Pege1012 Odesláno 7. prosince 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. prosince 2017 Ahoj tak opět několik dotazů,nakonec jsem tedy koupil Joytech Evic Primo TC mod 200W a prosím o radu1) Na přímé potahování do plic je tam atomizér UNIMAX který používá žhavící tělísko BFXL Kth 0,5 ohm DL, jaký režim a jak by jste mod nastavili myslím, kolik watů a podobně?2. Na šlukování js em koupil Aspire Nautilus BVC clearomizéra v balení jsou dvě žhavící hlavy BVC, jedna je 1,6 a druhá 1,8 ohmů. Opšt dotaz v jakém režimu a kolik watů nastavit, případně jaké teploty.3) A protože již budu z Číny objednávat náhradní hlavy, doporučili by jste raději koupit 1,6 nebo 1,8 ohmů ty BVC?Díky moc za případné rady, klidně to může být i přes PM. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
biknik Odesláno 7. prosince 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. prosince 2017 (upraveno) K předchozí debatě typu "jedna pani povídala" bych jen podotkl, že pro vaping existuje jak jednoduché vybavení, kde se pouze mění žhavící hlavy tak i DIY (RBA - Rebuildable) obnovitelné záležitosti, které krom finančně výhodnějšího provozu, dávají možnosti "hrátek", kdy si mohu volbou žhavení, způsobem odpařování a dalšími mnoha proměnnými v podstatě personalizovat to e-cígo k obrazu svému. Volba je tedy na každém a na start určitě nějakou začátečnickou sestavu, kam stačí jen nalít liquid a hulit. A občas vyměnit žhavící tělísko. Pege: Na každé hlavě bývá vytištěn doporučený výkon, případně je to u konkrétního typu vždy Google tak na dva kliky. Ale mělo by to být vytištěno.Když máš obě a můžeš vyzkoušet, tak pak vezmi logicky tu, která ti sedne lépe. A BVC hlavy pro Nautilus nepodporují funkci TC (nemají spirálku z materiálu podporujícího teplotní režimy - dnes nejčastěji nerezové oceli) takže jsou využitelné jen v režimu výkonu, kde se nastavují Watty. Upraveno 7. prosince 2017 uživatelem biknik Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
decebal Odesláno 7. prosince 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. prosince 2017 K předchozí debatě typu "jedna pani povídala" bych jen podotkl, že pro vaping existuje jak jednoduché vybavení, kde se pouze mění žhavící hlavy tak i DIY (RBA - Rebuildable) obnovitelné záležitosti, které krom finančně výhodnějšího provozu, dávají možnosti "hrátek", kdy si mohu volbou žhavení, způsobem odpařování a dalšími mnoha proměnnými v podstatě personalizovat to e-cígo k obrazu svému. Volba je tedy na každém a na start určitě nějakou začátečnickou sestavu, kam stačí jen nalít liquid a hulit. A občas vyměnit žhavící tělísko. Pege: Na každé hlavě bývá vytištěn doporučený výkon, případně je to u konkrétního typu vždy Google tak na dva kliky. Ale mělo by to být vytištěno.Když máš obě a můžeš vyzkoušet, tak pak vezmi logicky tu, která ti sedne lépe. A BVC hlavy pro Nautilus nepodporují funkci TC (nemají spirálku z materiálu podporujícího teplotní režimy - dnes nejčastěji nerezové oceli) takže jsou využitelné jen v režimu výkonu, kde se nastavují Watty.Jestli jsi reagoval na mě, tak sice nevím, co jedna paní povídala, ale měl jsem pár těchhle mašinek a uživatelský komfort je u iQos pro mě mnohem větší. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
biknik Odesláno 7. prosince 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. prosince 2017 Ne první byl k tomu tématu tento post - http://forum.chronomag.cz/index.php?/topic/13013-e-cigareta/page-84&do=findComment&comment=2040635A já to uvedl na správnou míru. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vraby Odesláno 8. prosince 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. prosince 2017 Tak za hodinku a půl vyrážím na " firemní večírek" a pro jistou (znám se) jsem si koupil tohle. Nerad bych přišel o Nautiluse. Cigára si už nechci koupit ani k tomu chlastu,tak uvidíme jak to dopadne. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
biknik Odesláno 17. prosince 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. prosince 2017 Místo škodlivin vitamíny. Americká firma tvrdí, že vyvinula zdravou cigaretu.https://www.seznamzpravy.cz/clanek/misto-skodlivin-vitaminy-americka-firma-tvrdi-ze-vyvinula-zdravou-cigaretu-40648 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník km.kmk Odesláno 17. prosince 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. prosince 2017 (upraveno) Zkusenosti s IQOS po 3 mesicich.1. Hulim mene a to jako fakt. Driv krabice denne, ted cca 10, nevim cim to je ale ta saturace nikotinem je asi dostatecna.2. Nesmrdim ani okoli ani sam sobe3. Rano se nedavim a nechrchlu 4. Po tahu je mi sice porad blbe ale lepe nez po tahu s klasickyma retkama.5. Kdyz se nekdy vybiju nebo dojdou heets a dam klasiku, tak po dvou prascich odhazuju. Jako asi uz dokazu rict , ze cesta zpet ke klasickym cigum uz neni. Upraveno 17. prosince 2017 uživatelem km.kmk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník YPO Odesláno 17. prosince 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. prosince 2017 Místo škodlivin vitamíny. Americká firma tvrdí, že vyvinula zdravou cigaretu.https://www.seznamzpravy.cz/clanek/misto-skodlivin-vitaminy-americka-firma-tvrdi-ze-vyvinula-zdravou-cigaretu-40648tohle je na tom nejvtipnější ?Je velice nepřirozené přijímat něco plícemi. Vitamíny by se měly skutečně polykat. Nevidím důvod, proč by se měly vdechovat,? říká doktor Steven M. Taback. