

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Mě teda víc bere stará Tomáše. Obecně mě tyhle "dokonalý" holky, moc neberou, ale kdyby šlo do tuhýho, tak bych jim teda dal, to zase jo, ale dělal bych chvíli fóry aby si nemyslela, že sem nějakej hej nebo počkej a že dam každý... ;)

hezky receno...:))
Odkaz ke komentáři

Mě teda víc bere stará Tomáše. Obecně mě tyhle "dokonalý" holky, moc neberou, ale kdyby šlo do tuhýho, tak bych jim teda dal, to zase jo, ale dělal bych chvíli fóry aby si nemyslela, že sem nějakej hej nebo počkej a že dam každý... ;)  

Dobře ty :-)

Odkaz ke komentáři

Návštěvník LukeD

Zakomponování big date k těm číslovanejm indexům je teda dost příšerný :).

Tak nějak - vypadá to jako pěst na oko. Jako by se narychlo rozhodli a flákli tam tu komplikaci až po ukončení návrhu designu hodinek. :)

Odkaz ke komentáři

Tak nějak - vypadá to jako pěst na oko. Jako by se narychlo rozhodli a flákli tam tu komplikaci až po ukončení návrhu designu hodinek. :)

...jojo, zfušovaný flírgry pro trhlý amíky a jiný celebrity:))

Upraveno uživatelem Kid_A
Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...