Přejít na obsah

e-cigareta ...

Baker

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 2tis.
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Moje kolegyně, která hulila jak fabrika a iQos má už od ledna, říká, že kouří míň. Ale to bude asi silně individuální.

Mame lidi, co tvrdi, ze toho ?uzivaji? vice i mene. Nicmene, mnozstvi nikotinu je v jedne tycce prakticky stejne jako v klasicke cigarete...

Sent from my iPhone using Tapatalk

Upraveno uživatelem IzTaPa
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

postupně přestat hulit a ušetřit prachy tak jsem šel do e-cig.

iQos by ze mě vytáhl stejný prachy a možná víc než obyč cígo a o to tu jde :lol2: Moderní je nesmrdět tak to z kuřáků vytáhnem jinak Filip Morys.

Upraveno uživatelem vraby
Odkaz ke komentáři

Ja to mam asi 2 mesice, vykourim toho krabicku denne jako u cigaret, ale manzelka nenadava kazdej vecer ze smrdim, muzu to hulit v aute a ne pred cestou, na prestavce a po ceste = usetri to cas, penize zadny.. akorat jsem byl sikovnej a jednou rano jsem to vyndal z nabijecky a problikavalo to cervene a nemel jsem cas to resit a byl sem nasranej, tak jsem sednul do auta a resil to po ceste a na youtube bylo ze to mam dat na minutu do lednice, tu v aute nemam a tak jsem to vystrcil z okynka, po minute mi malem odpadla pazoura, ale na cca 20 vterin dioda zbelala a potom znovu cervena.. tak jsem resil ze to privru do vokynka a za 5 minut se to zchladi, ale odpor vzduchu kolem auta byl jinyho nazoru, tak jsem to vyndal i z pazourou a v zatacce mi to vypadlo.. zastavit nikde neslo az otocit se za cca 500 metru, tak jsem to vzdal. Ten vecer sem vyhulil na party krabicku cigaret a u kazdyho se mi chtelo blit, ale nebylo zbyti, protoze to koupit fyzicky naprimo je celkem pakarna. Po navratu jsem zabehnul do GECO tabaku v Letnanech a musel jsem si koupit vanocni sadu za 2.690 protoze pry na jednu registraci nemuzu mit 2 zavadeci sady.. proste blbost je treba zaplatit :) jen ten servis a to ze se to muze podelat neni idealni, protoze kdyz dojdou cigara tak to clovek vyresi behem 5 minut, tady to trva dyl zvlast kdyz je to v 5 rano nebo pozde vecer. Ale jinak za me dobry :)

Odkaz ke komentáři

.....jen ten servis a to ze se to muze podelat neni idealní :)....

Jednou začal nahřívač blikat červeně asi o půlnoci, zavolal sem na linku, která má pravděpodobně 24/7 a problém sem po telefonu vyřešil, stačil hard reset nabíječky. Po druhý sem ulomil keramickou čepel, mojí blbostí (nevěřil sem, že by se mi to kdy mohlo podařit, ale stalo se...)... a za dvě hodiny přijel kurýr s novym nahřívačem. Takže servis paráda. :)

po měsíci užívání si to nemůžu vynachválit, kouřim méně a i je mi líp, už mě nenapadne si zapálit jen tak, když někde čekám, někam jdu atp.

zkoušel sem si i potáhnout z normální cigarety a je to hnus.

Heets jsou alespoň v Praze na každym rohu, co jsem tak koukal, ale kupoval sem zatím jen 2x karton. Moc nerozumim proč karton stojí 900 a jedna krabka 100. Nejde o 10 kaček co ušetřim, ale nechápu proč to tak je, akorát mám v kanclu náhradní krabku a místo jedný načatý, nosim i jednu nerozbalenou... :D

Odkaz ke komentáři

@spiderer

Priste az budes mit problem, zavolej na call centrum a oni ti s tim pomuzou, lepr nez youtube ;)

A pokud reknou, ze je to na vymenu, reknou ti, kde je nejblizsi obchod, kde ti to vymeni... (tech obchodu na vymenu je vic nez dost)

