Přejít na obsah

Hledam sponzora pro rekord

uff

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 134
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

YPO, jestli to budes dokumentovat treba v boratkach, tak bych ti to nakou kackou zasponzoroval. 

myslím, že by to nikoho nezajímalo i kdybych si k tomu oblečku navlík playboy uši .....stejně jako nikoho nebude zajímat tvoje cesta kolem světa ..... řekl bych jářku, že tak před sto lety by to bylo zajímavý, ale dnes už je to takový jak to slušně říct ? ...... nevím ..... ale jesli sis to usmyslel, tak hurá do toho

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Já bych se nikam nehonil (jetlag je sviňa)  a zkusil něco jako Matt (Where the hell is Matt)... Nebo Bigtrip.cz - tam to spojili i s Oktávkou... Bohužel mi nejdou vkládat liky, musíš Googlit :-). V každém případě může být cesta kolem světa zajímavý počin, ale honit se za rekordem je podle mě blbost.

Odkaz ke komentáři

Známí jeli kolem světa bez koruny. Vyrazili stopem. Chvíli někde dělali na farmě, v Norsku sbírali šišky, ve Španělsku jahody a postupně se posunovali. Můj děda sedl v pětašedesáti ve štatlu na kolo a po vlastní ose dojel do Sýrie, Emirátů atd. a zase zpět. Letět aerolinkama tam a zpět je strašná cypovina. Není to ani zajímavý, ani prospěšný, zážitek z těch zemí nic, celkově nic.

Upraveno uživatelem azeppelin
Odkaz ke komentáři

Sibir, nejsem kkt, samo na to prachy mam a sponzora primarne nepotrebuju a zkusim to za svy. Jen me v ty agenture privedli na myslenku, ze bych mohl zkusit najit sponzora, treba jen na ten zapis do knihy rekordu (o ty nejvic pochybuju, ze dava smysl).

Ted mi do toho teda trosku hodila widle parnerka, ze na me chce potkat v US a stravit tam se mnou 3-4 dny.

Odkaz ke komentáři

Uff, tvoj zámer je fakt dosť slabá návnada pre sponzoring. Musíš k tomu ešte niečo pridať. Ja neviem, napríklad, že budeš hlavičkovať loptou zn. Adidas bez toho, aby ti počas tej celej expresnej cesty okolo sveta, spadla z hlavy. Vrátane chodenia na WC. A o sponzora máš postarané.

Alebo tomu daj nejaký hodne ekologický rámec, akože budeš počas celej cesty robiť spolucestujúcim prednášky o škodlivosti nadmerného používania lietadiel, či ich využívaní pre úplne blbosti, ako napr. ten tvoj rekord :) .

Odkaz ke komentáři

To je dobrý, připomnělo mi to:

Rychlý Jack se miluje s Mary, když znenadání někdo zaklepe.

"Kristepane! To je manžel!"

Rychlý Jack vyskočí oknem a Mary jde otevřít.

U dveří stoji Rychlý Jack a říká "Zapomněl jsem si tady kalhoty.?

Odkaz ke komentáři

To takhle jeden měl sponzora a několik let létal z Brazílie do Evropy. Pokaždé ho sponzor poprosil vzít malý balíček. Procházelo mu to, protože to byl ortodoxní žid.

Za pár let se z něj stal multimilionář.

Je o něm dokument a rozhovor z vězení na YouTube.

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...