DadB Odesláno 23. září 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. září 2016 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tom-Fox Odesláno 23. září 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. září 2016 Stejne jako mu nevadi priblblej sestrih, tak ho ani ocividne netrapej extra maly hodinky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tombed Odesláno 23. září 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. září 2016 (upraveno) Copa to má Jon Haugland (škodovácký exjezdec rallye), dnes slavící sedmdesátku za bicolory v chronu? Upraveno 23. září 2016 uživatelem tombed Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
honza440 Odesláno 24. září 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. září 2016 Buzz Aldrin Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
instant Odesláno 24. září 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. září 2016 ten tam musel vidiet veci, o ktorych nesmie hovorit.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Zmizík Odesláno 24. září 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. září 2016 (upraveno) Sice sem v zivote nic nedokazal, natoz jako cestovatel, ale ten dedek mne prijde divnej. Upraveno 24. září 2016 uživatelem Zmizík Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zhrado Odesláno 24. září 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. září 2016 Ja tiež nie. Ten pán je veľmi zaujímavý. A pravda je vo hviezdach.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frantik Odesláno 24. září 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. září 2016 Normálně mu z toho všeho jeblo. V jeho věku je to normální. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bobi Odesláno 24. září 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. září 2016 Sice sem v zivote nic nedokazal, natoz jako cestovatel, ale ten dedek mne prijde divnej.Njn,spíš asi Buzzz ... Musím přiznat, že jsem doposavaď taky nic převratného nedokázal Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
travex Odesláno 24. září 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. září 2016 No tak má rád cetky na ruce, ale kolik dědků je v jeho letech takto v kondici. Evidentně má radost ze života. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bobi Odesláno 24. září 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. září 2016 Hmm , možná Y joooo ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kristian.nov Odesláno 24. září 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. září 2016 Von byl ale extravagantní i za mlada... Jenom to teď vypadá víc blbě no... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Robero79 Odesláno 25. září 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. září 2016 proc vetsina astronautu nosi dvoje hodinky? tam nahore to pochopim, ale tady na zemi? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník km.kmk Odesláno 25. září 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. září 2016 Sice sem v zivote nic nedokazal, natoz jako cestovatel, ale ten dedek mne prijde divnej.to vypadá že tam nahoře někoho potkal... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wizard-ov Odesláno 25. září 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. září 2016 a dělali na něm pokusy, parchanti zelení... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tmoris Odesláno 25. září 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. září 2016 Ja to naopak chapu. Asi toho ma moc a neunosi to, tak zkousi cyklus noseni zlepsit nosenim 2hodinek. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zhrado Odesláno 25. září 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. září 2016 No mať toľko a takých spomienok a zážitkov v jednejhlave.. No ani sa mu nečudujem, že je trochu iný... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
milomac Odesláno 25. září 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. září 2016 Buzz Aldrin Jest-li bude odkaz funkční, tak je na té stránce pravděpodobně vysvětlení...já tomu moc nerozumím, asi to má co dělat s GMT https://omegaforums.net/threads/buzz-aldrin-got-a-new-watch.26832/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr_123 Odesláno 25. září 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. září 2016 Tady je to taky vysvětleno:-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Robero79 Odesláno 25. září 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. září 2016 Buzz Aldrin Jest-li bude odkaz funkční, tak je na té stránce pravděpodobně vysvětlení...já tomu moc nerozumím, asi to má co dělat s GMT https://omegaforums.net/threads/buzz-aldrin-got-a-new-watch.26832/ahaaa, tak jestli jsem to dobre pochopil, tak dvoje hodinky nosi kvuli tomu, ze ty "nedokonale" Omega Moonwatch maji bohuzel hacking a nemaji GMT rucku, tzn. kdyz prerizuje hodinky na jine casove pasmo, zastavi se mu sekundovka a navic se mu pohybuje i minutova rucka, takze presnost je v cudu - a tudiz druhe hodinky nosi jako referencni, aby si ty hlavni mohl podle nich seridit. Pry navrhoval zlepsovak Omeze, aby zakomponovala do rizeni rucek moznost hybat pouze hodinovou nezavisle na minutove i sekundove rucce, ale pry ji to nijak nenadchlo... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se