Exiztence Odesláno 27. března 2015 Nahlásit Odesláno 27. března 2015 Hamilton-však jo,je to spíš pro inspiraci,to samý jako je módní přehlídka.Spousta lidí si říká,tohle si přece nikdo nemůže vzít na sebe.Ale ono to funguje jiným způsobem.Takže já taky rophodně nejsem výstřední,ani hipster,ale koukám na to a něco si z toho pro sebe třeba vezmu.Tak bych to tak viděl, mám ho ve sledování na instagramu a jeho outfity jsou pěkný.
Návštěvník Strocek Odesláno 27. března 2015 Nahlásit Odesláno 27. března 2015 Jako k tomu potetovanýmu frajerovi. Kérky obecně mě vůbec neberou ba naopak a viděl bych tohle celokérování jako chvilkovou módní vlnu, když teda nemyslíme Jakuzu, to že některý modely mu docela seděj je OK, ale plno věcí je už přepálených a jak se to zmiňuje je to jeho práce, tak asi musí občas na sebe vzít něco mimo... K odívání naší populace, ono je velkej rozdíl kdo co dělá a je jasný, že náčelník horský služby bude vypadat jinak, než ředitel velký firmy, stejně tak stavby mistr co objíždí stavby a sem si jistej, že je v podobných modelech moc neuvidíme. To, že většina volí sportovní pohodlí, tak to nikomu moc nevyčítám. Krom toho nevím jestli máte podobnej poznatek, ale jít si u nás koupit pěknou pánskou koženou bundu a nemyslím kolotočářskou, je tady v celku problém, protože nikde nic nemaj, takže i ten sortiment u nás je prostě tristní.
tano Odesláno 27. března 2015 Nahlásit Odesláno 27. března 2015 Pan je stylar, to asi jo, ale ty kerky nema nic moc, videl jsem rozhodne lepsi.
Hamilton Odesláno 27. března 2015 Nahlásit Odesláno 27. března 2015 Hamilton-však jo,je to spíš pro inspiraci,to samý jako je módní přehlídka.Spousta lidí si říká,tohle si přece nikdo nemůže vzít na sebe.Ale ono to funguje jiným způsobem.Takže já taky rophodně nejsem výstřední,ani hipster,ale koukám na to a něco si z toho pro sebe třeba vezmu.Jasně, jako občasný zdroj inspirace to může být zajímavý, ať už jde o jednotlivý kusy oblečení a výjimečně třeba i o celý outfit. Jeho vkus jako takový mi ale fakt není po chuti, protože je to přestylizovaný, přezdobený a hlavně si to prvoplánovitě říká o pozornost. Navíc jsem hrozná konzerva a některý ty ujetý střihy a infantilní barvičky tak považuju za úplnou hrůzu.
Tondaa73 Odesláno 27. března 2015 Nahlásit Odesláno 27. března 2015 Strocek:"Jako k tomu potetovanýmu frajerovi. Kérky obecně mě vůbec neberou ba naopak a viděl bych tohle celokérování jako chvilkovou módní vlnu, když teda nemyslíme Jakuzu," To jako fakt vážně ?????????
Návštěvník Strocek Odesláno 27. března 2015 Nahlásit Odesláno 27. března 2015 Tak to na mě působí. Prostě nesmyslný obrázky po celým těle mě utvrzuje, že má dotyčný tak trochu mindrák. A není to ani životní styl ani nic jinýho. Když teda nemyslím Jakuzu nebo příslušníky jiných kultur např Maury aj. kde je to tradice a patří to k nim odjakživa. Ještě bych pochopil tetování k příslušnosti gangů, ale tohle je pro mě pro mě pozérství bejt jinej a na mě to dojem nedělá právě naopak.
