decebal Odesláno 23. června 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. června 2017 24,7 z cele te tycinky, to mi prijde v poradku. Mezi radky myslim ctou miliony pravniku na celem svete, pro ktere jsou tabakovi producenti lovna. zver, tak to necham na nich. A horet ti to bude blbe, podle zprav z ruznych for, samozrejme to zkouseli, je to vymyslene tak, aby to fungovalo se zahrivanim, ne s horenim. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
biknik Odesláno 23. června 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. června 2017 S Modem 101 jsem spokojen i podruhé. A ještě o fous více. U tohoto kusu, který mám nově, je navíc hmatník úplně bez vůle. A jinak stejně dobré. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Zmizík Odesláno 23. června 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. června 2017 (upraveno) Hele todle v tom je. Já už si obrázek udělal - kouřit jim to nebudu ale respektuju, že se to někomu může líbit nebo i dokonce chutnat. Upraveno 23. června 2017 uživatelem Zmizík Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
decebal Odesláno 23. června 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. června 2017 Hele todle v tom je. Já už si obrázek udělal - kouřit jim to nebudu ale respektuju, že se to někomu může líbit nebo i dokonce chutnat.No ja to kourit nehodlam:-). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Horhe Odesláno 28. června 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. června 2017 Tak jsem si teda taky koupil toho heisenberga a nevim nevim, po prvním přičuchnutí cítím umývárky z pionýrskýho tábora. Namíchal jsem to včera, takže to moc odleželý není, ale fakt to chutná jak kdybych kouřil zubní pastu Fluora. Zlepší se to odležením, nebo to tak má chutnat? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Daredevill Odesláno 28. června 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. června 2017 No podle toho od koho jsi koupil. Jestli od Vampire tak uz to tak zůstane, jen to malinko zjemni. Jestli jsi ovšem koupil od Copsy, tak ta chce ulezet a je potom naprosto vynikajici. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lub Odesláno 6. července 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. července 2017 Tak jsem si teda taky koupil toho heisenberga a nevim nevim, po prvním přičuchnutí cítím umývárky z pionýrskýho tábora. Namíchal jsem to včera, takže to moc odleželý není, ale fakt to chutná jak kdybych kouřil zubní pastu Fluora. Zlepší se to odležením, nebo to tak má chutnat?heisenberg mi teda moc chutná, a pokud v tom cejtíš prazážitky z dětství, tak taky fajn, ne ? já to můžu hulit už druhý den po namíchání, tyhle ostřejší svěží chutě na odležení moc nepotřebují. naopak asi po měsíci chuť i barva začaly nějak slábnout, jakoby to vyčpělo, tak jsem musel pár kapek doplnit. u sladko/těžkých chutí a tabákovek naopak asi čím dýl, tím líp.teď jsem od vampire namíchal pinkmana a taky je to dobrý, ale jaká barva taková chuť, cejtím v tom růže barvičky mladého chemika: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
biknik Odesláno 12. července 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. července 2017 (upraveno) Nový kousky - SXmini G Class a Joyetech Cubis 2. Upraveno 12. července 2017 uživatelem biknik Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
leebauer Odesláno 12. července 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. července 2017 To už vypadá jako nějakej drahej parfém. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sifon Odesláno 12. července 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. července 2017 Nový kousky - SXmini G Class a Joyetech Cubis 2. Prosím tě, jakej je ten novej Cubis? Starší hlavy z Cubise do něj pasujou v pohodě? A ty nový jsou jaký? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
biknik Odesláno 12. července 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. července 2017 (upraveno) Vypadá to zatím dost dobře, ale ještě potřebuji trochu času. Pak i něco krátce napíši. Nové hlavy ProC-BF by krom nového Cubis 2 a CuAIO měly být kompatibilní i s modely využívajícími hlavy BF - Cubis, Cubis Pro, eGo AIO, eVic AIO a Elitar Pipe. Krom hlavy o odporu 0,5 ohm jsou další hlavy z této řady konstruovány pro běžný vaping stylem ústa-plíce. Jak je popsáno u každé z nich včetně doporučeného rozsahu výkonu. To už jsem měl napsaný, ale ještě jsem tu kompatibilitu nezkoušel prakticky i když by měla být jasná.. Nový typ hlav má závit jak k vešroubování do základny, což využívají novější strojky tak zachován závit v horní části pro využití s těmi staršími modely. Konstrukce povedená, příbalová hlava ProC-BF 0,6 ohm fajn na pohodu kolem 17 W plus mínus - super chuťově i jede, ale z jednoho kusu těžko dělat nějaký všeobecný závěr. Zkusím aspoň ještě tu druhou. Upraveno 12. července 2017 uživatelem biknik Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
biknik Odesláno 12. července 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. července 2017 Petře, teď na to ještě koukám. Do Cubise 2 starší BF hlavy nepůjdou. Ty nemají závit k našroubování do základny. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sifon Odesláno 12. července 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. července 2017 Díky. Je to škoda, protože jich tu mám docela dost. Tu dvojku stejně prubnu. To plnění se mi líbí a jsem zvědavej na ty nový hlavy. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
biknik Odesláno 12. července 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. července 2017 Zkus a dej vědět. Za ty peníze.. Solidní atík, dvě hlavy, náhradní sklo (už výměnné), těsnění.. Není co řešit. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sifon Odesláno 12. července 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. července 2017 No tak jo. Objednáno a zítra dorazí. Zvědavost je hrozná věc Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sifon Odesláno 13. července 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. července 2017 Tak hlásím, že ráno dorazilo. Zatím projel jeden tank (ty 2ml jsou darebně málo) a jako jo Spokojenost. Nebublá to, neuchlastává se to. A dělá to i dost páry. Za mě spokojenost. Uvidím co vydrží hlavy, ale snad by tam neměl být oproti původním nějaký extra rozdíl. Zkusím ještě objednat ty užší hlavy. To se tam pak vejde 3.5ml a to by na dopoledne mohlo stačit. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
biknik Odesláno 13. července 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. července 2017 Fajn akorát bych vzal rovnou sadu s těmi užšími hlavami. S těmi širšími se to vyrábí jen pro to, aby to splňovalo TPD. Jinak je vše stejné.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Horhe Odesláno 8. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. srpna 2017 Měl bych na vás klucí prosbu. Jelikož jsem hovado, a když se někde vyleju jak konef, tak zpravidla ztratím e-cígo, nebo brýle, nebo oboje, tak bych vás rád požádal, jestli se vám neválí doma nějaký nepoužívaný přístroj k prodeji. Nerad bych kupoval další funglovku, když vím, že mi to vydrží tak 14 dní.Představoval bych si něco na dvě baterky, jako můj nejoblíbenější Sigelei Fuchai. Nejlépe komplet balení, i s baterkami a atíkem, nejlépe s velocity základnou. Ideálně Avocado, na to už mám několik náhradních skel a těsnění, a šroubováků Díky za případné nabídky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sifon Odesláno 8. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. srpna 2017 Zítra to doma proberu a napíšu seznam. Mám tu i nějakou dvojbaterku s Liškou. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
decebal Odesláno 8. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. srpna 2017 Tak jen hlásím, že IQOS se už dá koupit i u nás a cena jednoho balíku "cigár" je 90 korun, pokud kupujete karton, jinak kilo. Což je oproti 6 éčkům, které to stálo, když jsem to kupoval z Německa, výrazný rozdíl. I po dvou měsících jsem s tím furt spokojen. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se