Liqid Odesláno 5. března 2016 Nahlásit Odesláno 5. března 2016 Jim Clark a Enicar http://moonphase.fr/jim-clark-enicar-sherpa-graph/
michalval Odesláno 5. března 2016 Nahlásit Odesláno 5. března 2016 Co to má Žížala Havránek na ruce? Bohužel, žádná HH to není, nýbrž Dýzl. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
JanNovakJan Odesláno 5. března 2016 Nahlásit Odesláno 5. března 2016 Podle nápisu ve videu jsem to tušil, ale nechtěl věřit. Asi produkce nic lepšího nesehnala.
Tondaa73 Odesláno 5. března 2016 Nahlásit Odesláno 5. března 2016 Žížala nemá vkus ani svědomí... :-)))
kriznik Odesláno 5. března 2016 Nahlásit Odesláno 5. března 2016 ty jsou "trochu" velky i na jeho tlapu
Kid_A Odesláno 5. března 2016 Nahlásit Odesláno 5. března 2016 ty jsou "trochu" velky i na jeho tlapu i ten prsten ma jak sponu u remenu
McStinger Odesláno 5. března 2016 Nahlásit Odesláno 5. března 2016 ty jsou "trochu" velky i na jeho tlapu Nemá tlapu. Zápästie má 18-19 cm.
kriznik Odesláno 5. března 2016 Nahlásit Odesláno 5. března 2016 nezda se mi, ze by mel mit mensi ruku nez ja, ale az se potkame tak to premerim
kriznik Odesláno 5. března 2016 Nahlásit Odesláno 5. března 2016 tenhle vyraz jsem tu uz vickrat videl, asi tusim co to je, ale konkretni debatu jsem nedohledal odkaz?
Liqid Odesláno 5. března 2016 Nahlásit Odesláno 5. března 2016 tenhle vyraz jsem tu uz vickrat videl, asi tusim co to je, ale konkretni debatu jsem nedohledal odkaz? http://forum.chronomag.cz/index.php?/topic/17759-v%C5%A1eobecn%C3%BD-sign%C3%A1l-chronomagu/?hl=%2Bkoza+%2Bdoji+%2Bkrev&do=findComment&comment=248062
siwi Odesláno 5. března 2016 Nahlásit Odesláno 5. března 2016 tenhle vyraz jsem tu uz vickrat videl, asi tusim co to je, ale konkretni debatu jsem nedohledal odkaz? Normálně se zeptáš: "Koza dojí krev?" A když dostaneš odpověď: "Mám toho plnou kabelku", je to chronomagor. Obvykle ale zní odpověď úplně jinak a to je pak lepší se nehádat
McStinger Odesláno 5. března 2016 Nahlásit Odesláno 5. března 2016 nezda se mi, ze by mel mit mensi ruku nez ja, ale az se potkame tak to premerim Mne sa nezdá, že by bol nižší než ja a predstav si, že je.
petr_cha Odesláno 5. března 2016 Nahlásit Odesláno 5. března 2016 Je to "prcek"... Kdyz v Praze jeste fungoval Planet Hollywood, nebo jak se to jmenovalo, tak jednou prijel a rozdaval tricka.. Jeste bych ho možná doma nasel... :-)
McStinger Odesláno 5. března 2016 Nahlásit Odesláno 5. března 2016 Je to "prcek"... Kdyz v Praze jeste fungoval Planet Hollywood, nebo jak se to jmenovalo, tak jednou prijel a rozdaval tricka.. Jeste bych ho možná doma nasel... :-) Arnolda?
petr_cha Odesláno 5. března 2016 Nahlásit Odesláno 5. března 2016 Ten uz mi utek, jen to tričko zustalo :-))
petr_cha Odesláno 5. března 2016 Nahlásit Odesláno 5. března 2016 Von ma min, nez se vetsinou oficialne udava, parkrat se to resilo, ze v realu je to docela prekvapeni... Navic ja mam 195, tak mi to tak nejak prislo.. :-) Narychlo treba tady:http://boards.straightdope.com/sdmb/archive/index.php/t-328222.html
montemar Odesláno 5. března 2016 Nahlásit Odesláno 5. března 2016 (upraveno) a bmi by mel dle techto udaju 30.0 ! Upraveno 5. března 2016 uživatelem montemar
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se