Tondaa73 Odesláno 27. března 2015 Nahlásit Odesláno 27. března 2015 Tak to na mě působí. Prostě nesmyslný obrázky po celým těle mě utvrzuje, že má dotyčný tak trochu mindrák. A není to ani životní styl ani nic jinýho. Když teda nemyslím Jakuzu nebo příslušníky jiných kultur např Maury aj. kde je to tradice a patří to k nim odjakživa. Ještě bych pochopil tetování k příslušnosti gangů, ale tohle je pro mě pro mě pozérství bejt jinej a na mě to dojem nedělá právě naopak.Nerozumím, ale respektuji názor. I když teda...no nic...
JAJA Odesláno 27. března 2015 Nahlásit Odesláno 27. března 2015 Nick Wooster a Suby Neznal jsem ho, ale musím říct, že je to stylový týpek.
Hamilton Odesláno 27. března 2015 Nahlásit Odesláno 27. března 2015 Tak to na mě působí. Prostě nesmyslný obrázky po celým těle mě utvrzuje, že má dotyčný tak trochu mindrák. A není to ani životní styl ani nic jinýho. Když teda nemyslím Jakuzu nebo příslušníky jiných kultur např Maury aj. kde je to tradice a patří to k nim odjakživa. Ještě bych pochopil tetování k příslušnosti gangů, ale tohle je pro mě pro mě pozérství bejt jinej a na mě to dojem nedělá právě naopak.Vidím to úplně stejně, pohybuju se v prostředí posiloven a klubů muay thai, kde se nechalo "velkoplošně" v posledních cca 10 letech pokérovat tak 80 % osazenstva, vesměs proto, aby dali najevo, jsou jsou výjimečný, osobitý a vymykaj se konvencím. Pravda je taková, že většina z těch kluků (a holek) je tak stereotypní a povrchní, až to bolí, a žádná malůvka jim nepomůže. "Hlubokomyslný" kérování přes půl těla se sice rozšiřuje mezi širokou veřejnost a ještě pořád podle mě tahle mánie nedosáhla vrcholu (stačí si zajet do Anglie, aby člověk viděl, jak až může být tetování populární), ale s tím, jak se trh nasycuje, se nevyhnutelně blíží den, kdy se křivka popularity zlomí a tenhle trend začne odeznívat. Pak bude "cool" být nepotetovanej a já budu v Podolí za hvězdu. (/joking) Disclaimer: samozřejmě neházím potetovaný lidi do jednoho pytle, výjimky potvrzující pravidlo se najdou všude, jenom popisuju svůj subjektivní dojem. A abych jenom nekecal, dávám do placu fotku jednoho VIPáka a známýho hodinkovýho nadšence. Pozná ty skvosty někdo?
Návštěvník Strocek Odesláno 27. března 2015 Nahlásit Odesláno 27. března 2015 Pod všechno co si napsal se podepisuju!!! Akorát tě naseru, že jestli se někdy v Podolí budu pohybovat, tak tam budeme nepotetovaný dva , ale neboj koček zbude pro oba dost a počmáraný budou mít smůlu
Pavelpu27 Odesláno 27. března 2015 Nahlásit Odesláno 27. března 2015 Tihle trpaslíci s napoleonským komplexem mě iritujou víc, než potetovaní namachrovanci. Znám jich bohužel dost a všichni jsou křivý, jak šikmá věž v Pise.
Frantik Odesláno 27. března 2015 Nahlásit Odesláno 27. března 2015 (upraveno) Tak to na mě působí. Prostě nesmyslný obrázky po celým těle mě utvrzuje, že má dotyčný tak trochu mindrák. A není to ani životní styl ani nic jinýho. Když teda nemyslím Jakuzu nebo příslušníky jiných kultur např Maury aj. kde je to tradice a patří to k nim odjakživa. Ještě bych pochopil tetování k příslušnosti gangů, ale tohle je pro mě pro mě pozérství bejt jinej a na mě to dojem nedělá právě naopak.Je to tak. Můj fotr ma stejnej názor. Upraveno 27. března 2015 uživatelem Frantik
tano Odesláno 27. března 2015 Nahlásit Odesláno 27. března 2015 Tihle trpaslíci s napoleonským komplexem mě iritujou víc, než potetovaní namachrovanci. Znám jich bohužel dost a všichni jsou křivý, jak šikmá věž v Pise.Ale tito hybou svetem a ne zaplat panbuh ti kerkari ), je to slusnej a dobrej chlap.
