Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Na titulce Bankovnictví (11/09) má Mojmír Hampl (viceguvernér ČNB) černý TH Monaco Chonograf. Nedávno jsem ho viděl na nějaký konferenci, ale hranatý a tmavý to teda nebylo - víc jsem neviděl, hoďky měl decentně pod rukávem.

Odesláno
  bandicoot napsal:
Na titulce Bankovnictví (11/09) má Mojmír Hampl (viceguvernér ČNB) černý TH Monaco Chonograf. Nedávno jsem ho viděl na nějaký konferenci, ale hranatý a tmavý to teda nebylo - víc jsem neviděl, hoďky měl decentně pod rukávem.

Nemohl by jsi tu titulku třeba naskenovat a hodit sem?

obalkaBa1109.jpg

Jinak ale není divu, panu Hamplovi toto fórum není zase až tak neznámé ;)

Odesláno
  Baker napsal:
Nemas si na benzinkach prohlizet jenom pecko :D

wole, to dělám proto, že po tobě je navlhlé a má slepené stránky... :lol2: , P.V.D.? tak to jsem už slyšel, to je takové to tuctuduc...

disko nebo co...

Odesláno (upraveno)

Tombed, z toho si nic nedělej, že ho neznáš. Peťaň by zase třeba nepoznal B.B.Kinga nebo Shade. Už jsme holt ve výběhovém stadiu...

Upraveno uživatelem marosh
Odesláno

Klid pánové, jsme na foru o hodinkách tak se nehádejte o muzice :D . Já jsem mladší ročník než vy tak je právě tato hudba mým šálkem čaje. A ten styl co hraje PvD se jmenuje Trance a ne tuctuduc :wacko:. Mimochodem tenhle pán je na špici elektronický hudby už hezkých pár let....ale zpátky k těm hodinkám,že. :lol:

Návštěvník Ondra
Odesláno (upraveno)

Václav Klaus?

Upraveno uživatelem Ondra
Odesláno
  Peta-Biker napsal:
Vy jste ale volové :D, já ho neposlouchám, já jsem na klasiku :) Vangelis, E.L.O. Peter Gabriel, atd... Nějaký PVD je mi u zadku :)

Skvely vskus :)

Jeste k tomu pridej PF, YES, Genesis, Jethro.....

Odesláno

Když už se tady řeší hudba, tak mi dovolte abych vám někoho představil. William Jonathan Drayton alias Flavor Flav ze skupiny Public Enemy je jedním z nejproslulejších chronomagorů na světové scéně. Je opravdu velmi chrono, protože jeho rozpoznávacím znamením nejsou hodinky, ale hodiny pověšené na krku. A zároveň je to totální magor, takže by tomuto serveru mohl dělat maskota. Navíc má za ta léta doma stovky nebo spíše tisíce hodin, takže je to i vážený sběratel.

Pro ilustraci přidám pár fotek ;)

flavor-flav-cc08.jpgFlavor-flav.jpg

flavgirls_2.jpg

Flavor-Flav.jpgflavor-flav.jpgFlavor%20Flav-7.JPG

Odesláno
  Jay Doll napsal:
Když už se tady řeší hudba, tak mi dovolte abych vám někoho představil. William Jonathan Drayton alias Flavor Flav ze skupiny Public Enemy je jedním z nejproslulejších chronomagorů na světové scéně. Je opravdu velmi chrono, protože jeho rozpoznávacím znamením nejsou hodinky, ale hodiny pověšené na krku. A zároveň je to totální magor, takže by tomuto serveru mohl dělat maskota. Navíc má za ta léta doma stovky nebo spíše tisíce hodin, takže je to i vážený sběratel.

Pro ilustraci přidám pár fotek ;)

Na tý fotce s růžovým frakem má nějaký Mováda, ne?... ;) Public Enemy jsou perfektní.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...