Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno (upraveno)

No jo no... na hipstery se nesahá, no... Já bych chtěl být taky jedním z nich, ale jsem spuchlý jak balón a mám řídké fusiska  to jsou dost podstatné věci, že ? 

Ale ten pán je fakt legrační, vypadá že s ním bude i sranda - takové hadry na sebe vážní lidé narvat nemůžou.. 

EDIT: kua teď se dívám na svůj Avatar - Hrabě Gortz byl vlastně taky asi hipster - fusy jak cyp a ještě chodil v šílených hadrech...

Upraveno uživatelem wizard-ov
Odesláno

No jo no... na hipstery se nesahá, no... Já bych chtěl být taky jedním z nich, ale jsem spuchlý jak balón a mám řídké fusiska to jsou dost podstatné věci, že ?

Ale ten pán je fakt legrační, vypadá že s ním bude i sranda - takové hadry na sebe vážní lidé narvat nemůžou..

EDIT: kua teď se dívám na svůj Avatar - Hrabě Gortz byl vlastně taky asi hipster - fusy jak cyp a ještě chodil v šílených hadrech...

Dobrej prispevek, palec nahoru.

Odesláno

tano, buď sa pripoj do hádky debaty s nejakým vlastným názorom, alebo to tu neplevel :D

Ale proc? Me se libil, jak to P. odlehcil :).

Odesláno

Pecka, super... :lol2:

No nic, končím se psaním hodnotných příspěvků a jdu spát. Zítra si asi tady určitě pěkně počtu  :)  Třeba Instanta překecáte a on si koupí mrkváče, nageluje vlasy do takové té vlny vepředu a začne nosit brýle s kostěnýma obroučkama...

Odesláno

Ale proc? Me se libil, jak to P. odlehcil :).

Problém s Tebou je, že sa Ti páči hocičo. Tu ale beží seriózna debata a najaké jej odľahčovanie ju degraduje a odvádza pozornosť od témy. Mňa ale tá téma zaujíma, lebo som tiež hipster. Kto ma pozná, dosvedčí. A Miky Rooster je mi sympatický, lebo nás mladých inšpiruje a udáva nám smer, aby sme mohli byť sami sebou.

Odesláno

No jo no... na hipstery se nesahá, no... Já bych chtěl být taky jedním z nich, ale jsem spuchlý jak balón a mám řídké fusiska  to jsou dost podstatné věci, že ? 

Twl, bych řekl, že možná větší hipster byl zutro, ale pak vyšlo najevo že je má fake:-))))

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Odesláno

Mňa ale tá téma zaujíma, lebo som tiež hipster. Kto ma pozná, dosvedčí. A Miky Rooster je mi sympatický, lebo nás mladých inšpiruje a udáva nám smer, aby sme mohli byť sami sebou.

To teda dosvedčiť nemôžem. Už som ťa raz videl a vôbec si nebol sám sebou, ale niekým úplne iným!

Odesláno

Wooster je borec,ale je mi jasný že 95 % českých bulíků s lahváčem a horolezeckým oblečením ho samozřejmě nezkousne.

No zatim to spis vypada, ze bulici jsou spis jeho obdivovatele a nemuzou zkousnout, ze je 95% ostatnich je nejakej N.W. ukradenej ;)

Odesláno

Problém s Tebou je, že sa Ti páči hocičo. Tu ale beží seriózna debata a najaké jej odľahčovanie ju degraduje a odvádza pozornosť od témy. Mňa ale tá téma zaujíma, lebo som tiež hipster. Kto ma pozná, dosvedčí. A Miky Rooster je mi sympatický, lebo nás mladých inšpiruje a udáva nám smer, aby sme mohli byť sami sebou.

Tak jo, mas pravdu. Vsak bud, to je ok. Ja na inspirace tohoto typu kaslu, chci byt sam sebou a ne se ridit nejakym trendem. To uz tady bylo: Depesaci, Brosaci, metalaci, pankaci, chuligani atd. Proste si jedu vlastni boj a nepotrebuji se nekam radit. Nic ale proti, urcite.

Odesláno

Tak jo, mas pravdu. Vsak bud, to je ok. Ja na inspirace tohoto typu kaslu, chci byt sam sebou a ne se ridit nejakym trendem. To uz tady bylo: Depesaci, Brosaci, metalaci, pankaci, chuligani atd. Proste si jedu vlastni boj a nepotrebuji se nekam radit. Nic ale proti, urcite.

co too?

Odesláno

Já jsem se do teď jsem se bavil,tohle je za hranou.

Typická úroveň diskutujícího třeba pod články blesk.cz.To by tady nečekal,fakt ne.

Já tady byl před nějakou dobou dotyčným a pár dalšími nazván několika výrazy za hranou proto, že jsem měl vlastní názor, který jsem ve vší slušnosti prezentoval - taky jsem to nečekal.

Jaká je úroveň diskutujích na Blesk.cz nevím, neb tam nechodím, zareagoval jsem teď na stejné úrovni, jakou vidím u některých dlouholetých členů tady.

Odesláno

co too?

Ano?

Odesláno

sice jsem toho woostera doted nikdy nevidel, ale prijde mi v pohode... mne treba vylozene vadi western styl a country vubec.. ale nazvat zastupce oboru nejak pejorativne by mi vnitrne docela vadilo..

Odesláno (upraveno)

Ja myslim, ze i hipster muze bejt tlustej a spuchlej..

Může.....znáš mě.... :-)

co too?

BROS a pak BRO2 :-) Upraveno uživatelem Tondaa73
Odesláno

Jedna polovina má potřebu se vymezit proti "českému knedlíkovství" a trochu si píchnout do bolavé paty zvané "outdoor hadry all the way" a ukázat, že oni jsou přece jiní.
Druhá polovina má potřebu se vymezit proti teploušovi, kterej se fintí jak ženská a dokázat si tak svou mužnost ("tomu bych dal přes hubu jak nic").

V hospodě by ste se kvůli takový čovině neservali a tady děláte scény...

Omlouvám se zbytku mimo oba tábory, chtěl jsem si taky zapaušalizovat, tak si vyberte do které půlky patříte :-D

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...