Kid_A Odesláno 24. září 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. září 2019 (upraveno) Dalsi limitka od Omegy. Tentokrat Seamaster. Seamaster 300M Diver ?007 - ref. 210.22.42.20.01.004 Sem jedinej, komu prijde, ze je ten limitek od Omegy posledni dobou az prilisa ze to v mych ocich brandu skodi? https://www.fratellowatches.com/omega-seamaster-300m-diver-007/ Upraveno 24. září 2019 uživatelem Kid_A Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ponorka9 Odesláno 24. září 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. září 2019 Seamaster 300M Diver ?007 - ref. 210.22.42.20.01.004 Sem jedinej, komu prijde, ze je ten limitek od Omegy posledni dobou az prilisa ze to v mych ocich brandu skodi? https://www.fratellowatches.com/omega-seamaster-300m-diver-007/Nejsi. Je toho tolik, že se v tom už ani nedá vyznat. pomalu už to splývá se základními modely..... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ponorka9 Odesláno 24. září 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. září 2019 ještě přidám....limitka - 7007 ks:) to je zase tolik kusů, že to podle mě postrádá smysl označení "limitka" - budou běžně k mání a cenovka kde koho odradí. Možná by to měli nazývat "Bond edition" nebo tak něco....Ale jsou pěkný, to zase jo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
palom Odesláno 24. září 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. září 2019 Od limitky to ma ďaleko a hranici to s ročnou produkciou niektorých modelov v manufakturach.Bohužiaľ táto akože limitka sa vypreda a bude stáť rovnako nezmyselne aj nadalej. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Liqid Odesláno 24. září 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. září 2019 Přeplácaný a na gumě tak zas nic. Za mě byla nejlepší limitka AT Spectre. Jinak k těm kusům, ono to tak bylo vždy, nejméně bylo SMP ke Skyfall 3007. Oproti tomu AT ke Spectre bylo 15007 viz https://airows.com/gear/the-james-bond-007-omega-watch-guide Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Seamaster Odesláno 24. září 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. září 2019 Tak vis jak, dalsi 007 bude baba, takze je treba limitku vydat jako 50 anniv, pac pak ende/slus:) Nebo ze by dalsi Bondovky byly damsky Seamastery? ))Obecne souhlas s nazorem, ze jeden uz se v tech pseudolimitkach ztraci a Omega zdime svoje best sellery Speedmaster a Seamaster na max, coz chapu, ale nesouhlasim:) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kid_A Odesláno 24. září 2019 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 24. září 2019 (upraveno) Přeplácaný a na gumě tak zas nic. Za mě byla nejlepší limitka AT Spectre. Jinak k těm kusům, ono to tak bylo vždy, nejméně bylo SMP ke Skyfall 3007. Oproti tomu AT ke Spectre bylo 15007 viz https://airows.com/gear/the-james-bond-007-omega-watch-guideTah tam je taky...ale jinak souhlas Upraveno 24. září 2019 uživatelem Kid_A Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vanila Odesláno 24. září 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. září 2019 Mám Omegu rád, asi nejvíc ze všech značek, ale tohle ždímání a každý druhý model v "limitce" je děs Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MJ. Odesláno 24. září 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. září 2019 Tak vis jak, dalsi 007 bude baba, takze je treba limitku vydat jako 50 anniv, pac pak ende/slus:) Nebo ze by dalsi Bondovky byly damsky Seamastery? ))Obecne souhlas s nazorem, ze jeden uz se v tech pseudolimitkach ztraci a Omega zdime svoje best sellery Speedmaster a Seamaster na max, coz chapu, ale nesouhlasim:) Ty ses tak trosku ctenar titulku a nic vic vid? Zadnej gender switch neni.Protoze to co ted bude se uz parkrat v bondovce stalo, nejakej no name aget prevzal jen cislo, protoze se uvolnilo. Bond byl mimo sluzbu, pak se vratil a cislo zase dostal. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Seamaster Odesláno 24. září 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. září 2019 Ty ses tak trosku ctenar titulku a nic vic vid? Zadnej gender switch neni.Protoze to co ted bude se uz parkrat v bondovce stalo, nejakej no name aget prevzal jen cislo, protoze se uvolnilo. Bond byl mimo sluzbu, pak se vratil a cislo zase dostal.Ano, jsem jen pako a povrchni clovek, ctenar titulku, vidis do me jak do ementalu!Nejses nahodou moje matka, ze ne? Ale abych byl vecny a nenechal se strhnout na tvoji uroven, cet jsem to v clanku v The Independent a titulek to nebyl:?There is a pivotal scene at the start of the film where M [played by Ralph Fiennes] says, ?Come in 007,? and in walks Lashana who is black, beautiful and a woman,? the insider said, adding: ?It?s a popcorn-dropping moment. Bond is still Bond but he?s been replaced as 007 by this stunning woman. Chapu to tak, ze Bond funguje dal, ale kod 007 ma nekdo jiny-zena. Pokud mas detailnejsi info, muze byt, ale neni to duvod abys ze me delal idiota, diky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gas Odesláno 24. září 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. září 2019 A mně se líbí a už jsem je objednal Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bandicoot Odesláno 24. září 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. září 2019 Datumka 7 je geniální, celkově jsou výborný, jen ten index 12 mohli nechat bejt. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Liqid Odesláno 24. září 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. září 2019 Bondovy koule na indexu 12 mi třeba ani nevadí, to je taková upomínka pro znalce nejvíc mi tam vadí boční štítek ve stylu Invicta. A ještě nám tu chybí dýnko... průhled musí být Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ponorka9 Odesláno 24. září 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. září 2019 A mně se líbí a už jsem je objednal Tak já je pak vemu od tebe, až tě omrzí Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Akem Odesláno 24. září 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. září 2019 Je to nadhera, na takove si budu muset jeste pockat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PEtrS Odesláno 25. září 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. září 2019 Ten boční štítek a index na 12 teda nic moc. Ale vadí mi i ten potištenej průhled. Přitom ten erb (nebo co to je) vyvedenej na pevným dýnku, by mohl být fakt pěkný. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
warann Odesláno 25. září 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. září 2019 Ten boční štítek a index na 12 teda nic moc. Ale vadí mi i ten potištenej průhled. Přitom ten erb (nebo co to je) vyvedenej na pevným dýnku, by mohl být fakt pěkný.To je asi rodinej erb, řekl bych, viz zde https://www.google.com/search?q=james+bond%C2%B4s+crest&client=firefox-b-d&sxsrf=ACYBGNQGw3sB5IviiM5z3rQUkHiQgA-BHA:1569428029004&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ved=0ahUKEwik-ayBr-zkAhUC36QKHUKsBCQQ_AUIESgB&biw=1067&bih=642#imgrc=cWSgp7jHU5s7nM: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kdojinej Odesláno 25. září 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. září 2019 Zda tyto limitky brandu skodi je uz snad trochu zbytecna otazka. Každopádně tento pocin se mi nepozdava.. uz jen pro ten podivný klikyhak na 12. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Daemonultimate Odesláno 25. září 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. září 2019 Limitky...ok, ale limitky Bonda, zatím mě nebrala ani jedna, vidim v tom tu filmařinu, v sériovkách naopak tu jeho realitu. Takže i tentokrát ee a jsou snad ze všech nejhorší. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Karlos Odesláno 25. září 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. září 2019 Ten boční štítek bude dobrý oříšek pro fejkaře. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se