Priste budu moudrejsi, ja v 5 rano jeste nebyl uplne pri smyslech to resit nejak inteligentne :)
Odkaz ke komentáři

Jednou začal nahřívač blikat červeně asi o půlnoci, zavolal sem na linku, která má pravděpodobně 24/7 a problém sem po telefonu vyřešil, stačil hard reset nabíječky. Po druhý sem ulomil keramickou čepel, mojí blbostí (nevěřil sem, že by se mi to kdy mohlo podařit, ale stalo se...)... a za dvě hodiny přijel kurýr s novym nahřívačem. Takže servis paráda. :)

po měsíci užívání si to nemůžu vynachválit, kouřim méně a i je mi líp, už mě nenapadne si zapálit jen tak, když někde čekám, někam jdu atp.

zkoušel sem si i potáhnout z normální cigarety a je to hnus.

Heets jsou alespoň v Praze na každym rohu, co jsem tak koukal, ale kupoval sem zatím jen 2x karton. Moc nerozumim proč karton stojí 900 a jedna krabka 100. Nejde o 10 kaček co ušetřim, ale nechápu proč to tak je, akorát mám v kanclu náhradní krabku a místo jedný načatý, nosim i jednu nerozbalenou... :D

No proč, aby si lidi radši kupovali karton, ne?

Odkaz ke komentáři

IQOS je fajn, hulim s nim stejný počty, už ale nedávam tupláky před personálním vchodem, jednu rychlou ráno před autem, jednu rychlou při dojezdu z práce...<br />Mám to tak nějak v tom dni víc rozložený a podlední cígo si dávám v autě cestou dom a to je úplná pohoda. Přijedu voňavej. Dávám si 5-6 denně na chuť.<br />A jak jsem zjistil, tak mi to chutná i jako "tvrdý máčka", což u cigár nedávám x let, tam jsem mentolku prostě mít musel.<br /><br />Zajímal by mě počet nabíjecích cyklů Holderu a jestli je ošetřený, že při snižujcíí se kapacitě začně neco blikat nebo se prostě jen budou zkracovat časy hulení.

Odkaz ke komentáři

Zajímal by mě počet nabíjecích cyklů Holderu a jestli je ošetřený, že při snižujcíí se kapacitě začně neco blikat nebo se prostě jen budou zkracovat časy hulení.

Holder by mel davat stale stejny pocet cyklu - 14 ?standardnich? potahnuti nebo 6 minut (v holderu je chip, co cely holder kontroluje). Kdyz se ti bude zdat, ze tomu tak neni, zavolej na info linku...

Sent from my iPhone using Tapatalk

Odkaz ke komentáři

• po 4 týdnech...

Tak u mne sice není nová, ale konečně něco co mi vyhovuje. Joytech eVic Primo 200 W a Nautilus 5 ml tank. A podstatné, od 10. prosince jsem si už nepotáhl z cigarety. Jedu jenom tabákovky, plus z ovocných jsem koupil Heisenberga.

Zatím tedy na 9 mg nikotinu namícháno:

mix 7 Leaves, Maxx blend a bitter wizard od Flavourt art

American silver s pár kapkami vanilky od T-juice

RY69 a Apache od Atmos lab

Panter, Monkey business, Imperii, Anglický karamel a El Toro od Imperie.

Ten Heisenberg od Vampire Vape mne moc nenadchl. Vadí mi tam ten menthol, je dost silný.

Takže, pokud by jste někdo měl vyzkoušenou nějakou další chuť, klidně mi napište do zprávy. Rád bych zjistil zda existuje chuť jako je liquid od Feellife MB, čili Marlboro ale zatím jsem nenašel.

Ještě mne napadlo, že stylově by se k Joytechu asi do budoucna hodily nějaké brozovky hodinky.  :frusty:

post-1209-0-30120200-1516457316_thumb.jpg

post-1209-0-10341200-1516457325_thumb.jpg

Upraveno uživatelem Pege1012
Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...