frista Odesláno 22. srpna 2018 Nahlásit Odesláno 22. srpna 2018 Napadly mě Dolce Vity:Longines jsou moc krátký, ten jeho model je protažený téměř přes celé zápěstí. Spíš bych to viděl na ty Chopardy, ale cifr je poněkud střídmější. Quest je má snad na všech fotkách a videech, co jsem viděl.
Frantik Odesláno 22. srpna 2018 Nahlásit Odesláno 22. srpna 2018 Je to ambasador JS Watch, tak treba nejaka limitka od nich :-) https://www.jswatch.com/richard-quest/
frista Odesláno 22. srpna 2018 Nahlásit Odesláno 22. srpna 2018 Je to ambasador JS Watch, tak treba nejaka limitka od nich :-) https://www.jswatch.com/richard-quest/ Není ambasadorem, natočil o nich pro CNN reportáž, ale s jejich hodinkama jsem ho v životě neviděl. Vždycky má svoje dual squared.
Frantik Odesláno 22. srpna 2018 Nahlásit Odesláno 22. srpna 2018 Aha, ok, Asi mas pravdu. Tak ho tam jen uvadeji - asi je byl navstivit.
frista Odesláno 22. srpna 2018 Nahlásit Odesláno 22. srpna 2018 Aha, ok, Asi mas pravdu. Tak ho tam jen uvadeji - asi je byl navstivit.:-) Tahle firmička hodinky asi moc rozdávat nemusí. Stojí na ně fronty prominenti a nejsou z nejlevnějších. Osobně si mi docela líbí, ale už jsem viděl i hezčí.
Kid_A Odesláno 22. srpna 2018 Nahlásit Odesláno 22. srpna 2018 Na foru jsou od JSW jeden - maximalne dva kousky:-)))
AKUC Odesláno 22. srpna 2018 Nahlásit Odesláno 22. srpna 2018 Richard Quest, byznys moderátor a velká hvězda CNN... co to má, square a double ciferník? možno že Chopard ? Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
frista Odesláno 23. srpna 2018 Nahlásit Odesláno 23. srpna 2018 možno že Chopard ? chopard.jpgZatím je to největší podezřelej. Co jsem se díval, na cifru nemá čísla, jenom základní rysky. Z těch všech variant, co jsem viděl, je to asi úplně nejlepší řešení, vzhledem k tomu dualu.
Hasňa Odesláno 23. srpna 2018 Nahlásit Odesláno 23. srpna 2018 :-) Tahle firmička hodinky asi moc rozdávat nemusí. Stojí na ně fronty prominenti ...To jako fakt?
instant Odesláno 23. srpna 2018 Nahlásit Odesláno 23. srpna 2018 myslim ze kluc k pravde je spravna definicia slov "prominent" a "stoji na ne fronty"
frista Odesláno 23. srpna 2018 Nahlásit Odesláno 23. srpna 2018 myslim ze kluc k pravde je spravna definicia slov "prominent" a "stoji na ne fronty" Tak jejich hodinky hodne zpopularizoval prave Quest ve svem poradu "Quest means business" a hlavne herec Mads Mikkelsen. Jako darek k 50. narozeninam je dostal Tom Cruise. Nosi je Elvis Costello, oblibila si je i Yoko Ono. To kurnik neni malo. Montuje ETA, stejne jako dalsi hodinar ve meste Michelsen (rodinna firma).
leebauer Odesláno 23. srpna 2018 Nahlásit Odesláno 23. srpna 2018 Na foru jsou od JSW jeden - maximalne dva kousky:-)))Ve vlákně - co máte na ruce - byly jedny z nich vidět zrovna dneska.
Kid_A Odesláno 23. srpna 2018 Nahlásit Odesláno 23. srpna 2018 Ve vlákně - co máte na ruce - byly jedny z nich vidět zrovna dneska. sibir nebo nekdo jiny? Mrknu tam...
instant Odesláno 25. srpna 2018 Nahlásit Odesláno 25. srpna 2018 Tak jejich hodinky hodne zpopularizoval prave Quest ve svem poradu "Quest means business" a hlavne herec Mads Mikkelsen. Jako darek k 50. narozeninam je dostal Tom Cruise. Nosi je Elvis Costello, oblibila si je i Yoko Ono. To kurnik neni malo. Montuje ETA, stejne jako dalsi hodinar ve meste Michelsen (rodinna firma).Myslim ze Cruise dostal k 50ke hodiniek, ze ich mohol hadzat lopatou.. Fronty sa realne stoja na niektore Rolexy, Pateky, alebo u Journeho. U tych Islandanov - ak je to nahodou aj pravda - to je len chvilkovy rozmar trhu v kombinacii s minikapacitou trojchlapovej firmy. Na etu nikto znaly nebude stat v rade roky. To vychladne. Btw, Yoko Ono este zije? Ta zombija asi potrebuje na stare kolena vediet, kerá bije..
frista Odesláno 25. srpna 2018 Nahlásit Odesláno 25. srpna 2018 Myslim ze Cruise dostal k 50ke hodiniek, ze ich mohol hadzat lopatou.. Fronty sa realne stoja na niektore Rolexy, Pateky, alebo u Journeho. U tych Islandanov - ak je to nahodou aj pravda - to je len chvilkovy rozmar trhu v kombinacii s minikapacitou trojchlapovej firmy. Na etu nikto znaly nebude stat v rade roky. To vychladne. Btw, Yoko Ono este zije? Ta zombija asi potrebuje na stare kolena vediet, kerá bije..Hele "táraj si, čo chceš", ale před pár lety by ses takhle primitivně a debilně na tomhle fóru vyjadřovat nemohl. Názor a argumenty jsem s fakty uvedl slušně, tak se chovej a odpovídej stejně! Nejsem rasista, ale tyhle čoboloviny si nech tam, odkud si přišel. Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk
marosh Odesláno 25. srpna 2018 Nahlásit Odesláno 25. srpna 2018 Fristo, tos trochu ujel, ne?Instant nic neslušného nenapsal. Ty ses pustil na tenký led urážek.Instant napsal jen jiný názor.
instant Odesláno 25. srpna 2018 Nahlásit Odesláno 25. srpna 2018 Frista si dnes rano asi poplietol lieky
frista Odesláno 25. srpna 2018 Nahlásit Odesláno 25. srpna 2018 Frista si dnes rano asi poplietol lieky Názor bych bral, konec textu už ne. Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk
dr.sphinx Odesláno 25. srpna 2018 Nahlásit Odesláno 25. srpna 2018 Jako že je nějak úředně zakázaný dělat si srandu z Yoko?
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se