beeman Odesláno 17. října 2021 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 17. října 2021 asi takto a letim dom nebo tady umru hlady 8-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M109 Odesláno 17. října 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. října 2021 Famózne! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kostra Odesláno 17. října 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. října 2021 Krásná práce, šikula Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tombas Odesláno 17. října 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. října 2021 Super, tak ještě ty korunky... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
beeman Odesláno 18. října 2021 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 18. října 2021 vsechno bude, jednou pouzdra tedy snad temer hotovo, rychle foto Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dzos Odesláno 19. října 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. října 2021 Pěkný !! Já osobně bych už byl asi předamaškovaný a lunetu volil ocelovou. Můj favorit je č.3 (beru od vrchu zleva). Jako jediná nemá luneta šroubky. Jak bude uchycena, smím-li se ptát? A u č.1 (bez ochrany korunky) je vidět mezera mezi pláštěm a lunetou v tom vykrojení. Jsem zvědavý, jak to ve výsledku dopadne, zda to bude rušit či ne (předpokládám, že tam bude "prosvítat" vnitřní pouzdro hodinek. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kostra Odesláno 19. října 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. října 2021 Pěkný !! Já osobně bych už byl asi předamaškovaný a lunetu volil ocelovou. Můj favorit je č.3 (beru od vrchu zleva). Jako jediná nemá luneta šroubky. Jak bude uchycena, smím-li se ptát? A u č.1 (bez ochrany korunky) je vidět mezera mezi pláštěm a lunetou v tom vykrojení. Jsem zvědavý, jak to ve výsledku dopadne, zda to bude rušit či ne (předpokládám, že tam bude "prosvítat" vnitřní pouzdro hodinek. Tipuju, že bude natvrdo navařená, jako u jiných materiálů, ale jen hádám. A u čísla 1 je to jen lom světla ne, tam díra mezi pouzdrem a lunetou není ne? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mAra_ Odesláno 19. října 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. října 2021 Doufám, že není.... Doufám Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tombas Odesláno 20. října 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. října 2021 Žádný lom světla, to vybrání v lunetě je prostě moc hluboké, přes celou tloušťku materiálu těch nožek. Nevím, proč to tak je, ale to už je dvojchyba - nožky bez ochrany korunky a luneta s příliš hlubokým vybráním. V praxi to nejspíš moc vadit nebude, ocelové pouzdro ty díry vyplní a barevně to taky asi bude ladit, ale jak o tom jednou víš... no furt na to budeš myslet. Jestli beemanovi zbyl ještě nějaký matroš, zkusil bych vysomrovat novou lunetu, případně bych zvolil lunetu jinou, ocelovou nebo železnou, toho damašku je i tak dost na těch nožkách. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
beeman Odesláno 20. října 2021 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 20. října 2021 mohl bych tvrdit, ze to je cisty umelecky zamer a designovy majstrstich, ale moje vyjadreni zkratim pouze na: jedna se o limitku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tombas Odesláno 20. října 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. října 2021 @beeman tak samozřejmě, nic jiného jsme ani nečekali Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
beeman Odesláno 20. října 2021 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 20. října 2021 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libor2002 Odesláno 20. října 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. října 2021 Super detail, jemná kresba a velikost vrstev damašku v porovnání s chlupama A zpracování a ostrá hrana, panečku, smekám! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maxmillian Odesláno 21. října 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. října 2021 Je to doma! @beemanje proste dobrej! Jestli to neni HH, tak je to rozhodne HHH (Hodne Husty Hodinky)! Diky! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kostra Odesláno 21. října 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. října 2021 Pecka jak cyp Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xbraj19 Odesláno 21. října 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. října 2021 Jaj, ty jsou dobre. A imbusy super, ne jak křivě zarovnané šrouby jako u AP Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dave24 Odesláno 21. října 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. října 2021 no to jsou opravdové oldtimery...Alois je prostě borec.. od soboty jsem ty jeho hodinky krom spaní prakticky nesundal Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mAra_ Odesláno 23. října 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. října 2021 Je to doma a je to super! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dave24 Odesláno 23. října 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. října 2021 ten damašek je fakt čarokrásný.....až našetřím možná zkusí přesvědčit mistra Aloise at mi udělá taky jeden Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Datel Odesláno 23. října 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. října 2021 před 27 minutami, dave24 napsal: ten damašek je fakt čarokrásný.....až našetřím možná zkusí přesvědčit mistra Aloise at mi udělá taky jeden tak kdyby se člověk nemohl dočkat, tak si může prozatím dopřát nožík https://noze.heureka.cz/mikov-rybicka-stribro-damaskova-ocel/ ale poměr cena/výkon v porovnání s Beemanovými neopakovatelnými originály je nepoměřitelný Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se