Přejít na obsah

Předvánoční flame volume 22

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 1,2tis.
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Jo a proč mi flašku vod Arguse nesežere automat v Kauflandu?

Asi to pivo u vas v Kaufu neprodavaji....logika woe. :)

Ale pamatuji si jak u nas cigani vzali tri basy piv. V obchode je nahazeli hned do automatu a vypadl jim listek na 480 Kc. Na kase jim slecna listek proplatila a meli zarobene.

Ted uz je vykup lahvi pred vstupem. :D

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Čučím na Irčana, dopil jsem flašku Matusalema 15 a dumám, zdali ještě otevřít Jacka Daniela... A to je teprve šest... S rostoucími promile chci urážet i další zdejší levičácké skřety, můj oblíbený zmizík tu není, eskimáka už jsem zmínil.... Jo, tak další oblíbenec - jaký je rozdíl mezi odjinud a kuncákem: jeden si uvědomuje svůj podřadný sociální status a je pokorný vůči svým živitelům, zato druhý parazit zpupně kope své živitele s rozběhem do zadku (mlácení ženských bych mu možná i odpustil, kdyby nebyl tak zpupný).

Odkaz ke komentáři

Čučím na Irčana, dopil jsem flašku Matusalema 15 a dumám, zdali ještě otevřít Jacka Daniela... A to je teprve šest... S rostoucími promile chci urážet i další zdejší levičácké skřety, můj oblíbený zmizík tu není, eskimáka už jsem zmínil.... Jo, tak další oblíbenec - jaký je rozdíl mezi odjinud a kuncákem: jeden si uvědomuje svůj podřadný sociální status a je pokorný vůči svým živitelům, zato druhý parazit zpupně kope své živitele s rozběhem do zadku (mlácení ženských bych mu možná i odpustil, kdyby nebyl tak zpupný).

Odkaz ke komentáři

Odkaz ke komentáři

:lol2: :lol2: :lol2:

Venezuelsky alkoholik komunista Franta sa nam uz na obed ozral a zacyklil.

Mozog sa mu z topologie hviezda prepol do Tokenu a skoncil... az do vytriezvenia bude rozmyslat ci pit tie patoky (Jack). A do rana si Ircana (co je to za dementny preklad?!?!?) pozrie este 6x.

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...