McStinger Odesláno 27. března 2015 Nahlásit Odesláno 27. března 2015 1., 3. a předposlední fotka mají něco do sebe, ta 3. je přímo parádní. Jinak jsou to ale přímo hipsterský orgie, což je mi velmi vzdálený, a zvlášť na chlápkovi, kterýmu tipuju kolem padesátky, to podle mě působí zcela nepatřičně (to neznamená, že bych měl zalíbení v český snaze nosit vždycky a všude těžký outdoor, ke kterýmu chybí už jenom cepín, mačky a trekingový hole, ale podobnej přístup, že "všechno je o stylu", a to pokud možno stylu co nejvýstřednějším a nejkřiklavějším, to jde taky úplně mimo mě). On nevyzerá ako hipster. Vyzerá, že hipsterov vymyslel. Iba hipsteri si myslia, že sa vymysleli sami. Image je nanič, daj si Sprite. Buď sám sebou. Prdlajz.
instant Odesláno 27. března 2015 Nahlásit Odesláno 27. března 2015 to jako vazne sa obliekate podla nejakeho vypelichaneho buzika na instagrame? dajte si to ale prosim do podpisu, alebo nas nejako upozornite, ved my tu s vami vedieme debatu ako s dospelymi ludmi s vlastnym nazorom... inac chlapik vyzera ze jeho tatko bol vydra a mamka obchod s farbami.. a zjavne nemali nanho vela casu.
Návštěvník LukeD Odesláno 27. března 2015 Nahlásit Odesláno 27. března 2015 Fascinující, jaké myšlenky dokáží z některých lidí mimoděk vyhřeznout na internetových fórech. A hrozně by mě zajímalo, kolik z vás hrdinných by mu to řeklo do očí. Mimochodem, nezastávám se ho, protože ho neznám, resp. doposud jsem o jeho existenci neměl ani tušení. Ale to vy také ne (natožpak osobně), což vám ovšem vůbec nebrání ho šmahem odsoudit...
Michal444 Odesláno 27. března 2015 Nahlásit Odesláno 27. března 2015 No k tym kerkam...treba si o tom nastudovat trochu viac, nie je to ziadna ,,modna vlna" a ani to nevymysleli v yakuze ale ma to tradiciu uz niekolko tisic rokov co uz je celkom slusny vek... no a k tomu, ze dnes to uz ma skoro kazdy ano ale 90% ludi co to ma ani netusi co vlastne ma a preco si to vlastne dali robit nechcem tu davat nejake hlboke myslienky ale len na odlahcenie, aby ste brali kerky ako uplne normalnu vec... Je to umenie a kazde umenie treba obdivovat hoc tomu aj nerozumieme :)
instant Odesláno 28. března 2015 Nahlásit Odesláno 28. března 2015 Fascinující, jaké myšlenky dokáží z některých lidí mimoděk vyhřeznout na internetových fórech. A hrozně by mě zajímalo, kolik z vás hrdinných by mu to řeklo do očí. Mimochodem, nezastávám se ho, protože ho neznám, resp. doposud jsem o jeho existenci neměl ani tušení. Ale to vy také ne (natožpak osobně), což vám ovšem vůbec nebrání ho šmahem odsoudit...Pochopitelne ze mi to nebrani sa na tom pavovi schuti zasmiat* - presne tak ako to inym nebrani ho obdivovat. Co ti je na tom divne? Oni mozu a ja nie? Co som ja, od macochy? *a aj na jeho fanklube
panedge Odesláno 28. března 2015 Nahlásit Odesláno 28. března 2015 instant-co blbneš,je to jen prostě člověk,kterej udává trendy.Já se podle něj nestrojím,ale líbí se mi to,něco teda.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se