Harwey Odesláno 7. září 2018 Nahlásit Odesláno 7. září 2018 The Dalai Lama and his watches https://www.watchmaster.com/en/journal/stories-en/personalities-the-dalai-lama-and-his-watches?MID=EN_GB_CRM_36-5-2_0-0-0_0-0-0_0-0-0_0-0-0_100-40-0
Terazky som Chronomagorom Odesláno 7. září 2018 Nahlásit Odesláno 7. září 2018 Manu Ridi v tý nový kulinářský Road-show - Manu a Matěj na cestě do Říma - Patek Philippe Nautilus.
Ondoni Odesláno 7. září 2018 Nahlásit Odesláno 7. září 2018 Z instagramu Robert Downey jr. a Moony se zapnutými stopkami.Škoda že ten pán vlevo nemá "halky"
wizard-ov Odesláno 8. září 2018 Nahlásit Odesláno 8. září 2018 Downey vypadá jako cvok, moony, nemoony ;o)
tikzot Odesláno 8. září 2018 Nahlásit Odesláno 8. září 2018 Manu Ridi v tý nový kulinářský Road-show - Manu a Matěj na cestě do Říma - Patek Philippe Nautilus.No jo no. Pizza táhne;-)
P11 Odesláno 9. září 2018 Nahlásit Odesláno 9. září 2018 To je nejaký mladý vajda? Ja tých osadníkov (mladíkov) nejako nepoznám.
geometr Odesláno 10. září 2018 Nahlásit Odesláno 10. září 2018 (upraveno) Ne, Asahd Khaled, má to napsaný na tričku. Edit: Asi nějakej VIP no Upraveno 10. září 2018 uživatelem geometr
tikzot Odesláno 10. září 2018 Nahlásit Odesláno 10. září 2018 Tak hlavne ze byly na krame;-) kdyby si synek vybral newmany, asi by byl v p...e;-))
Kid_A Odesláno 10. září 2018 Nahlásit Odesláno 10. září 2018 (upraveno) Fotr by se mel zamyslet, co z toho mladyho s timhle pristupem vyroste. Rad bych se mylil, ale absolvent MIT s cervenym diplomem to asi nebude. Btw. z jinyho soudku - ja byt CEO Audemars Piquet tak po vikendovym "vykonu" Sereny proti rozhodcimu hodne zvazim, zda bych chtel mit tuhle zenskou na ambasador listu. Vrchol ubohosti a nesportovnosti. Upraveno 10. září 2018 uživatelem Kid_A
geometr Odesláno 10. září 2018 Nahlásit Odesláno 10. září 2018 No to ženský finále US Open bylo celkově smutný a nedůstojný, zaznamenal jsem už několikrát, že i obecenstvo má trochu "jiné" chování, než třeba v Evropě.
PavelSch Odesláno 10. září 2018 Nahlásit Odesláno 10. září 2018 Ještě víc než její "výkon" mě zvedla ze židle hláška, že to dělá kvůli rovnoprávnosti a bojuje za práva žen. Je to teď nějaká móda, když někdo ulítne, rychle to spojí s gender-cimkoliv a je z toho venku a ještě je za hrdinu. Jsem zvědavej co tímhle výstupem SW spustí v tenise/sportu obecně...
tikzot Odesláno 10. září 2018 Nahlásit Odesláno 10. září 2018 (upraveno) Hoši, bylo to hodně divný, nicméně otázkou je, jestli serena opravdu toho patricka videla... tam je ta vec...dal mel ramos urcite situaci trochu uklidnit a varovat ji, že jeste neco a bude fiftýn... co následovalo pak už byla opravdu komedie hodná jen americkýho publika, ale i o tomhle us open je a vzdy bylo, je to taky o psychice hráče co je schopnej unést od hučícího 25 tis kotle v us nebo absolutně tichýho publika na wimbledonu...to je na tom právě to hezký...Mě nejvic bylo líto Naomi, která si životní uspech nemohla vubec uzit a ta cerna gazela ji uplne zastinila, to me stve nejvic ze všeho... Ale to co dokázala ustát během toho utkání, tak to je nejvetsi ulet a ve 20 letech to po tom všem fakt dotáhla a to je neskutečný, pro mě je to hrdinka velká! Upraveno 10. září 2018 uživatelem tikzot
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se