Kid_A Odesláno 27. ledna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. ledna 2015 Jen kdyby se u toho netvářil, jak říkají naši slovenští kolegové, tak prijebaně... myslis procitene?) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VintageLover Odesláno 27. ledna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. ledna 2015 Sylvester Stallone - Kobra, rok 1986 (http://www.csfd.cz/film/1723-cobra/), záběr 01:04:35 Příště to dej do sekce: "V hlavní úloze hodinky" Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chorche Odesláno 27. ledna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. ledna 2015 myslis procitene? )Tak nějak Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
montemar Odesláno 28. ledna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. ledna 2015 hezký detail. ester sátorová. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tyler Odesláno 28. ledna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. ledna 2015 Předběhnul jsi me, taky jsem sem chtěl Berdychovu snoubenku dát... Tak aspoň britský bulvár, kde jsou vidět jak hodinky, tak "engaging showdown" mezi Ester a Kim Sears, snoubenkou Andy Murrayho před semifinále . http://www.dailymail.co.uk/femail/article-2929121/Diamond-duel-Kim-engaging-showdown-Murray-s-fiancee-set-clash-court-semi-final-opponent-s-wife-dazzling-ring.html Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
montemar Odesláno 28. ledna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. ledna 2015 (upraveno) nerikali vcera ve zpravach, ze ma ten ester krouzek cenu 1 mio? .. tak nevim, ktera z tech dvou se mi libi vic... asi murrayovka.. Upraveno 28. ledna 2015 uživatelem montemar Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Strocek Odesláno 28. ledna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. ledna 2015 Mě teda víc bere stará Tomáše. Obecně mě tyhle "dokonalý" holky, moc neberou, ale kdyby šlo do tuhýho, tak bych jim teda dal, to zase jo, ale dělal bych chvíli fóry aby si nemyslela, že sem nějakej hej nebo počkej a že dam každý... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marcus Odesláno 28. ledna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. ledna 2015 Už tu dlouho nebyl Jay-Z. Tentokrát zachycen cestou na dětské hřiště, k čemuž stylově zvolil Rolex Sky-Dweller.zdroj a další fotky zde: http://splashysplash.com/2014/01/jay-z-spotted-wearing-yellow-gold-rolex-sky-dweller-watch/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kid_A Odesláno 28. ledna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. ledna 2015 Mě teda víc bere stará Tomáše. Obecně mě tyhle "dokonalý" holky, moc neberou, ale kdyby šlo do tuhýho, tak bych jim teda dal, to zase jo, ale dělal bych chvíli fóry aby si nemyslela, že sem nějakej hej nebo počkej a že dam každý... hezky receno...) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ohm-Aztec Odesláno 28. ledna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. ledna 2015 (upraveno) Bruce Springsteen a... snad Tag Heuer F1 a ty druhé nevím... edit: Glashütte Flieger Big Date... Upraveno 28. ledna 2015 uživatelem Ohm-Aztec Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
USER47 Odesláno 28. ledna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. ledna 2015 Zakomponování big date k těm číslovanejm indexům je teda dost příšerný. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JAJA Odesláno 28. ledna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. ledna 2015 Mě teda víc bere stará Tomáše. Obecně mě tyhle "dokonalý" holky, moc neberou, ale kdyby šlo do tuhýho, tak bych jim teda dal, to zase jo, ale dělal bych chvíli fóry aby si nemyslela, že sem nějakej hej nebo počkej a že dam každý... Dobře ty :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník LukeD Odesláno 28. ledna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. ledna 2015 Zakomponování big date k těm číslovanejm indexům je teda dost příšerný . Tak nějak - vypadá to jako pěst na oko. Jako by se narychlo rozhodli a flákli tam tu komplikaci až po ukončení návrhu designu hodinek. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kid_A Odesláno 28. ledna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. ledna 2015 (upraveno) Tak nějak - vypadá to jako pěst na oko. Jako by se narychlo rozhodli a flákli tam tu komplikaci až po ukončení návrhu designu hodinek. ...jojo, zfušovaný flírgry pro trhlý amíky a jiný celebrity:)) Upraveno 28. ledna 2015 uživatelem Kid_A Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Liqid Odesláno 29. ledna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. ledna 2015 Ten toho má taky plnou kabelu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Micey Odesláno 29. ledna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. ledna 2015 Copa to je, to divný růžový/červený? Ty IWC jsou krásný, jojo.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kid_A Odesláno 29. ledna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. ledna 2015 Pan Vlekar Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kristian.nov Odesláno 29. ledna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. ledna 2015 Se mi kudla v kapse rozvírá... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondoni Odesláno 29. ledna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. ledna 2015 Se mi kudla v kapse rozvírá... Klid, boží mýny melou sice pomalu, ale melou Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník dlubix Odesláno 29. ledna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. ledna 2015 Klid, boží mýny melou sice pomalu, ale melou Jenže zrovna tenhle s nima otáčí.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se