Liqid Odesláno 27. září 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. září 2019 @kdojinej Je to část Bondova rodinného erbu (je na dýnku), takzvané bezanty. O bezantech více zde https://cs.wikipedia.org/wiki/Bezant Úryvek z filmu zde: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Seamaster Odesláno 27. září 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. září 2019 V 98 ještě euráče nebyly ne? Ale jasný, prostě stály retail bez slev 1325 marek. Ale ruku na srdce, dneska už to jsou hodně jiný hodinky než 20 let zpátky víceméně ve všech ohledech - materiál, strojek, zpracování,..Mas pravdu, je to prepocet z peset. Kdybych sem ale napsal 220000Pts, asi by si pod tim uz malo kdo predstavil o co se jedna:)Jinak strojek souhlas, ale ze by materialy a zpracovani bylo 4x lepsi me neprijde, kdyz porovnam patery Omegy co mam z let 1998-2018, velky rozdil tam v techto aspektech nevidim. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RobertPlant Odesláno 27. září 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. září 2019 4x lepší ani omylem, to souhlas. Ale lepší na papíře v mnoha parametrech jsou. Tím ale neříkám, že bych je chtěl víc než starší, ba naopak! Starý bondovky jsou klasiky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kid_A Odesláno 27. září 2019 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 27. září 2019 Mas pravdu, je to prepocet z peset. Kdybych sem ale napsal 220000Pts, asi by si pod tim uz malo kdo predstavil o co se jedna:)Jinak strojek souhlas, ale ze by materialy a zpracovani bylo 4x lepsi me neprijde, kdyz porovnam patery Omegy co mam z let 1998-2018, velky rozdil tam v techto aspektech nevidim. 4x lepší ani omylem, to souhlas. Ale lepší na papíře v mnoha parametrech jsou. Tím ale neříkám, že bych je chtěl víc než starší, ba naopak! Starý bondovky jsou klasiky. Co se tyka strojku, tak urcity vyvojovy posun tam urcite je:) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sphinxx Odesláno 30. září 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. září 2019 Kolegové, dostal jsem informaci, že do ČR (butik) půjdou jen dva kousky, je to možné? Kontroluji referenci a chyba v čísle není. Zdroj - AD. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gas Odesláno 30. září 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. září 2019 Je to tak. Maximálně dva Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kid_A Odesláno 30. září 2019 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 30. září 2019 nevypovida to trochu o vyznamu prahy v ocich koncernu omega? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gas Odesláno 30. září 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. září 2019 Já už nechápu nic. 7000 kusů "limitky" a do ČR dva?? Nerozumím ničemu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Americkej Odesláno 30. září 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. září 2019 Musí to tu číst, to jinak nezdůvodníš. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sphinxx Odesláno 30. září 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. září 2019 Gasoj, díky za potvrzení, taky se mi to nezdálo v kontextu 7007ks, ale ... realita je jiná. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kid_A Odesláno 30. září 2019 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 30. září 2019 Cywe, to uz vic budou mit na letisti ve Frankfurtu:( sileny. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radek Cigi Odesláno 30. září 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. září 2019 Davide, tohle jsem fakt nečekal, ale děkuju za rychlé zjištění (ne)dostupnosti a za mail. Fakt jsem o ně měl zájem i za tu cenu. Více v SZ. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Liqid Odesláno 1. října 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. října 2019 (upraveno) První dojmy: https://monochrome-watches.com/first-live-impressions-on-the-new-omega-seamaster-diver-300m-james-bond/?fbclid=IwAR0HDD6IY0khEyL-a4SxVXsgo16e2DoaxnssHj8TiNwgcdx_hExNzGwjQlI#image-gallery-13 Docela mě překvapilo, jak vynikl vzor na ciferníku...čitelnosti to moc nepřidává. Upraveno 1. října 2019 uživatelem Liqid Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomak Odesláno 1. října 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. října 2019 Víc by mi vyhovovala střídmější podoba limitky, jen s drážkovaným vzorem na ciferníčku a vylepšenou sedmičkou v datumovce. Ten erb na dvanáctce ani použití zlata mne neberou. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sphinxx Odesláno 1. října 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. října 2019 Teda mě se líbily na produktovce, ale tohle není úplně ono, je tam toho už moc. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ponorka9 Odesláno 1. října 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. října 2019 Tak to mě taky trochu překvapilo, nečekal jsem, že to bude tak velký zmatek..-skoro jak skeletony:) ale jinak chválím odvahu a těším se na postřehy ze života s nimi. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kid_A Odesláno 1. října 2019 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 1. října 2019 souhlasim, citelnost ciselniku je na povazenou Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radek Cigi Odesláno 1. října 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. října 2019 (upraveno) Mně se líbí i tak... Na YouTube jsou už nějaká videa a tam je vidět, jak záleží na úhlu pohledu na ten ciferník. Z pohledu uživatele nejsou ty motivy drážkování vůbec tak výrazné jako na té fotce výše. Upraveno 1. října 2019 uživatelem Radek Cigi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sphinxx Odesláno 1. října 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. října 2019 U SMPc s keramikou, stejně, jako u dalších keramik hooodně záleží na úhlu otočení při focení, ale tady je toho na tom číselníku dost. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 1. října 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. října 2019 Já měl tu předešlou limitu s logem vývrtu hlavně na cifru a dost rychle se mi okokoukala. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se