JJ Odesláno 4. ledna 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. ledna 2008 (upraveno) Nejde (tedy mně) o tom, kdo si ve své posici může co dovolit*, jde o to, že nosit plastové digitálky k obleku je podobná zvrhlost, jako přijít do Národního divadla v zasviněných montérkách a to zcela bez ohledu na postavení a majetek dotyčného. Já osobně jsem v tomto ještě konservativnější a mám oči v sloup už při spatření Submarinerů coby oblekových hodinek, ale u těch plastových digitálek to opravdu bije do očí i když je obě hodně přimhouřím. ___ * Pravda, je-li někdo schopen za hodinky vydat sumu nepřiměřenou jeho příjmům, může to o něčem vypovídat. Edit: s ČEZem dej pokoj, chová se, jak umí a jak by se chovala většina firem. Stěžuj si u svých volených zástupců, kteří mu to umožňují, tam je ten hlavní průser. Upraveno 4. ledna 2008 uživatelem JJ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
midloch Odesláno 4. ledna 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. ledna 2008 No možná to není to pravý, ale už několikrát mě to tady namíchlo, abychom zaváděli takovouhle uniformitu. Dělám tu a tu práci a musím mít hodinky nejmíň za čtvrt mega a auťák za tolik a tolik. Abych dělal na někoho nějakej dojem...Pokud budu muset nosit ty a ty hodinky protože musím, nebo mi to někdo nebo něčí mínění nařizuje, apod. a né že mi dělají radost a že se mi líbí, tak to bych se na celý hodinky mohl rovnou vykašlat. Z těch frajírků v kravatách a nějakejch pozicích co si kupují IWC protože jsou drahý ale jinak o hodinkách nemají páru se mi vždy dělá zle. Pokud hodinkám někdo rozumí, má na ně peníze a udělá si radost, to beru. Já taky nosím drahý hodinky, nejsem žádnej manažer, okolo mě hodinkám stejně nikdo nerozumí a ani to nikoho nezajímá, takže tím nikoho neohromím, ale je mi to srdečně jedno. Byť si můžu myslet o guvernérovi cokoliv, to že má Casia na mě působí spíš tak, že nemá zapotřebí své schopnosti demonstrovat tímhle způsobem a právě tím vybočuje ze zástupů těch co nosí "to co se má", rozhodně ne tak, že je neschopen si vydělat na něco lepšího. Určitě je mi tímto víc sympatickej než nějakej úspěšnej blb z ČEZu, kterej má doma za naše peníze desatery hodinky za mega. To nic nemění na tom, že plastový digitálky k člověku který vystupuje za takovou instituci prostě nejdou, hodinky si tady taky kupujeme nejen z hlediska jejich technických vlastností, ale aby nás i při různých příležitostech trochu reprezentovaly. Stejně jako by prezident jezdil na státní návštěvy ve Fábii 1.2 HTP.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ramon Odesláno 4. ledna 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. ledna 2008 (upraveno) No v té Fábii jet několik hodin, by si užil , tady hraje roli taky komfort, bezpečnost, aj. Co se týče značky, kdyby to byla Škoda by se zas myslím tolik nestalo. Služební auto je ale inventář úřadu, tím se ten úředník vůbec nezabývá. Chápal jsem ten komentář jako narážku na cenu jeho hodinek. On by se někdo ozval i kdyby měl Seika 5 v oceli... Prezident USA (nerozebírejme osobu, myslím tím pozici) např. nosí Timexy. Nevím jestli by nadělal větší image kdyby nasadil hodinky za 1000USD, nebo 5000, nebo 20000, které by mu poradil nějaký poradce. Ale jest pravda že plast k obleku je už extrém, to je jak mít gumáky. Upraveno 4. ledna 2008 uživatelem ramon Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
midloch Odesláno 4. ledna 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. ledna 2008 Pod plastovými hodinkami se mu taky musí víc potit ruka, navíc provedení tahu u IWC a tím i pohodlnost nošení bude pravda trochu jinde než u plastu, takže o komfotu nemůže být ani řeč... Tady jde hlavně o image a o vhodnost, čili jak správně poznamenal JJ jít do nároďáku v montérkách je fó pá stejně jako tenhle týpek co řídí banku. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xlaque Odesláno 4. ledna 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. ledna 2008 Lenže Bushovi by nepomohli ani najdrahšie Pteky,IMHO najhorši politik v dejinach Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
