bandicoot Odesláno 20. listopadu 2009 Nahlásit Odesláno 20. listopadu 2009 Na titulce Bankovnictví (11/09) má Mojmír Hampl (viceguvernér ČNB) černý TH Monaco Chonograf. Nedávno jsem ho viděl na nějaký konferenci, ale hranatý a tmavý to teda nebylo - víc jsem neviděl, hoďky měl decentně pod rukávem.
Jay Doll Odesláno 22. listopadu 2009 Nahlásit Odesláno 22. listopadu 2009 bandicoot napsal: Na titulce Bankovnictví (11/09) má Mojmír Hampl (viceguvernér ČNB) černý TH Monaco Chonograf. Nedávno jsem ho viděl na nějaký konferenci, ale hranatý a tmavý to teda nebylo - víc jsem neviděl, hoďky měl decentně pod rukávem. Nemohl by jsi tu titulku třeba naskenovat a hodit sem? Jinak ale není divu, panu Hamplovi toto fórum není zase až tak neznámé
kraxxus Odesláno 23. listopadu 2009 Nahlásit Odesláno 23. listopadu 2009 Nevite nekdo co to ma na ruce PvD ?
lib Odesláno 23. listopadu 2009 Nahlásit Odesláno 23. listopadu 2009 kraxxus napsal: Nevite nekdo co to ma na ruce PvD ? Cartier Roadster?
kraxxus Odesláno 23. listopadu 2009 Nahlásit Odesláno 23. listopadu 2009 Jj asi to tak bude , diky za rychlou odpoved! Mimochodem stoji neco pres 100K.
tombed Odesláno 23. listopadu 2009 Nahlásit Odesláno 23. listopadu 2009 co je to za VIPA? dlouho jsem nelistoval bulvárem...
Baker Odesláno 23. listopadu 2009 Nahlásit Odesláno 23. listopadu 2009 tombed napsal: co je to za VIPA? dlouho jsem nelistoval bulvárem... Nemas si na benzinkach prohlizet jenom pecko
Peta-Biker Odesláno 23. listopadu 2009 Nahlásit Odesláno 23. listopadu 2009 Tipuju, asi Paul van Dyk, ne?
tombed Odesláno 23. listopadu 2009 Nahlásit Odesláno 23. listopadu 2009 Baker napsal: Nemas si na benzinkach prohlizet jenom pecko wole, to dělám proto, že po tobě je navlhlé a má slepené stránky... , P.V.D.? tak to jsem už slyšel, to je takové to tuctuduc... disko nebo co...
marosh Odesláno 23. listopadu 2009 Nahlásit Odesláno 23. listopadu 2009 (upraveno) Tombed, z toho si nic nedělej, že ho neznáš. Peťaň by zase třeba nepoznal B.B.Kinga nebo Shade. Už jsme holt ve výběhovém stadiu... Upraveno 23. listopadu 2009 uživatelem marosh
Peta-Biker Odesláno 23. listopadu 2009 Nahlásit Odesláno 23. listopadu 2009 Vy jste ale volové , já ho neposlouchám, já jsem na klasiku Vangelis, E.L.O. Peter Gabriel, atd... Nějaký PVD je mi u zadku
kraxxus Odesláno 23. listopadu 2009 Nahlásit Odesláno 23. listopadu 2009 Klid pánové, jsme na foru o hodinkách tak se nehádejte o muzice . Já jsem mladší ročník než vy tak je právě tato hudba mým šálkem čaje. A ten styl co hraje PvD se jmenuje Trance a ne tuctuduc . Mimochodem tenhle pán je na špici elektronický hudby už hezkých pár let....ale zpátky k těm hodinkám,že.
marosh Odesláno 23. listopadu 2009 Nahlásit Odesláno 23. listopadu 2009 A my tu zas nejsme úplní idioti, ač jsme staří cypi.
Návštěvník Ondra Odesláno 23. listopadu 2009 Nahlásit Odesláno 23. listopadu 2009 (upraveno) Václav Klaus? Upraveno 23. listopadu 2009 uživatelem Ondra
Hasňa Odesláno 23. listopadu 2009 Nahlásit Odesláno 23. listopadu 2009 No, aspon, ze Venda vypada jako ze o sebe dba a sportuje. Je to prece jen prijemnejsi pohled nez na Paroubka, Zemana, Jakese Fojtika, Lenarta, Kempneho a jine nase byvale reprezentanty.
Elvenking Odesláno 23. listopadu 2009 Nahlásit Odesláno 23. listopadu 2009 Peta-Biker napsal: Vy jste ale volové , já ho neposlouchám, já jsem na klasiku Vangelis, E.L.O. Peter Gabriel, atd... Nějaký PVD je mi u zadku Skvely vskus Jeste k tomu pridej PF, YES, Genesis, Jethro.....
Jay Doll Odesláno 23. listopadu 2009 Nahlásit Odesláno 23. listopadu 2009 Když už se tady řeší hudba, tak mi dovolte abych vám někoho představil. William Jonathan Drayton alias Flavor Flav ze skupiny Public Enemy je jedním z nejproslulejších chronomagorů na světové scéně. Je opravdu velmi chrono, protože jeho rozpoznávacím znamením nejsou hodinky, ale hodiny pověšené na krku. A zároveň je to totální magor, takže by tomuto serveru mohl dělat maskota. Navíc má za ta léta doma stovky nebo spíše tisíce hodin, takže je to i vážený sběratel. Pro ilustraci přidám pár fotek
Andrew Odesláno 23. listopadu 2009 Nahlásit Odesláno 23. listopadu 2009 Jay Doll napsal: Když už se tady řeší hudba...
Kalifx Odesláno 23. listopadu 2009 Nahlásit Odesláno 23. listopadu 2009 Jay Doll napsal: Když už se tady řeší hudba, tak mi dovolte abych vám někoho představil. William Jonathan Drayton alias Flavor Flav ze skupiny Public Enemy je jedním z nejproslulejších chronomagorů na světové scéně. Je opravdu velmi chrono, protože jeho rozpoznávacím znamením nejsou hodinky, ale hodiny pověšené na krku. A zároveň je to totální magor, takže by tomuto serveru mohl dělat maskota. Navíc má za ta léta doma stovky nebo spíše tisíce hodin, takže je to i vážený sběratel. Pro ilustraci přidám pár fotek Na tý fotce s růžovým frakem má nějaký Mováda, ne?... Public Enemy jsou perfektní.
Jay Doll Odesláno 23. listopadu 2009 Nahlásit Odesláno 23. listopadu 2009 Kalifx napsal: Na tý fotce s růžovým frakem má nějaký Mováda, ne? Přesně tak . Aspoň se říká, že si nechal udělat tyhle hodinky Movado na míru
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se