Vit Odesláno 14. srpna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. srpna 2019 Dneska asi něco rozbalím Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kid_A Odesláno 14. srpna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. srpna 2019 pojd na to..._))) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
brnakp Odesláno 14. srpna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. srpna 2019 Tož se pochlub :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Liqid Odesláno 14. srpna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. srpna 2019 Nějak se s tím páráš Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JoyStick Odesláno 14. srpna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. srpna 2019 Asi je to dobře zalepený a Víťa má tupý nože. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jankoxxx Odesláno 14. srpna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. srpna 2019 dufam ze pri rozbalovani nedoslo k urazu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
T1000 Odesláno 14. srpna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. srpna 2019 No tak předsedo... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petr_cha Odesláno 14. srpna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. srpna 2019 Usnul... :-o) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rifik Odesláno 14. srpna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. srpna 2019 (upraveno) usnul, to je jasný! Sent from my iPhone using Tapatalk Pro Upraveno 14. srpna 2019 uživatelem Rifik Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nathanien Odesláno 15. srpna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. srpna 2019 Teda, ty nás napínáš! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
luidis Odesláno 15. srpna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. srpna 2019 Tipuji 350 M2 v modré Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
orol Odesláno 15. srpna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. srpna 2019 (upraveno) Nerozbaluj, počkej do Vánoc Upraveno 15. srpna 2019 uživatelem orol Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
madmaxx Odesláno 15. srpna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. srpna 2019 asi bylo v krabici něco neočekávaného .... ;-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vit Odesláno 15. srpna 2019 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 15. srpna 2019 Pánové omlouvám se, dřív jsem to nestihnul blejskout Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JoyStick Odesláno 15. srpna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. srpna 2019 masakr Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
madmaxx Odesláno 15. srpna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. srpna 2019 No hezky, pořádný kousek hodinek :-)Kovový tah na ně dělají taky? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vit Odesláno 15. srpna 2019 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 15. srpna 2019 jasně, viz Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vit Odesláno 16. srpna 2019 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 16. srpna 2019 (upraveno) Mám z nich radost.Jsou to moje hodinky s nejhlubším číselníkem. Upraveno 16. srpna 2019 uživatelem Vit Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
madmaxx Odesláno 17. srpna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. srpna 2019 Jaky je ten tah na živo?Ten cifr je povedenýŠajnuje v noci tak jak na těch jejich fotkách? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vit Odesláno 17. srpna 2019 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 17. srpna 2019 Po nějaké době, kdy jsem měl pouze dvoje hodinky značky LÜM-TEC jsem dospěl k přesvědčení, že bych měl sbírku zase dostat na mé oblíbené číslo 3. Přestože mám i pár hodinkových kousků, které pochází od věhlasnějších značek, pro tuto malou americkou hodinářskou firmu mám slabost, protože nesází pouze na svůj hlavní trumf (luminiscenci), ale nebojí se experimentovat ani v materiálech a tvarech pouzder.Takže co se značky týká, jsem měl jasno, otázkou byla pouze volba správného modelu. To jsem měl ztíženo tím, že už dvoje LÜM-TEC mám doma (model M8 a B19).Volil jsem mezi modely, které mě zaujaly následujícími vlastnostmi: M82 ? nositelná velikost (42mm) a hezká barvou luminiscence (tzv. old radium), kombinace broušených a leštěných povrchů pouzdra M80 - sendvičový číselník, zajímavá povrchová úprava pouzdra (gunmetal) V5 ? zajímavé pouzdro, celoluminiscenční číselníkPrvní dva modely jsem nakonec vyloučil, protože je tvar pouzdra příliš podobný mým volfram-carbidovým M8.Po komunikaci s firmou KB Time (zástupce LÜM-TEC pro EU) jsem se ujistil, že je ještě nějaký kousek z limitované edice k dispozici. Potom už nezbývalo nic jiného než nervózně vyhlížet pošťáka.I když jsem měl hodinky se stejným pouzdrem dříve (viz mé vlákno o modelu V1), přesto jsem byl velmi příjemně překvapen zajímavým tvarem pouzdra, perfektním antireflexem (srovnatelný s Breitlingem) a také luminiscenčním číselníkem, ale vezmu to hezky po pořádku: PouzdroVelmi zajímavý, s ničím jiným nesrovnatelný tvar. Hezká kombinace broušených a leštěných ploch. Efektní jsou 4 šroubky na lunetě. Díky atypickému tvaru je přiléhají řemeny hezky k pouzdru (část pouzdra u řemenu je rovná, ne kulatá, jak je tomu u většiny pouzder). SkloPlochý safír s báječným oboustranným antireflexem, který má modrý nádech. KorunkaTak akorát velká, plasticky signovaná. DýnkoProsklené, safírové sklo. ČíselníkSpolečně s tvarem pouzdra je to ta nejzajímavější část hodinek. Struktura je charakteristická pro použitý luminiscenční nátěr. Díky obsaženému pigmentu je nepravidelně hrbolatá. Když jsem přemýšlel, k čemu bych povrch přirovnal, napadla mě krupice. Kontrastem k číselníku je výplň indexů a ruček, která je velmi hladká. Indexy jsou velmi plastické a orámované leštěným nerezem. Díky tomu se v závislosti na světelných podmínkách orámování buď krásně leskne, nebo splyne s černou barvou indexů. Číselník je nezvykle hluboko a po jeho obvodě je sešikmená minutová stupnice. RučkyHodinová a minutová velmi masivní, sekundová jemná. StrojekOsvědčená Miota 9015 (mám tento strojek v B19 a ty jsou mými nejpřesnějšími hodinkami). LÜM-TEC V5 jsou velmi zajímavé hodinky, které bych označil jako casual. Myslím, že budou budit pozornost, stejně, jak jsem byl zvyklý u modelu V1. Nakonec bych rád poděkoval Robertovi z KB Time, který mi jako příjemné překvapení zařídil velmi zajímavé sériové číslo 55. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se