geometr Odesláno 4. září 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. září 2019 Já bych kolem světa uznal jedině přes oba póly nebo po rovníku po směru rotace Země. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
YPO Odesláno 4. září 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. září 2019 YPO, jestli to budes dokumentovat treba v boratkach, tak bych ti to nakou kackou zasponzoroval. myslím, že by to nikoho nezajímalo i kdybych si k tomu oblečku navlík playboy uši .....stejně jako nikoho nebude zajímat tvoje cesta kolem světa ..... řekl bych jářku, že tak před sto lety by to bylo zajímavý, ale dnes už je to takový jak to slušně říct ? ...... nevím ..... ale jesli sis to usmyslel, tak hurá do toho Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Traveller Odesláno 4. září 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. září 2019 Já bych se nikam nehonil (jetlag je sviňa) a zkusil něco jako Matt (Where the hell is Matt)... Nebo Bigtrip.cz - tam to spojili i s Oktávkou... Bohužel mi nejdou vkládat liky, musíš Googlit :-). V každém případě může být cesta kolem světa zajímavý počin, ale honit se za rekordem je podle mě blbost. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ismit Odesláno 4. září 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. září 2019 uff: jo, tak to jsem měl taky s tou feldou: jednou, až budu vydělávat těch 30, tak budu mít krátkou červenou felícii a budu s tím vozit kámoše na chalupu :-D nestalo se, začal jsem na fabii. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
azeppelin Odesláno 4. září 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. září 2019 (upraveno) Známí jeli kolem světa bez koruny. Vyrazili stopem. Chvíli někde dělali na farmě, v Norsku sbírali šišky, ve Španělsku jahody a postupně se posunovali. Můj děda sedl v pětašedesáti ve štatlu na kolo a po vlastní ose dojel do Sýrie, Emirátů atd. a zase zpět. Letět aerolinkama tam a zpět je strašná cypovina. Není to ani zajímavý, ani prospěšný, zážitek z těch zemí nic, celkově nic. Upraveno 4. září 2019 uživatelem azeppelin Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
uff Odesláno 4. září 2019 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 4. září 2019 Sibir, nejsem kkt, samo na to prachy mam a sponzora primarne nepotrebuju a zkusim to za svy. Jen me v ty agenture privedli na myslenku, ze bych mohl zkusit najit sponzora, treba jen na ten zapis do knihy rekordu (o ty nejvic pochybuju, ze dava smysl).Ted mi do toho teda trosku hodila widle parnerka, ze na me chce potkat v US a stravit tam se mnou 3-4 dny. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
StanoBare Odesláno 4. září 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. září 2019 Uff, tvoj zámer je fakt dosť slabá návnada pre sponzoring. Musíš k tomu ešte niečo pridať. Ja neviem, napríklad, že budeš hlavičkovať loptou zn. Adidas bez toho, aby ti počas tej celej expresnej cesty okolo sveta, spadla z hlavy. Vrátane chodenia na WC. A o sponzora máš postarané. Alebo tomu daj nejaký hodne ekologický rámec, akože budeš počas celej cesty robiť spolucestujúcim prednášky o škodlivosti nadmerného používania lietadiel, či ich využívaní pre úplne blbosti, ako napr. ten tvoj rekord . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
uff Odesláno 4. září 2019 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 4. září 2019 To mas recht, tohle tomu citelne chybi. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
travex Odesláno 4. září 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. září 2019 Bych i něco přispěl, ale jen pokud to vychytáš s časovými pásmy tak, aby ses vrátil ve stejný den (nebo klidně i včera). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Waya03 Odesláno 4. září 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. září 2019 To je přeci nesmysl, aby se vrátil do stejného bodu na zeměkouli ještě ten den, cesta by musela trvat fyzicky maximálně 24 hodin. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zmizík Odesláno 4. září 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. září 2019 Uff se vrátí o 24hodin starší ale tady mezitím všichni zestárnou o padesát let. Myslím, že to nějak souvisí s rychlostí světla. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
travex Odesláno 4. září 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. září 2019 To je přeci nesmysl, aby se vrátil do stejného bodu na zeměkouli ještě ten den, cesta by musela trvat fyzicky maximálně 24 hodin. Proto je lepší se vrátit o den dřív. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Waya03 Odesláno 4. září 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. září 2019 Proto je lepší se vrátit o den dřív.To by ale hrozilo, že na letišti potká sám sebe a pokud by se nedej bože dotknuli, nastal by zřejmě konec vesmíru. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zmizík Odesláno 4. září 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. září 2019 A nakonec ho trumfne v knize nějakej blbeček, kterej se vrátí o dva dny dřív. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Prochy68 Odesláno 4. září 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. září 2019 Uffe, ty chces znicit vesmir? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
travex Odesláno 4. září 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. září 2019 A nakonec ho trumfne v knize nějakej blbeček, kterej se vrátí o dva dny dřív. To bych trval na vrácení peněz. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Porsche_911 Odesláno 4. září 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. září 2019 To je dobrý, připomnělo mi to: Rychlý Jack se miluje s Mary, když znenadání někdo zaklepe. "Kristepane! To je manžel!"Rychlý Jack vyskočí oknem a Mary jde otevřít. U dveří stoji Rychlý Jack a říká "Zapomněl jsem si tady kalhoty.? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Alex77 Odesláno 4. září 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. září 2019 Uff: I starej Košťál zvládl cestu kolem světa za jeden večer třikrát tak bych to jeste přehodnotil být tebou Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zmizík Odesláno 4. září 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. září 2019 (upraveno) To bych trval na vrácení peněz.Chytrej rekordmen se vrátí těsně před zaplacením a zároveň až po zapsání rekordu. Upraveno 4. září 2019 uživatelem Zmizík Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Porsche_911 Odesláno 4. září 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. září 2019 To takhle jeden měl sponzora a několik let létal z Brazílie do Evropy. Pokaždé ho sponzor poprosil vzít malý balíček. Procházelo mu to, protože to byl ortodoxní žid. Za pár let se z něj stal multimilionář. Je o něm dokument a rozhovor z vězení na YouTube. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se