beeman Odesláno 19. ledna 2021 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 19. ledna 2021 zitra bude, pokud se mi nic nestane, pokracovani za posledni tyden jsem si totizto urval nejdrive kus ruky, kdyz mi freza zachytila rukavici, nastesti rukavice povolila, tak me nenamotalo, ale krve jako z vola rana na siti, hned druhy den behem vrtani, drzic sverak v ruce, se vrtak sestka zasekl v materialu a cele se mi to v ruce roztocilo, odnesl to jenom ukazovak, ale za to poradne, no, uz jsem zase o neco chytrejsi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tombas Odesláno 19. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. ledna 2021 Máš můj obdiv beemane, ale hlavně dávej pozor, úraz je dílem okamžiku a následky na celý život, vím, o čem píšu :(. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
beeman Odesláno 19. ledna 2021 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 19. ledna 2021 pravdu dis, zatim jsem mel hodne stesti, vlstne predevcirem pri sprchovani mi padla do oka, nejspis z oboci spona, ale nejaka hodne prtava, ktera se nevyplavila ani do druheho dne, uz jsem premyslel nad doktorem, pac oko zrudlo, nateklo, slzelo, ze jsem temer nevidel, ale druhy den vecer jsem vlezl do vany, proudem oplachoval oko tak dlouho, az se ztratila, nastesti, jinak by ji doktor prej hledal mikroskopem jako spon uz jsme mel v ocich spoustu, ale dycky byly za chvilku venku, tato byla asi fakt mikroskopicka EDIT: jo a jeden moudry zamecnik mi prozradil, ze je lepsi mit v oku sponu zeleznou, nez z baravneho kovu nebo nerezu, protoze staci k oku prilozit magnet a je venku pracovni bryle nosim, ale obcas potrebuji zaostrit a pres ne to uplne nejde, dlouho cire nevydrzi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
beeman Odesláno 21. ledna 2021 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 21. ledna 2021 vcera dobojovano par ks zakladu pro nozky, dnes se jdu pustit do dotvarovani, akorat se nemohu rozhodnout, ktery tvar pouzit, tak jestli je nekdo na prijmu a rychle zahlasuje... diky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stenly Odesláno 21. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. ledna 2021 Jelikož už jsi byl pokřtěný kličkou od sklíčidla a nic se ti nestalo, tak už přežiješ všechno:) štěstěna tě má ráda:) přece jen bych doporučoval se proškolit v oblasti bezpečnosti práce, točící se stroje můžou být opravdu kreativní:) Pro inspiraci bych začal prvním videem které se pouští na dílnách v prvních ročnících učebních oborů. Pozor!!!! Slabé povahy ať to vůbec nepouští Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tombas Odesláno 21. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. ledna 2021 hlasuji pro tvar vpravo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bandicoot Odesláno 21. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. ledna 2021 Odkaz na gotickou Prahu ty ručky vyloženě nabízí. Tu myšlenku drž prosím. Jestli jsem doteď čuměl, tak teď jsem nadskočil. Můžeš udělat verze levý břeh (malostranské mostecké věže) a pravý břeh (tam je inspirace ještě víc). BTW když vidím ten progres, musel jsem se znovu podívat, kdy že tohle vlákno vlastně začalo. To je fakt parádní. Hlasuju "vpravo". Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomáš Elsnic Odesláno 21. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. ledna 2021 Já též hlasuji pro nožky vpravo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
beeman Odesláno 21. ledna 2021 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 21. ledna 2021 diky vsem, prava varianta je ta prava, ta leva vznikla proto, ze mi to nejak lip vychazi k pouzdru, ta prava mi to malinko komplikuje, ale poperu se s tim, jsem vedel, ze budete hlasovat pro pravou @stenly toto mi uz nedelej na par takovych videi jsem uz narazil, ale nikdy nespustil, snad jenom jednim ockem se pak tejden nepriblizim k soustruhu pripravil jsem i novy tvar nozicek, tvarovat budu temer rovne, jsem na to zvedav, ted jeste ladim program pro CNC, neni to prdel Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
