Přejít na obsah

e-cigareta ...

Baker

Doporučené příspěvky

Ahoj tak opět několik dotazů,

nakonec jsem tedy koupil Joytech Evic Primo TC mod 200W a prosím o radu

1) Na přímé potahování do plic je tam atomizér UNIMAX který používá žhavící tělísko BFXL Kth 0,5 ohm DL, jaký režim a jak by jste mod nastavili myslím, kolik watů a podobně?

2. Na šlukování js em koupil Aspire Nautilus BVC clearomizéra v balení jsou dvě žhavící hlavy BVC, jedna je 1,6 a druhá 1,8 ohmů. Opšt dotaz v jakém režimu a kolik watů nastavit, případně jaké teploty.

3) A protože již budu z Číny objednávat náhradní hlavy, doporučili by jste raději koupit 1,6 nebo 1,8 ohmů ty BVC?

Díky moc za případné rady, klidně to může být i přes PM.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

• Odpovědi 2tis.
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

K předchozí debatě typu "jedna pani povídala" bych jen podotkl, že pro vaping existuje jak jednoduché vybavení, kde se pouze mění žhavící hlavy tak i DIY (RBA - Rebuildable) obnovitelné záležitosti, které krom finančně výhodnějšího provozu, dávají možnosti "hrátek", kdy si mohu volbou žhavení, způsobem odpařování a dalšími mnoha proměnnými v podstatě personalizovat to e-cígo k obrazu svému. Volba je tedy na každém a na start určitě nějakou začátečnickou sestavu, kam stačí jen nalít liquid a hulit. A občas vyměnit žhavící tělísko.

Pege: Na každé hlavě bývá vytištěn doporučený výkon, případně je to u konkrétního typu vždy Google tak na dva kliky. Ale mělo by to být vytištěno.

Když máš obě a můžeš vyzkoušet, tak pak vezmi logicky tu, která ti sedne lépe. A BVC hlavy pro Nautilus nepodporují funkci TC (nemají spirálku z materiálu podporujícího teplotní režimy - dnes nejčastěji nerezové oceli) takže jsou využitelné jen v režimu výkonu, kde se nastavují Watty.

Upraveno uživatelem biknik
Odkaz ke komentáři

K předchozí debatě typu "jedna pani povídala" bych jen podotkl, že pro vaping existuje jak jednoduché vybavení, kde se pouze mění žhavící hlavy tak i DIY (RBA - Rebuildable) obnovitelné záležitosti, které krom finančně výhodnějšího provozu, dávají možnosti "hrátek", kdy si mohu volbou žhavení, způsobem odpařování a dalšími mnoha proměnnými v podstatě personalizovat to e-cígo k obrazu svému. Volba je tedy na každém a na start určitě nějakou začátečnickou sestavu, kam stačí jen nalít liquid a hulit. A občas vyměnit žhavící tělísko.

Pege: Na každé hlavě bývá vytištěn doporučený výkon, případně je to u konkrétního typu vždy Google tak na dva kliky. Ale mělo by to být vytištěno.

Když máš obě a můžeš vyzkoušet, tak pak vezmi logicky tu, která ti sedne lépe. A BVC hlavy pro Nautilus nepodporují funkci TC (nemají spirálku z materiálu podporujícího teplotní režimy - dnes nejčastěji nerezové oceli) takže jsou využitelné jen v režimu výkonu, kde se nastavují Watty.

Jestli jsi reagoval na mě, tak sice nevím, co jedna paní povídala, ale měl jsem pár těchhle mašinek a uživatelský komfort je u iQos pro mě mnohem větší. 

Odkaz ke komentáři

• po 2 týdnech...
Návštěvník km.kmk

Zkusenosti s IQOS po 3 mesicich.

1. Hulim mene a to jako fakt. Driv krabice denne, ted cca 10, nevim cim to je ale ta saturace nikotinem je asi dostatecna.

2. Nesmrdim ani okoli ani sam sobe

3. Rano se nedavim a nechrchlu

4. Po tahu je mi sice porad blbe ale lepe nez po tahu s klasickyma retkama.

5. Kdyz se nekdy vybiju nebo dojdou heets a dam klasiku, tak po dvou prascich odhazuju. Jako asi uz dokazu rict , ze cesta zpet ke klasickym cigum uz neni.

Upraveno uživatelem km.kmk
Odkaz ke komentáři

Návštěvník YPO

Místo škodlivin vitamíny. Americká firma tvrdí, že vyvinula zdravou cigaretu.

https://www.seznamzpravy.cz/clanek/misto-skodlivin-vitaminy-americka-firma-tvrdi-ze-vyvinula-zdravou-cigaretu-40648

tohle je na tom nejvtipnější

?Je velice nepřirozené přijímat něco plícemi. Vitamíny by se měly skutečně polykat. Nevidím důvod, proč by se měly vdechovat,? říká doktor Steven M. Taback.

Odkaz ke komentáři

1. Hulim mene a to jako fakt. Driv krabice denne, ted cca 10, nevim cim to je ale ta saturace nikotinem je asi dostatecna.

5. Kdyz se nekdy vybiju nebo dojdou heets a dam klasiku, tak po dvou prascich odhazuju. Jako asi uz dokazu rict , ze cesta zpet ke klasickym cigum uz neni.

Za mě:

1. Hulim o něco víc - máme povoleno používat v autě a na poradách, navíc je heets vykouřeno rychleji než běžná cigareta.

2. Nesmrdim, ale okolí si stěžuje, že je to cítit. Kupodivu mne ale nechaji bafat v 80% hospod, kam chodím.

3 + 4 - stejné

5. Nedávno jsem si dal jednu od kolegy (užívám heets mentol a měl jsem "přepínačku") - strašný, nechutnalo...

Odkaz ke komentáři

Moje žena s tím začala asi před 3 týdny a jsem tomu rád, to co popisuješ se shoduje s tím co říká ona. Já nehulím a jsem rád, že smrad z cigaret z ní opravdu necítím. Dala si včera práska normální cigarety a řekla že to nedá, takže nakonec jsem i já spokojenej :-)

Odkaz ke komentáři

Som na iqose tretí týždeň a som spokojný , predtým som dal krabičku denne a dnes plus mínus to iste , fajn je odozva od nefajčiarov , ktorý má viac tolerujú a okolo mna je nás dnes už väčšina a rastie to geometrickým radom

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...