Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Ty pravé nebyly nikdy nošené :-) Letecké jsou po GO... originál ciferník, stroj, pouzdro býlo původně nečíslované ve špatném stavu - nově nerez co se vám tu nebude líbit ..... Perexo :-)

Odesláno

Vím, že se mnou nebudete souhlasit.... Perexo pouzdro mi příjde mnohem víc podobné originálu než jiná nová výroba :-)Mám i originál nenošené pouzdro, ale toho mi příjde škoda i na příležitostné nošení ;)

• po 3 týdnech...
  • po měsíci...
Odesláno (upraveno)

Tak jsem si blejsknul tu svou letecko-potápěčskou skupinu...

Nechci se tě nějak dotknut, je to pěkná hromádka, ale musím tu položit jednu otázku.

Zajímalo by mě kolik už je celkem dněšnímu dni naboucháno těch vrtulníčků ta "původní renovace pro AČR"

byla snad jen tři(? - opravte mě) kusy, co jsem vyčetl. Dnes budeme nejspíš na desítkách kusů, otázkou je jestli v nich tiká

i strojek Miyota.

Upraveno uživatelem t.p
Odesláno (upraveno)

Já mám Sokolíky  celkem troje , 2 x nerez a jednou chromovaný,  moc se mě líbí ta silueta vrtulníku  ,  ve dvou  mám 96  a v jedněch je  Miyota.   Číslovaný bouhužel nemám ani jedny :-(

Kromě těch s japonským strojkem ( ty jsou celé z Eltonu )  jsem objednával jen číselníky a ručky v Eltonu a skládal doma sám.

Upraveno uživatelem Miroslávek
Odesláno

Jo vrtulníček je hezkej stejně jako hafan PS :D Ten cifr má potenciál i na další věci.

Třeba zkřížené meče- znak majetku AČR... Jinak Prim Sport s Miyotou určitě nejsou marný.

• po 2 týdnech...
Odesláno

Pracovat se sbírkou pod vlivem by se nemělo, mně takhle jednou spadly Traktory na parkety a oprava mně přišla na 500. Jinak to máš hezký až na ta různá časová pásma.

Bed

• po 4 týdnech...
  • po 3 týdnech...
Odesláno (upraveno)

Krásná sbírka, Primky byly vůbec moje první hodinky. Můj otec nosil celý život jen tuto značku hodinek.

Jak dlouho již sbíráte Primky?

Upraveno uživatelem Drtibřich
  • po 3 týdnech...
Odesláno

Primky nesbírám. Ale když jsem vloni dostal tuhle nabídku, neváhal jsem. Hodinky jsou prakticky nové šuplíkovky. Letecké přibyly teď, taky se nedalo odolat. Sbírka to není, ale mám z nich radost a třeba jednou.... 

post-3283-0-48775000-1472750246_thumb.jpg

post-3283-0-58550900-1472750258_thumb.jpg

post-3283-0-38827500-1472750281_thumb.jpg

post-3283-0-42213500-1472750301_thumb.jpg

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...