Přejít na obsah

e-cigareta ...

Baker

Doporučené příspěvky

24,7 z cele te tycinky, to mi prijde v poradku. Mezi radky myslim ctou miliony pravniku na celem svete, pro ktere jsou tabakovi producenti lovna. zver, tak to necham na nich. A horet ti to bude blbe, podle zprav z ruznych for, samozrejme to zkouseli, je to vymyslene tak, aby to fungovalo se zahrivanim, ne s horenim.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

• Odpovědi 2tis.
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Návštěvník Zmizík

Hele todle v tom je. Já už si obrázek udělal - kouřit jim to nebudu ale respektuju, že se to někomu může líbit nebo i dokonce chutnat.

post-13313-0-45257600-1498200740_thumb.jpeg

Upraveno uživatelem Zmizík
Odkaz ke komentáři

Tak jsem si teda taky koupil toho heisenberga a nevim nevim, po prvním přičuchnutí cítím umývárky z pionýrskýho tábora. Namíchal jsem to včera, takže to moc odleželý není, ale fakt to chutná jak kdybych kouřil zubní pastu Fluora. Zlepší se to odležením, nebo to tak má chutnat?

Odkaz ke komentáři

Tak jsem si teda taky koupil toho heisenberga a nevim nevim, po prvním přičuchnutí cítím umývárky z pionýrskýho tábora. Namíchal jsem to včera, takže to moc odleželý není, ale fakt to chutná jak kdybych kouřil zubní pastu Fluora. Zlepší se to odležením, nebo to tak má chutnat?

heisenberg mi teda moc chutná, a pokud v tom cejtíš prazážitky z dětství, tak taky fajn, ne ? :D

já to můžu hulit už druhý den po namíchání, tyhle ostřejší svěží chutě na odležení moc nepotřebují. naopak asi po měsíci chuť i barva začaly nějak slábnout, jakoby to vyčpělo, tak jsem musel pár kapek doplnit. u sladko/těžkých chutí a tabákovek naopak asi čím dýl, tím líp.

teď jsem od vampire namíchal pinkmana a taky je to dobrý, ale jaká barva taková chuť, cejtím v tom růže :)

barvičky mladého chemika:

post-5667-0-37624400-1499332237_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři

Vypadá to zatím dost dobře, ale ještě potřebuji trochu času. Pak i něco krátce napíši.

Nové hlavy ProC-BF by krom nového Cubis 2 a CuAIO měly být kompatibilní i s modely využívajícími hlavy BF - Cubis, Cubis Pro, eGo AIO, eVic AIO a Elitar Pipe. Krom hlavy o odporu 0,5 ohm jsou další hlavy z této řady konstruovány pro běžný vaping stylem ústa-plíce. Jak je popsáno u každé z nich včetně doporučeného rozsahu výkonu.

To už jsem měl napsaný, ale ještě jsem tu kompatibilitu nezkoušel prakticky i když by měla být jasná.. Nový typ hlav má závit jak k vešroubování do základny, což využívají novější strojky tak zachován závit v horní části pro využití s těmi staršími modely.

Konstrukce povedená, příbalová hlava ProC-BF 0,6 ohm fajn na pohodu kolem 17 W plus mínus - super chuťově i jede, ale z jednoho kusu těžko dělat nějaký všeobecný závěr. Zkusím aspoň ještě tu druhou.

Upraveno uživatelem biknik
Odkaz ke komentáři

Tak hlásím, že ráno dorazilo. Zatím projel jeden tank (ty 2ml jsou darebně málo) a jako jo  :) Spokojenost. Nebublá to, neuchlastává se to. A dělá to i dost páry. Za mě spokojenost. Uvidím co vydrží hlavy, ale snad by tam neměl být oproti původním nějaký extra rozdíl. Zkusím ještě objednat ty užší hlavy. To se tam pak vejde 3.5ml a to by na dopoledne mohlo stačit.

Odkaz ke komentáři

• po 4 týdnech...

Měl bych na vás klucí prosbu. Jelikož jsem hovado, a když se někde vyleju jak konef, tak zpravidla ztratím e-cígo, nebo brýle, nebo oboje, tak bych vás rád požádal, jestli se vám neválí doma nějaký nepoužívaný přístroj k prodeji. Nerad bych kupoval další funglovku, když vím, že mi to vydrží tak 14 dní.

Představoval bych si něco na dvě baterky, jako můj nejoblíbenější Sigelei Fuchai. Nejlépe komplet balení, i s baterkami a atíkem, nejlépe s velocity základnou. Ideálně Avocado, na to už mám několik náhradních skel a těsnění, a šroubováků :)

Díky za případné nabídky.

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...