beeman Odesláno 21. ledna 2021 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 21. ledna 2021 Před hodinou, bandicoot napsal: Odkaz na gotickou Prahu ty ručky vyloženě nabízí. Tu myšlenku drž prosím. Jestli jsem doteď čuměl, tak teď jsem nadskočil. Můžeš udělat verze levý břeh (malostranské mostecké věže) a pravý břeh (tam je inspirace ještě víc). BTW když vidím ten progres, musel jsem se znovu podívat, kdy že tohle vlákno vlastně začalo. To je fakt parádní. Hlasuju "vpravo". diky, drzim se toho zuby nehty, jenom jeste domyslet, jak s realizaci, aby to davalo smysl a nevyznelo to nejak nasilne Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Datel Odesláno 21. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. ledna 2021 Hlasuji vpravo (to už celé roky...) A když vidím tu gotickou ručičku zblízka, úplně vidím tu limitku, která bude mít ručky s vitráží - stačilo by to napodobit různobarevnou lumi, když tak ;o) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tombas Odesláno 21. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. ledna 2021 Myslíš takové náramkové chrámové hodinky jo? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Datel Odesláno 21. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. ledna 2021 Tak některé hodinky mají kývající se kotvičku, tyhle by mohl mít zvoneček... Ale krok za krokem, ručičky dobré, o nožičkách jest hlasováno, a celkově platí co Beeman dělá, dobře dělá nebo arabské Pes štěká ale hodinky jdou dál... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
beeman Odesláno 21. ledna 2021 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 21. ledna 2021 tak byl to tuhy a vycerpavajici boj, nedarilo se mi nastavit do spravne pozice pripravek a taktez to dobre zafixovat osove, dva kusy jsem znicil spatnym nastavenim, treti uz byl temer hotov, ale v poslednim kroku jsem zapomel v setupu drahy pro CNC zvednout frezu pred otocenim ctvrte osy, tak mi to krasne zajelo do mateosu a uplne znicilo temer hotove nozky a taky uplne rozhodilo sandal, resp. vyosilo nastaveni, takze znova od zacatku no nakonec se mi to povedlo a vse se povedlo nastavit, udelal ksem alu uz jenom jedny nozky, potrebuji jeste rucni peci, jak na ne tak koukam, myslim, ze jsem nima vykrocil do vod oblekovek Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ismit Odesláno 21. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. ledna 2021 to je fakt luxus! malinko mi to připomnělo tady Sinny. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
beeman Odesláno 22. ledna 2021 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 22. ledna 2021 se dycky do neceho trefim dnes se nedarilo, resp. castecne snad ano, zatim vic zmetku nez uspechu no jo, porad doladuju program pro CNC a dre to, ale vono to pude uz jsem ve stavu, ze ladim rychlost opracovani, obcas ale zasahnu do kodu tak nestastne, ze mi to ujede kam nema, nebo zapomenu poradne zafixovat material a ten se hne, nebo jsem zapomel i dotahnout frezu a ta mi ulitla a nadelala strasnou paseku ale dnes bez urazu, tedy zatim Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tombas Odesláno 22. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. ledna 2021 Kamaráde, ty bys měl tuhle limitku nazvat Mgr. Kelly, protože jsi úplný alchymista a k receptu jak vyrobit z olova zlato už nemáš daleko! Mimochodem k tomu přijít o ucho taky ne... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
beeman Odesláno 23. ledna 2021 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 23. ledna 2021 az jsem se zacervenal diky moc, ale opak je pravdou, zjistuju, ze jsem uplne marnej, ze nic poradne neumim, jenom z kazdeho rozku trosku, ze jsem vlastne porad na zacatku ale dal jsem tomu uz tolik casu, ze neodstupim, to si zapametajte, nikdy neodstupim jsem si malinkomaknul a dalsi prototyp je na svete Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
beeman Odesláno 23. ledna 2021 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 23. ledna 2021 novy ciselnik, "nove" rucicky, konecne pouzitelne nozicky, malinko jsem si s nima pohral a nejspis u toho pri tomto typu nozicek tak nejak zustanu, ale buhvi co bude zitra no vlastne moc toho noveho neni Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Datel Odesláno 23. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. ledna 2021 Tož ale totok je hodně dospělý model, mé stárnoucí prostatě to dělá jako vždy dobře, nad každým novým kouskem fakt vyloženě uchcávám ;o) Už zbývá jen aby korunka byla nad dvanáctkou (hleděl jsem na tu poslední fotku a musel jsem odrolovat zpátky nahoru, jestli tam už náhodou není) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se