afrikab Odesláno 4. ledna 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. ledna 2008 Edit: s ČEZem dej pokoj, chová se, jak umí a jak by se chovala většina firem. Stěžuj si u svých volených zástupců, kteří mu to umožňují, tam je ten hlavní průser. Problem, ze CEZ je stale jeste majoritne vlastneny statem. Takze by byl stat sam proti sobe. Ty milionove obraty tecou do statni kasy, respektive do rozpoctu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jivl Odesláno 4. ledna 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. ledna 2008 Pod plastovými hodinkami se mu taky musí víc potit ruka, navíc provedení tahu u IWC a tím i pohodlnost nošení bude pravda trochu jinde než u plastu, takže o komfotu nemůže být ani řeč... Tady jde hlavně o image a o vhodnost, čili jak správně poznamenal JJ jít do nároďáku v montérkách je fó pá stejně jako tenhle týpek co řídí banku. Ať je Bush jakej je tak Paroubkovi nesahá ani po kotníky..... Jo, a co třeba Stalin? Hitler? Zápotocký? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ramon Odesláno 4. ledna 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. ledna 2008 Problem, ze CEZ je stale jeste majoritne vlastneny statem. Takze by byl stat sam proti sobe. Ty milionove obraty tecou do statni kasy, respektive do rozpoctu.Když už tak, aspoň by nemusely ty miliony téci do kapes generálního ředitele a té vedoucí kliky tam, dělat byznys při jejich pozici na trhu není žádné umění. Nevím za co mají ty odměny... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník YPO Odesláno 4. ledna 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. ledna 2008 ................ ve Fábii 1.2 HTP.... ........ nepodceňuj malý,mrštný vůz ....... B i Fortis jsou v něm v pohodě :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jivl Odesláno 4. ledna 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. ledna 2008 Když už tak, aspoň by nemusely ty miliony téci do kapes generálního ředitele a té vedoucí kliky tam, dělat byznys při jejich pozici na trhu není žádné umění. Nevím za co mají ty odměny... Tak, tak. Nezávidím jim, ale ať zkusí být tak dobří v nemonopolní branži. A ať nám neříkají, že u nás elektřina stojí stále méně než na západě! Platy taky srovnávat nelze. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Z. Odesláno 4. ledna 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. ledna 2008 Tady jde hlavně o image a o vhodnost, čili jak správně poznamenal JJ jít do nároďáku v montérkách je fó pá stejně jako tenhle týpek co řídí banku. ...nebo jako psát FAUX PAS tak, jak to píšeš ty... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
midloch Odesláno 4. ledna 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. ledna 2008 ...nebo jako psát FAUX PAS tak, jak to píšeš ty... klídek... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rorda Odesláno 4. ledna 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. ledna 2008 Se to tu zas kapánek zvrhává ... Lidi, lidi ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
farářskej Odesláno 4. ledna 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. ledna 2008 Mám známého, který má také Jacob & Co, ale trochu jinou kategorii. Jednou jsem je na něm viděl, jinak vždy nějaké Breitlingy Ta kombinace s červeným zlatem se mi nelíbí, ale jinak jsou hezký - hotová vykrádačka Cabestanu :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ropucháč Odesláno 9. ledna 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. ledna 2008 jo jo tahle značka je hodně oblíbená mezi "smetánkou" tu by som si dovolil zaradit aj CORUM Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
organic Odesláno 10. ledna 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. ledna 2008 tu by som si dovolil zaradit aj CORUM Jacob&Co a Corum Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
N4M Odesláno 16. ledna 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. ledna 2008 Teda, jestli je to V.I.P., o tom dost pochybuju, ale poslední dobou o ní mluví půlka ČR. Barbora Tachecí (44 let - ředitelka ČRo 1 - Radiožurnálu), po netu známá taky jako arogantní krá**. V časopisu TÝDEN si nalistujte stranu 40, kde je její foto a tam má na ruce: Longines La Grande Classique: http://www.hodinky-koscom.cz/Longines-L4-7...2-6-I11885.html Doufám, že jsem se nespletl, je to snad poprvé, co jsem někoho "odhalil". Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zungar Odesláno 19. ledna 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. ledna 2008 Ahoj, jedna fotka z dnešních novin, co nosí ministr financí USA, už jsem tu fotku umístl na vlákno co nosí šéf, ale tady se to hodí víc. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zungar Odesláno 19. ledna 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. ledna 2008 Nikdo nic, žáden názor? Četl jsem na fóru hodně příspěvků o plastových digitálkách nošených k obleku, měl jsem pocit, že se to dost odsuzuje v těchto končinách a nikdo nic neřeknete??? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rorda Odesláno 19. ledna 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. ledna 2008 Nikdo nic, žáden názor? Četl jsem na fóru hodně příspěvků o plastových digitálkách nošených k obleku, měl jsem pocit, že se to dost odsuzuje v těchto končinách a nikdo nic neřeknete??? No, ono se tu spousta lidí k tomu už vyjádřila několikrát, věři mi ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se