AndyAaron Odesláno 18. března 2016 Nahlásit Odesláno 18. března 2016 Pozna nekdo takhle na dalku co ma na ruce Petr Kellner?
Porsche_911 Odesláno 18. března 2016 Nahlásit Odesláno 18. března 2016 Will Smith wore the Tudor Heritage Black Bay Blue static1.squarespace.com.jpgTo byl vždycky sympaťák
petr_cha Odesláno 18. března 2016 Nahlásit Odesláno 18. března 2016 (upraveno) Jakub Vagner, Amazonie a starsi Pelagosy na gume.. Fotogenicke hodinky :-) Upraveno 18. března 2016 uživatelem petr_cha
Krrtek Odesláno 18. března 2016 Nahlásit Odesláno 18. března 2016 Jo, byl to povedený projekt. Je to moje oblíbené DVD. Hra o Trůny a podobné ptákoviny se nechytají.No tak to musim reagovat, to me moc tesi, na tom jsem pracoval;-)Takze dekuji!
michalval Odesláno 19. března 2016 Nahlásit Odesláno 19. března 2016 Pozna nekdo takhle na dalku co ma na ruce Petr Kellner? Vlevo a vpravo dva sympaťáci: kapitán fotbalu s kapitánem průmyslu
Ohm-Aztec Odesláno 19. března 2016 Nahlásit Odesláno 19. března 2016 Jakub Vagner, Amazonie a starsi Pelagosy na gume.. Fotogenicke hodinky :-)Ten má toho zmr.da napsanýho v ksichtě jak málokdo...
BlablaB Odesláno 19. března 2016 Nahlásit Odesláno 19. března 2016 Stana Katic a Panerai... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
ggrand Odesláno 19. března 2016 Nahlásit Odesláno 19. března 2016 Ten má toho zmr.da napsanýho v ksichtě jak málokdo...Poděl se prosím s neználkama.
Návštěvník Mitak Odesláno 19. března 2016 Nahlásit Odesláno 19. března 2016 (upraveno) No já jsem teda taky od mého bývalého obchodního partnera, který nedávno umřel, slyšel jen peprné nadávky. Pořádal jako vedlejšák rybářské zájezdy do Mongolska. Vágner si od něj nechal vykalkulovat cenu pro sebe, takže mu ji poslal, Vágner ji zaplatil, ale pak následně přihlásil dalších x lidí svého štábu. Protože byl Vágner už tehdy mediálně známý, tak po něm chtěl platit až po zájezdu, ale žádné prachy už z něj nedostal. Takže milý Vágner nakonec zaplatil místo pěti až sedmi lidí nebo kolik jich bylo, jen za jednoho. Nevím jestli to podvedený tenkrát nějak víc řešil, protože měl rakovinu s predikcí pár měsíců života, ale tuto předpověď vesele překračoval o několik roků, takže myslím, že tenkrát Vágnera jen označil za čuramedána a mávnul nad tím rukou, že už s ním nechce nic mít. Edit: Já nejsem rybář, takže jeho pořady nesleduju ani kvůli těm Tudorům, ale teď jsem zkusmo zadal do Googlu "Jakub Vágner podvod" a zdá se, že moc populární ten člověk není. Každopádně ta historka, co jsem slyšel, byla z první ruky od člověka, který neměl důvod si něco vymýšlet a věřil jsem mu. Upraveno 19. března 2016 uživatelem Mitak
Ohm-Aztec Odesláno 19. března 2016 Nahlásit Odesláno 19. března 2016 To, co píše Mitak plus stovky dalších takových příběhů... Ani se mi to nechce rozepisovat. Ten člověk mi nestojí za víc slov, než co jsem už napsal.
Filip.J Odesláno 19. března 2016 Nahlásit Odesláno 19. března 2016 Já s Vágnerem četl rozhovor někdy na začátku jeho kariéry, kdy si ho poprvé všiml National Geographic, kde sympaticky narovinu popsal, jak ho až do třicíti let živili rodiče, aby mohl jít za svým snem živit se chytáním ryb, protože tím se bez té spolupráce s NG živit nedá. Nic jiného nedělal, nic jiného ho nezajímalo, de facto sázel všechno na tuhle jedinou kartu, neměl vůbec nic. Takže u mě to může být docela obyčejná závist, ale já si úspěšných lidí tohohle typu nějak nedokážu vážit a rozhodně je nepovažuju za VIP. Tím spíš s ohledem na to, že ani později podle toho, co píše Miták, toho zvýhodnění na začátku nijak oslnivě nevyužil.
Mirek Odesláno 19. března 2016 Nahlásit Odesláno 19. března 2016 Já jsem mu před pár rokama nabízel sponzoring v podobě materiální podpory, jeden náš výrobek tenkrát používal, asi o tom ani nevěděl, protože už ho tenkrát sponzorovala finančně konkurence. Nejednal jsem přímo s ním, ale s nějakým jeho asistentem, nabídli jsme vybavení v hodnotě 30tis. a 30tis. keš s tím, že z jejich strany proběhne nějaká propagace...řekli si o čtvrt mega, aby v jedné epizodě mohly být naše věci párkrát v záběru...tak nám dělal reklamu dál a zadarmo nevědomky :-D
Porsche_911 Odesláno 19. března 2016 Nahlásit Odesláno 19. března 2016 Já jsem mu před pár rokama nabízel sponzoring v podobě materiální podpory, jeden náš výrobek tenkrát používal, asi o tom ani nevěděl, protože už ho tenkrát sponzorovala finančně konkurence. Nejednal jsem přímo s ním, ale s nějakým jeho asistentem, nabídli jsme vybavení v hodnotě 30tis. a 30tis. keš s tím, že z jejich strany proběhne nějaká propagace...řekli si o čtvrt mega, aby v jedné epizodě mohly být naše věci párkrát v záběru...tak nám dělal reklamu dál a zadarmo nevědomky :-DTo je dobrý
Karussell Odesláno 19. března 2016 Nahlásit Odesláno 19. března 2016 (upraveno) Ja celou tu manii kolem tech poradu o rybach nejak nechapu :-) Upraveno 19. března 2016 uživatelem Karussell
Tondaa73 Odesláno 19. března 2016 Nahlásit Odesláno 19. března 2016 Ja celou tu manii kolem tech poradu o rybach nejak nechapu :-)Já taky ne...na ryby chodím do Makra... :-)
sashator Odesláno 19. března 2016 Nahlásit Odesláno 19. března 2016 Nějak jsem se nikdy o jeho osobu příliš nezajímal, ale ty jeho pořady vcelku můžu. Vždycky se mi líbily ty jeho Hydra 1200, do toho prostředí se podle mě hodily víc než Pelagosy
Karussell Odesláno 19. března 2016 Nahlásit Odesláno 19. března 2016 Ja je teda nemuzu vubec, ale chapu, ze Ty mas k tomu chytani ponekud bliz :-)))
decebal Odesláno 19. března 2016 Nahlásit Odesláno 19. března 2016 Co to nosi Robert N.?Hanhart. Kdysi jsem je s ním jel kupovat do Němec.
zhrado Odesláno 20. března 2016 Nahlásit Odesláno 20. března 2016 Hanhart. Kdysi jsem je s ním jel kupovat do Němec. Perfektné sú. Hneď bolo vidno, že má na ruke legendu.A foto Dominika Cibulková, tenistka. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
petik16 Odesláno 20. března 2016 Nahlásit Odesláno 20. března 2016 Dominika je super! Zlata žena veľmi a zjavne aj s dobrým vkusom na hodinky
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se