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ricous Odesláno 17. prosince 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. prosince 2017 Zkusenosti s IQOS po 3 mesicich.1. Hulim mene a to jako fakt. Driv krabice denne, ted cca 10, nevim cim to je ale ta saturace nikotinem je asi dostatecna.2. Nesmrdim ani okoli ani sam sobe3. Rano se nedavim a nechrchlu4. Po tahu je mi sice porad blbe ale lepe nez po tahu s klasickyma retkama.5. Kdyz se nekdy vybiju nebo dojdou heets a dam klasiku, tak po dvou prascich odhazuju. Jako asi uz dokazu rict , ze cesta zpet ke klasickym cigum uz neni.Za mě:1. Hulim o něco víc - máme povoleno používat v autě a na poradách, navíc je heets vykouřeno rychleji než běžná cigareta.2. Nesmrdim, ale okolí si stěžuje, že je to cítit. Kupodivu mne ale nechaji bafat v 80% hospod, kam chodím.3 + 4 - stejné5. Nedávno jsem si dal jednu od kolegy (užívám heets mentol a měl jsem "přepínačku") - strašný, nechutnalo... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
peppies Odesláno 19. prosince 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. prosince 2017 Zkusenosti s IQOS po 3 mesicich.1. Hulim mene a to jako fakt. Driv krabice denne, ted cca 10, nevim cim to je ale ta saturace nikotinem je asi dostatecna.2. Nesmrdim ani okoli ani sam sobe3. Rano se nedavim a nechrchlu4. Po tahu je mi sice porad blbe ale lepe nez po tahu s klasickyma retkama.5. Kdyz se nekdy vybiju nebo dojdou heets a dam klasiku, tak po dvou prascich odhazuju. Jako asi uz dokazu rict , ze cesta zpet ke klasickym cigum uz neni. Moje žena s tím začala asi před 3 týdny a jsem tomu rád, to co popisuješ se shoduje s tím co říká ona. Já nehulím a jsem rád, že smrad z cigaret z ní opravdu necítím. Dala si včera práska normální cigarety a řekla že to nedá, takže nakonec jsem i já spokojenej :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
IzTaPa Odesláno 19. prosince 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. prosince 2017 cau IQOSaci... kolik vas tu vlastne celkem je? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
decebal Odesláno 19. prosince 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. prosince 2017 cau IQOSaci... kolik vas tu vlastne celkem je? Zatím asi moc ne, ale bude to přibývat. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr72 Odesláno 19. prosince 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. prosince 2017 Som na iqose tretí týždeň a som spokojný , predtým som dal krabičku denne a dnes plus mínus to iste , fajn je odozva od nefajčiarov , ktorý má viac tolerujú a okolo mna je nás dnes už väčšina a rastie to geometrickým radom Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
beeman Odesláno 19. prosince 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. prosince 2017 panove, a na kolik ten iqos vyjde cca mesicne?vyzkousel jsem na srazu a musim rict, ze docela fajnove to bylo, ale obavam se, ze to bude stat mesicne o dost vic, nez moje dve stovky s klasikou ecigaretou Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
decebal Odesláno 19. prosince 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. prosince 2017 Krabička 90 korun. Kolik toho vyhulíš nemám ponětí. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
IzTaPa Odesláno 19. prosince 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. prosince 2017 Krabka je za 3.5 na SK Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
beeman Odesláno 19. prosince 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. prosince 2017 no ja to v podstate nedam z huby :-)ta krabicka znamena co? jako 20 jakoby cigaret? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
decebal Odesláno 19. prosince 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. prosince 2017 Ano, je tam 20 kusů. Kolik jsi vykouřil klasických cigaret? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
villain83 Odesláno 19. prosince 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. prosince 2017 no ja to v podstate nedam z huby :-)ta krabicka znamena co? jako 20 jakoby cigaret?Kamos, co to huli asi tri mesice, rika, ze ho to vyjde stejne, jako cigara, hulil krabici velbloudu denne, tedy cca 3, 5 litru. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
IzTaPa Odesláno 19. prosince 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. prosince 2017 V prumeru nam to vychazi 1 cigi ~ 1 tepla tycka (HEET). Pokud mate nekdo nejake specificke dotazy, ktere vam nezodpovedel IQOS Partner ci nekdo jiny, hodte je sem, nebo do SZ... Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se