dr.sphinx Odesláno 27. ledna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. ledna 2020 Dneska ne e, se to nezvrhne ... ledaže by se to zvrhlo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nickolas Odesláno 27. ledna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. ledna 2020 Jasne Jen pro pripad, az pujdete domu...https://www.cilibar.cz Doporucuje deset z deseti alkoholiku. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nickolas Odesláno 27. ledna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. ledna 2020 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dr.sphinx Odesláno 27. ledna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. ledna 2020 To jsem si akorát splnil jalapenoskama. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
warann Odesláno 27. ledna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. ledna 2020 (upraveno) Ja se dnes ocitl v Litomericich, po jednani jsem mel skoro 2 hodiny volno a byl jsem vlakem, tak jsem ten volnej cas prijemne stravil v pivovaru U labute. Edit: nejenze strasny fotky, ale jeste se zas pri nahrani votocily... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 27. ledna 2020 uživatelem warann Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dr.sphinx Odesláno 27. ledna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. ledna 2020 Cestování vlakem je klíč k pivoobjevitelství Nakonec jsem vyhrál 9:8, ale úplně chlapské skóre to není, budu muset zajít s odborníkem Teď sedím v obýbáku s poměrně (na denní dobu) ohulenými Ladě (nickolasi, neznáš je? Opava). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nickolas Odesláno 28. ledna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. ledna 2020 Ladě? Neznam, dohledam - jmena jsou mi povedoma. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
5etter Odesláno 28. ledna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. ledna 2020 Včera jsem vyjel na horskou chatu po asfaltu. Přes noc napadlo, tak sedím u piva a poslouchám Zákrutu, abych věděl jestli sjedu dolů. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
minimus80 Odesláno 31. ledna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. ledna 2020 po Seiku a Citizene sa mi konecne podarilo ukoristit v inzercii Hamilton! Na tu moju pazurku mi najlepsie sedia na canvase, nato ich zbytocne nadvihuje a opticky predlzuje nozicky. Nazivo je medzera zanedbatelna a nerusi. Ako plzen nemusim tak tankovu priam zboznujem, Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kauly_ci5 Odesláno 1. února 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. února 2020 Jedna ze včerejška https://uploads.tapatalk-cdn.com/20200201/445646aef11bfdb64e79b370f6d8d2d4.plist Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
warann Odesláno 3. února 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. února 2020 Unor no. Ale uz je 3.2. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
5etter Odesláno 4. února 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. února 2020 IPA k snídani Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. A večeře z před dvou týdnů Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M.K. Odesláno 4. února 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. února 2020 Dík za vyvážení předchozího postu :-) Já taky statečně držím mokrej únor: Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
5etter Odesláno 5. února 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. února 2020 Tak ještě včerejší pozdní večeřePivo je bez pěny, protože jsem tu petku dopíjel už třetí den. IPA z Pece mi chutnala víc než tmavá 13. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dr.sphinx Odesláno 6. února 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. února 2020 Japonská vlna (kdybych byl býval myslel rychleji, tak by tam byly bývaly hodinky s Kanagawa vlnou). Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M.K. Odesláno 7. února 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. února 2020 Tý jo, Albrecht mám hodně rád, ale tohle vidím prvně... Hodinky škoda komentovat, nádhera... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
warann Odesláno 8. února 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. února 2020 Njn, je to hruza no. Ale narazil jsem nahodou na firmu, co ti udela plechovky s vlastnim potiskem. Zatim asi delaji jen vetsi serie, ale v dohledny dobe by prej meli delat uz od 24 ks. Jako darek se to muze docela hodit. Pivo je ovsem zatim fixne dany, Nymburk 11. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pepino777 Odesláno 8. února 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. února 2020 Ale Nymburk neni nejhorsi pokud si dopre pamatuju. (Pil jsem to naposled asi pred 5 lety) Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
warann Odesláno 8. února 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. února 2020 Tak tím líp. Já to ani nemyslel nějak hanlivě, jako spíš, že pivo je prostě daný a basta, což pro někoho může bejt blbý. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pepino777 Odesláno 8. února 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. února 2020 (upraveno) Tak diky za tip na vejlet. Nymburk jeste nemam Sent from my iPhone using Tapatalk Upraveno 8. února 2020 uživatelem Pepino777 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se