nickolas Odesláno 8. prosince 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. prosince 2019 To by si netrouf Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Franta Dobrota Odesláno 8. prosince 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. prosince 2019 Plzeňská jedenástka, nepovedená kopie bavorských piv hrající si na elitu mezi českými, prodávána pod názvem Pilsner Urquell, je neskutečná sračka. Prázdná, falešná, přechmelená a předražená sračka, navoněná bída. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
eskimak Odesláno 8. prosince 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. prosince 2019 Ak vezmem malilinku sancu ze Franta prvykrat v zivote nieco pochopil (toto vlakno), tak tlieskam. A suhlasim s nim (tiez prvykrat v zivote), Plzen su chcanky nevhodne na pitie. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Franta Dobrota Odesláno 8. prosince 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. prosince 2019 eskimák, nešplhej, nemáš šanci Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
geometr Odesláno 8. prosince 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. prosince 2019 Nene. Nejlepší je Ferda a nejhezčí je Beruška. A Urquell je ten nejobyčejnější ležák plzeňskýho typu na světě. To bezpochyby. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
eskimak Odesláno 8. prosince 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. prosince 2019 A Urquell je ten nejobyčejnější ležák plzeňskýho typu na světě. To bezpochyby. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kristian.nov Odesláno 8. prosince 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. prosince 2019 Víte úplný hovno... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
geometr Odesláno 8. prosince 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. prosince 2019 Dycky, když si mužu v sámošce vybrat mezi těma zelenejma lahvema, beru Zlatýho bažanta. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Franta Dobrota Odesláno 8. prosince 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. prosince 2019 Bažant - jediné, co se Slovákům povedlo. Ještě možná Vica Kerekeš, ale to je stejně Maďarka, takže se nepočítá. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shaggy Odesláno 8. prosince 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. prosince 2019 Najlepsie pivo je nealko. Sent via IPoAC Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
geometr Odesláno 8. prosince 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. prosince 2019 No jako Vica dobrý. ... tak teď teda ale přemejšlim, jak je to s tou vošukanou vopicí, jak jsem tu někde četl. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
geometr Odesláno 8. prosince 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. prosince 2019 Najlepsie pivo je nealko. Sent via IPoAC Ale jedině v zelený, takže Clausthaler, Stella ... žádnej hnusnej Birell. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
eskimak Odesláno 8. prosince 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. prosince 2019 eskimák, nešplhej, nemáš šanciAkoze u teba? Uz to nepi... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Liqid Odesláno 8. prosince 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. prosince 2019 Kam se to hrabe na Radegast 12°. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hardslimer Odesláno 8. prosince 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. prosince 2019 Jo a proč mi flašku vod Arguse nesežere automat v Kauflandu?Asi to pivo u vas v Kaufu neprodavaji....logika woe. Ale pamatuji si jak u nas cigani vzali tri basy piv. V obchode je nahazeli hned do automatu a vypadl jim listek na 480 Kc. Na kase jim slecna listek proplatila a meli zarobene.Ted uz je vykup lahvi pred vstupem. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Franta Dobrota Odesláno 8. prosince 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. prosince 2019 Čučím na Irčana, dopil jsem flašku Matusalema 15 a dumám, zdali ještě otevřít Jacka Daniela... A to je teprve šest... S rostoucími promile chci urážet i další zdejší levičácké skřety, můj oblíbený zmizík tu není, eskimáka už jsem zmínil.... Jo, tak další oblíbenec - jaký je rozdíl mezi odjinud a kuncákem: jeden si uvědomuje svůj podřadný sociální status a je pokorný vůči svým živitelům, zato druhý parazit zpupně kope své živitele s rozběhem do zadku (mlácení ženských bych mu možná i odpustil, kdyby nebyl tak zpupný). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Franta Dobrota Odesláno 8. prosince 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. prosince 2019 Čučím na Irčana, dopil jsem flašku Matusalema 15 a dumám, zdali ještě otevřít Jacka Daniela... A to je teprve šest... S rostoucími promile chci urážet i další zdejší levičácké skřety, můj oblíbený zmizík tu není, eskimáka už jsem zmínil.... Jo, tak další oblíbenec - jaký je rozdíl mezi odjinud a kuncákem: jeden si uvědomuje svůj podřadný sociální status a je pokorný vůči svým živitelům, zato druhý parazit zpupně kope své živitele s rozběhem do zadku (mlácení ženských bych mu možná i odpustil, kdyby nebyl tak zpupný). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dokusan Odesláno 8. prosince 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. prosince 2019 Snažil jsme se chvíli přijít na to, jestli se ty tři příspěvky něčím liší, ale mám pocit, že jsou stejné. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
eskimak Odesláno 8. prosince 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. prosince 2019 :lol2: Venezuelsky alkoholik komunista Franta sa nam uz na obed ozral a zacyklil.Mozog sa mu z topologie hviezda prepol do Tokenu a skoncil... az do vytriezvenia bude rozmyslat ci pit tie patoky (Jack). A do rana si Ircana (co je to za dementny preklad?!?!?) pozrie este 6x. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se