Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Manu Ridi v tý nový kulinářský Road-show - Manu a Matěj na cestě do Říma - Patek Philippe Nautilus.

No jo no. Pizza táhne;-)

Odesláno

To je nejaký mladý vajda? Ja tých osadníkov (mladíkov) nejako nepoznám.

Odesláno (upraveno)

Fotr by se mel zamyslet, co z toho mladyho s timhle pristupem vyroste. Rad bych se mylil, ale absolvent MIT s cervenym diplomem to asi nebude.

Btw. z jinyho soudku - ja byt CEO Audemars Piquet tak po vikendovym "vykonu" Sereny proti rozhodcimu hodne zvazim, zda bych chtel mit tuhle zenskou na ambasador listu. Vrchol ubohosti a nesportovnosti.

Upraveno uživatelem Kid_A
Odesláno

Ještě víc než její "výkon" mě zvedla ze židle hláška, že to dělá kvůli rovnoprávnosti a bojuje za práva žen. Je to teď nějaká móda, když někdo ulítne, rychle to spojí s gender-cimkoliv a je z toho venku a ještě je za hrdinu.

Jsem zvědavej co tímhle výstupem SW spustí v tenise/sportu obecně...

Odesláno (upraveno)

Hoši, bylo to hodně divný, nicméně otázkou je, jestli serena opravdu toho patricka videla... tam je ta vec...dal mel ramos urcite situaci trochu uklidnit a varovat ji, že jeste neco a bude fiftýn... co následovalo pak už byla opravdu komedie hodná jen americkýho publika, ale i o tomhle us open je a vzdy bylo, je to taky o psychice hráče co je schopnej unést od hučícího 25 tis kotle v us nebo absolutně tichýho publika na wimbledonu...to je na tom právě to hezký...

Mě nejvic bylo líto Naomi, která si životní uspech nemohla vubec uzit a ta cerna gazela ji uplne zastinila, to me stve nejvic ze všeho... Ale to co dokázala ustát během toho utkání, tak to je nejvetsi ulet a ve 20 letech to po tom všem fakt dotáhla a to je neskutečný, pro mě je to hrdinka velká!

Upraveno uživatelem tikzot

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...