Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Naopak! Ruzovej se nepocita, krzeva ruka v kapse zkresluje. A ten druhej ma hodinky nekde u loktu, coz je teda primo hrozne.

Odesláno

Ja treba nesnasim nejak nehybne utazeny hodinky, takze kdyz dam ruku dolu proste sjedou az k zapesti a kdyz nahoru tak tak 5cm od nej. Takze tohle bych asi nezatracoval.

Odesláno

Tak na to vsaď :-) Ještě mne rajcuje když to někdo nosí tak že má hodinky dole na tepnách. Prej to vzniklo za války kdy si vojáci hodinky takhle "chránili" ale kdo ví?

Odesláno

práve naopak, keby si bol staromódny tak by si proti tomu nič nemal :D nechápem ani tomu pubertiakovi, ani že by mu niečo nemalo sedieť. Či už uzol, alebo sako... Mne sa tento vintage style neskutočne páči! Veľké uzly, veľké limce, skvelé farby, manžetové gombíčky, proste pán má naozaj štýl...! A sorry ale vyčítať dokonca niekomu to, že má hodinky na tahu trošičku uvolnené?? Skôr mi to príde si až príliš "novomodny" :D 

Asi bych to lip nenapsal, dik;-)

Odesláno

Právě že vintage styl je něco jinýho než skutečně tradiční a klasický styl. Vintage styl letí mezi mladými i starými asi zatímco tradiční střídmé odívání zkrátka už maldý ani neznaj. A k tomu patří výběr dobre padnoucího saka. Na ruce mít maximálně jeden prsten. Klasické barvy a minimální snaha zaujmout okolí oblečením. Vintage je rádoby staré a tradiční ale je to paskvil:-) udělejme tu flame kolem dědka!

Odesláno

Třeba tady pan ministr se obléká tradičně. To není vintage styl ale zkrátka dobře padnoucí a tradiční odívání. Neřve to hele já mam styl.

post-16283-0-39237700-1519948272_thumb.jpeg

Odesláno

Jestli je to na mne tak nevim proc ale urazi mne to! Jinak predesilam ze se ani sam neberu moc vazne pokud bych pusobil moc prechytrale.. ;-)

Odesláno (upraveno)

Vypadá hrozně  v tom pruhovaným saku, ten prince. Ano má styl, nazval bych ho a la Horst Fuchs, jen mohl vzít ještě víc prstenů  a nějaký náušnice .

Upraveno uživatelem ramon

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...