Georg_CS Odesláno 20. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. dubna 2016 Ty pravé nebyly nikdy nošené :-) Letecké jsou po GO... originál ciferník, stroj, pouzdro býlo původně nečíslované ve špatném stavu - nově nerez co se vám tu nebude líbit ..... Perexo :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Miroslávek Odesláno 20. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. dubna 2016 Na nošení to stačí .... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
brut12358 Odesláno 20. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. dubna 2016 Na nošení to stačí .... Dobrá hláška u hodinek Já bych to na ruku nedal. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Miroslávek Odesláno 20. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. dubna 2016 Tak nedávej ...... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Georg_CS Odesláno 20. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. dubna 2016 Vím, že se mnou nebudete souhlasit.... Perexo pouzdro mi příjde mnohem víc podobné originálu než jiná nová výroba :-)Mám i originál nenošené pouzdro, ale toho mi příjde škoda i na příležitostné nošení Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
frauszil Odesláno 8. května 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. května 2016 Novy Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Miroslávek Odesláno 19. června 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. června 2016 (upraveno) Tak jsem si blejsknul tu svou letecko-potápěčskou skupinu... Upraveno 19. června 2016 uživatelem Miroslávek Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
t.p Odesláno 20. června 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. června 2016 (upraveno) Tak jsem si blejsknul tu svou letecko-potápěčskou skupinu...Nechci se tě nějak dotknut, je to pěkná hromádka, ale musím tu položit jednu otázku.Zajímalo by mě kolik už je celkem dněšnímu dni naboucháno těch vrtulníčků ta "původní renovace pro AČR"byla snad jen tři(? - opravte mě) kusy, co jsem vyčetl. Dnes budeme nejspíš na desítkách kusů, otázkou je jestli v nich tikái strojek Miyota. Upraveno 20. června 2016 uživatelem t.p Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
financ Odesláno 20. června 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. června 2016 Myiota není problém, porad se dá koupit. Horší to bude s číslem na dýnku. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bohus76 Odesláno 20. června 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. června 2016 Čísel jde nabouchat kolik chceš /viz.215 / :-) Sranduju,ale všichni víme jak to je,šmelina vládne světem. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Miroslávek Odesláno 20. června 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. června 2016 (upraveno) Já mám Sokolíky celkem troje , 2 x nerez a jednou chromovaný, moc se mě líbí ta silueta vrtulníku , ve dvou mám 96 a v jedněch je Miyota. Číslovaný bouhužel nemám ani jedny :-( Kromě těch s japonským strojkem ( ty jsou celé z Eltonu ) jsem objednával jen číselníky a ručky v Eltonu a skládal doma sám. Upraveno 20. června 2016 uživatelem Miroslávek Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
t.p Odesláno 20. června 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. června 2016 Jo vrtulníček je hezkej stejně jako hafan PS Ten cifr má potenciál i na další věci.Třeba zkřížené meče- znak majetku AČR... Jinak Prim Sport s Miyotou určitě nejsou marný. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
5etter Odesláno 30. června 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. června 2016 Sbíráte někdo PRIMky? Nesbírám, jenom se mi v poslední době nějaké doma nahromadily... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pbed Odesláno 1. července 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. července 2016 Pracovat se sbírkou pod vlivem by se nemělo, mně takhle jednou spadly Traktory na parkety a oprava mně přišla na 500. Jinak to máš hezký až na ta různá časová pásma.Bed Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
yorki_man Odesláno 26. července 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. července 2016 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Drtibřich Odesláno 16. srpna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. srpna 2016 (upraveno) Krásná sbírka, Primky byly vůbec moje první hodinky. Můj otec nosil celý život jen tuto značku hodinek.Jak dlouho již sbíráte Primky? Upraveno 16. srpna 2016 uživatelem Drtibřich Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ivan Lelák Odesláno 1. září 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. září 2016 Primky nesbírám. Ale když jsem vloni dostal tuhle nabídku, neváhal jsem. Hodinky jsou prakticky nové šuplíkovky. Letecké přibyly teď, taky se nedalo odolat. Sbírka to není, ale mám z nich radost a třeba jednou.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Popelář Odesláno 2. září 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. září 2016 Pěknej základ pro chronomagora. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Miroslávek Odesláno 4. září 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. září 2016 Tak jsem přidal do sbírky jedny surfovací Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
straspol Odesláno 4. září 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. září 2016 Tak jsem přidal do sbírky jedny surfovacíA safra.... jak jsou na tom s dýnkem ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se