Přejít na obsah

Jaké hodinky nosí VIP?

African

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 25tis.
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Nevim kam to dát jinam, ale byl to zážitek...

Sedím s dcerou na zastávce busu, přišel starý pán věkem kolem sedumdesátky. Posadil se, chvíli nadával na deficitní rozpočet a plány zvýšit DPH, pak kouknul na hodinky zmačknul čudlík, lecos se rozsvítilo a pán povídá "dvacet pět a dva, nojo už to pojede...".

Ten starý pán měl obrovský binární hodinky na gumě. Výška tak 30, šířka 50mm. Hrály všema barvama.

Čuměl jsem jak tele na vrata, čas měl odečtený opravdu na jedno letmé kouknutí.

Borec, skoro jsem chtěl vytáhnout "kozu".

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Byl jsem na Red Bull Air Race v Budapešti... když vynechám nádherné maďarky které nám přidělili jako hostesky, tak jen uvedu, že:

šéf-rozhodčí : Junkers GMT

rozhodčí Hans aus Germany :) Citizen

pilot č. 21 Matthias Dolderer: Casio

Konkrétní modely doám až se kouknu na weby jednotlivých výrobců a ztotožním je :)

Odkaz ke komentáři

Byl jsem na Red Bull Air Race v Budapešti... když vynechám nádherné maďarky které nám přidělili jako hostesky, tak jen uvedu, že:

šéf-rozhodčí : Junkers GMT

rozhodčí Hans aus Germany :) Citizen

pilot č. 21 Matthias Dolderer: Casio

Konkrétní modely doám až se kouknu na weby jednotlivých výrobců a ztotožním je :)

To musela byt parada , nechapu ty maniky v tech strojich.

Casio G-shock je officialnim partnerem Red Bull Air Race World Championschip - web.

Odkaz ke komentáři

Koükal jsem včera náhodou na zprávy na Nově(jinak ten krimivěstník nesleduju) a p.Dumbrovský měl na ruce něco,co mi silně připomínalo Suunto.....

Tedy upřímně na to, že je talking head by to byl dost nevkus.Ale u tohoto svazáka, co se hlásil z lánů pšenice a prvomájových průvodů mě to nepřekvapí (nic proti suunto).

Odkaz ke komentáři

Tedy upřímně na to, že je talking head by to byl dost nevkus.Ale u tohoto svazáka, co se hlásil z lánů pšenice a prvomájových průvodů mě to nepřekvapí (nic proti suunto).

Tohle je mi šumák.....jako moderátor je dobrej(komu čest,tomu čest)......spíš mne zajímaly jeho hodinky......schválně,pokud to někdo chytíte(nebo ho znáte).......????

Nevkus??? Pokud má ty hodinky rád ,proč ne??? :)

Odkaz ke komentáři

Tohle je mi šumák.....jako moderátor je dobrej(komu čest,tomu čest)......spíš mne zajímaly jeho hodinky......schválně,pokud to někdo chytíte(nebo ho znáte).......????

Hele, já teda nevím, ale Suunto k obleku? To vypadalo blbě už na Liškovi od zelenejch...

Odkaz ke komentáři

Hodně OT, ale jak prosím tě poznáš dobrýho moderátora? To že umí přečíst čtecí zařízení? Pro mně má mít i takové kvality, jako že mi nehlásá cokoli, co mu napíšou. Prostě pouhý výplach mozku. Pusť si někdy film Večerní zprávy...a pak si nasaď oblíbené hodinky. Ale Suunto k obleku do zpráv fakt nepatří! Možná tak ještě k tomu Liškovi, jestli sleduje pravidelně globální oteplování...

Odkaz ke komentáři

Tak ještě jednou.....já nevím,jestli to bylo Suunto....jen mi to tak přišlo...byl tam otazník......k OT nebudu psát nic,páč by z toho byl flame a vzhledem ke Tvé poznámce o svazákovi asi hodně dlouhej.

Ten člověk mne až tak nezajímá,všimnul jsem si,že má na ruce digitálky hodně podobné Suunto Vector(se domnívám),ale viděl jsem to jen letmo. Tak se pídím po tom,co to vlastně bylo.

Odkaz ke komentáři

Tak ještě jednou.....já nevím,jestli to bylo Suunto....jen mi to tak přišlo...byl tam otazník......k OT nebudu psát nic,páč by z toho byl flame a vzhledem ke Tvé poznámce o svazákovi asi hodně dlouhej.

Ten člověk mne až tak nezajímá,všimnul jsem si,že má na ruce digitálky hodně podobné Suunto Vector(se domnívám),ale viděl jsem to jen letmo. Tak se pídím po tom,co to vlastně bylo.

Jasan :-) Ale jinak jsou to pěkný digicibule :thumbsup_anim:

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...