Karel.zimm Odesláno 10. října 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. října 2019 Ahoj, řeší se tu dress code na večírek, toho se bohužel zúčasnit nemůžeme, ale co samotný veletrh? Je tam také nějaké předepsané oblečení? Díky. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Skopky-Sonny Odesláno 10. října 2019 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 10. října 2019 Karel.zimm - není. Snad jen nechoď rovnou z rybaření v močálu nebo ze stavby... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
candat84 Odesláno 10. října 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. října 2019 Budou nějaké slevy hodinek na SEW"? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lookyn Odesláno 10. října 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. října 2019 Budou nějaké slevy hodinek na SEW"?Loni v Brně dokázali nabídnout naprosto peckovou cenu prakticky na každém stánku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Skopky-Sonny Odesláno 11. října 2019 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 11. října 2019 Určitě se bude dát domluvit na zajímavé slevě, vystavující s tím počítají. Každopadně my jako organizátoři do toho nemůžeme zasahovat. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dreak Odesláno 12. října 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. října 2019 Prosím pěkně, když mám koupený lístek, ale nemůžu dorazit, tak se nejspíš vrátit nedá a můžu se snažit ho pouze prodat, že? Díky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Skopky-Sonny Odesláno 12. října 2019 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 12. října 2019 Dreak: zkus zavolat / napsat na zákaznickou podporu goout Zákaznická podpora Po - Pá, 10:00 - 18:00 +420 222 70 30 70 info@goout.cz Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Franta Dobrota Odesláno 14. října 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. října 2019 Proč už se nedá platit převodem? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Skopky-Sonny Odesláno 15. října 2019 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 15. října 2019 Franta Dobrota: Řekl bych, že je to vlastnost a né závada. Výstava je už za 4 dny a bankovní převody se můžou protáhnout na pár dní. Takto se eliminují případný problémy s "já jsem zaplatil, ale lístky nikde" Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bezous Odesláno 16. října 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. října 2019 Nevím, zda mi to časově vyjde, lze koupit lístek případně na místě? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Skopky-Sonny Odesláno 16. října 2019 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 16. října 2019 Bezous: ano, samozřejmě Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Franta Dobrota Odesláno 16. října 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. října 2019 Zdá se mi to, nebo předprodej už skončil? Taky vlastnost? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Skopky-Sonny Odesláno 16. října 2019 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 16. října 2019 Neskončil, co ti nejde? https://sewpraha.com/vstupenky/https://goout.net/cs/jine-akce/veletrh-hodinek-sew-salon-exceptional-watches-2019/ggsde/+xniam/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Franta Dobrota Odesláno 16. října 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. října 2019 Beru zpět, nenačítal se mi na stránce ten objekt. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zdenek1307 Odesláno 16. října 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. října 2019 Takové všeobecné otázky... zřejmě bych mohl do Prahy vyrazit, ale ve společnosti žen (malé i velké).A mám pocit, že se tam budou minimálně po hodině nudit a já budu mít možnost tam zůstat pár hodin sám, ale co s nimi?Nevíte někdo o nějakém náhradním programu někde vedle prosím?Druhý dotaz... jak se na takovou akci obléct? Protože webová prezentace vypadá tak vznešeně,že bych to skoro viděl na frak :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Skopky-Sonny Odesláno 16. října 2019 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 16. října 2019 Zdenek1307: se ženou ani dítkem bohužel neporadím. Dětský koutek ani trucovna pro manželky na Žofíně bohužel nebude, ale co jim dát "litr" a poslat je na nákupy? Jinak oblečení přes den je bez omezení, rifle, tričko, jak je každýmu libo. Jen bych nechodil špinavej, ale to asi snad ani nemusím říkat. Co nosíme je každýho z nás vizitka Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zdenek1307 Odesláno 16. října 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. října 2019 (upraveno) Zdenek1307: se ženou ani dítkem bohužel neporadím. Dětský koutek ani trucovna pro manželky na Žofíně bohužel nebude, ale co jim dát "litr" a poslat je na nákupy? Jinak oblečení přes den je bez omezení, rifle, tričko, jak je každýmu libo. Jen bych nechodil špinavej, ale to asi snad ani nemusím říkat. Co nosíme je každýho z nás vizitka Tak zrovna takovou trucovnu přímo namístě jsem neočekával. No a s tím litrem to bude tak na zmrzlinu, to aby měly aspoň na dvě ;-) Upraveno 16. října 2019 uživatelem Zdenek1307 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Franta Dobrota Odesláno 16. října 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. října 2019 ...Nevíte někdo o nějakém náhradním programu někde vedle prosím?... Zaplať jim celý den v Aquapalace Čestlice včetně blbostí pro ženské. Je to drahé jak sviň, ale za ten celodenní přísloveřný "klid na práci" to stojí. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zdenek1307 Odesláno 17. října 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. října 2019 ...ještě jeden dotaz, jak je to s dítětem (10 let) a se vstupným? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AndyAaron Odesláno 17. října 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. října 2019 Tesil jsem se v nedeli na prednasku Junghans. Koukam do programu a je najednou fuc. Japato? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se