guzmic Odesláno 6. září 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. září 2016 (upraveno) Tak nevím, jestli jsem se nesekl. :-[Ale tyto kukačky, má už dlouho, pořád v TV má dobrých 20 let. Jinak ten chlapec vedle je asi taky hodinkovej... :-D Upraveno 6. září 2016 uživatelem guzmic Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Irma Bunt Odesláno 9. září 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. září 2016 RIP Hannes Arch Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sundance Odesláno 9. září 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. září 2016 Sice prohrála, ale hodinky u toho měla pěkný (celkem jsem se divil, že vůbec hraje s hodinkama). foto: independent.co.uk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Micey Odesláno 9. září 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. září 2016 Ona s nima hraje často, ne-li vždycky.. Stejně mi to spojení moc nesedí, byť jsem si jistej, že to má AP dobře promyšlený. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sundance Odesláno 9. září 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. září 2016 Já tenis nesleduju, jen jsem jí dneska viděl na fotkách ve článku s Plíškovou, tak mě to udivilo Jinak AP to má určitě promyšlený tak, že jejich hodinky nosí jedna z top hráček a SW to má určitě promyšlený tak, že asi AP zaplatili nejvíc (jen domněnka) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VintageLover Odesláno 9. září 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. září 2016 Tak nevím, jestli jsem se nesekl. :-[Ale tyto kukačky, má už dlouho, pořád v TV má dobrých 20 let. Jinak ten chlapec vedle je asi taky hodinkovej... :-DNesedí mi tam na Daytony luneta, tah a tlačítka a přijdou mi moc velké subcifry, ale můžu se plést... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pavelpu27 Odesláno 9. září 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. září 2016 Nesedí mi tam na Daytony luneta, tah a tlačítka a přijdou mi moc velké subcifry, ale můžu se plést...Já bych to tipoval na nějaký Tissoty PRS. Ty subcifry jsou simetricky přes celý ciferník, nejen v dolní polovině. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
guzmic Odesláno 9. září 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. září 2016 Měl ty hodinky už v jednom tv pořadu v 90' letech, doma jsem udělal ne moc kvalitní fotku, zkusím to sem odpoledne hodit. :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JanNovakJan Odesláno 9. září 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. září 2016 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kristian.nov Odesláno 9. září 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. září 2016 A nejsou to nějaký Swatchky v chronu? Na 99 % je to quartz Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
organic Odesláno 9. září 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. září 2016 RIP Hannes Arch Tak to mě strašně mrzí. Viděl jsem ho z blízka na bedně na Air Race v Budapešti, o víkendu v telce v Německu... Blbá zpráva, kdo ještě nečetl, zemřel při havárii vrtulníku v Alpách 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Effe Odesláno 9. září 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. září 2016 badmintonista Adam Mendrek Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 9. září 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. září 2016 S jeho fotrem jsem trénoval. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kristian.nov Odesláno 9. září 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. září 2016 Se nechlub Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Effe Odesláno 9. září 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. září 2016 A pomohl ten trenink ? :-) S hodinkami ho asi nakazil Koukal :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PhoeniX Odesláno 9. září 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. září 2016 Tak jsem narazil na prototyp všech chlapáků a na Váš vysněný vzor. Sice jsem ho neslyšel, ale prej je to zpěvák má taky něco na pazouřeCo je to za buzíka? Od pohledu vypadá jako zmrd. Asi bych se s ním nekamarádil. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bandicoot Odesláno 10. září 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. září 2016 RIP Hannes ArchTak to sem vůbec jinde nechyt. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Robero79 Odesláno 10. září 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. září 2016 badmintonista Adam Mendreka sice to neni na tehle fotce videt, ale Jirka Hanak ma v oblibe znacku Mido... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JanNovakJan Odesláno 10. září 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. září 2016 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomNguyen Odesláno 11. září 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. září 2016 (upraveno) Helenka asi má DW Upraveno 11. září 2016 uživatelem TomNguyen Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se