tombas Odesláno 23. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. dubna 2021 a nezapomeň na celoroční Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Datel Odesláno 23. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. dubna 2021 jojo, k tomu za hubičku černý silikonový tah s pneu dezénem z Prubnito.cz a možeš na trať Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jenkiz Odesláno 23. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. dubna 2021 Bicolor verze je naprostá pecka! Oproti prvnímu prototypu, který nebyl úplně můj šálek (RJ mi nic moc neříká), je řada first blood posun mílovými kroky dopředu a tento design je fakt sexy. Vývoj sleduju s napětím a těším se, jak dopadne 40mm verze btw, není v plánu i 42mm? A ještě technický dotaz, je technologicky proveditelná otočná luneta? (předpokládám ale, že na vnitřní zuby na lunetě budou vyžadovat speciální výrobní proxes a nástroje než jen CNCOdesláno z mého Redmi Note 7 pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
michalval Odesláno 23. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. dubna 2021 Klobouk dolu beemane. Je videt poradny pokrok ve Tve praci. Je to super videt to v primem prenosu”. Jako nekdo kdo si teprve pred 3 mesici poridil prvni bronzovky samozrejme nejvic obdivuju Tvoje bronzove vyrobky, pak teprve ocel. A posledni ciferniky jsou taky moc zajimavy. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mAra_ Odesláno 23. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. dubna 2021 Ten červený, ten je... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
beeman Odesláno 24. dubna 2021 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 24. dubna 2021 cerveny uz neni, jsem jej vytunil do ombre ale bude, nejspis 42mm? ctes mi mislenky? otocna luneta? uz mam dyl rozkleslenou verzi pouzdra toto umoznujici, ale neni to legrace a se svy vybavenim to nezvladnu, nicmene rad bych co se mi ale dnes povedlo a ze si tady ted piskam a ze mam obr radost, je navrtani porcelanoveho glazurovaneho ciferniku nebylo to nakonec az tak hrozne, sperkarskou primou bruskou a diamantovym hrotem, pekne pomaloucku a polehoucku, a je to tady, @Maxmillian!!! jaksmi pohrozil zubarem, uminil jsem si, ze to musim dat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maxmillian Odesláno 24. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. dubna 2021 Nekecej! Ses dobrej! Tak ti musím dát ty další :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
beeman Odesláno 24. dubna 2021 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 24. dubna 2021 jedu zitra rano na blesak, tak se muzu stavit, si pisnem jinak poptavam strojky, kdyz neco zkousim a podobne, nechce se mi hrat s origo ETA, kdo ty strojky zna, vi, ze obcas dojde pri nasazovani osicky korunky k ohnuti plisku uvnitr strojku, je to uplne nahodne, ale uz se mi to dvakrat u 2824 stalo, je potom nutno strojek rozebrat a plisek vymenit pripadne jenom narovnat, pokud to jde proto poptavam strojky, primarne funkcni/nefunkcni Seagull ST2130, nefunkcni Sellita SW200, pripadne i nefunkcni ETA 2824-2, chci se taky na nich naucit sborku/rozborku a jine ekvilibristicke kousky klidne v nejakem obalu, na cene se snad nejak domluvime samozreme tyto strojky do mych hodinek ani nepachnou, pouze pripadne do internich prototypu pro ucely testovani ostatnich komponent Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
beeman Odesláno 24. dubna 2021 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 24. dubna 2021 a abych pridal i nejaky ten obrazek, chystam ted toto, mozna zitra vyrobim Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tombas Odesláno 24. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. dubna 2021 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
beeman Odesláno 24. dubna 2021 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 24. dubna 2021 nebo me ted napadlo to pootocit Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
beeman Odesláno 24. dubna 2021 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 24. dubna 2021 nebo takto ci takto Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ismit Odesláno 24. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. dubna 2021 Líbí se mi hodně ty první 2 varianty. Příjde mi to jako pěkná fúze Samurajů a AP Royal Oak. Proč ne Těším se na prototyp. Čekal bych, že ty rovné plochy by mohly být na výrobu trochu jednodušší? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
beeman Odesláno 25. dubna 2021 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 25. dubna 2021 myslim, ze to bude o dost slozitejsi, hlavne udrzet pri konecnem opracovanim vsechny roviny a hlavne ostre hrany, staci malo a hranka je fuc jsem se dnes na to z vysoka, pustil jsem se do reminku, zacnelo se mi po lebkach Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
beeman Odesláno 25. dubna 2021 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 25. dubna 2021 a narazil jsem na torzo prvniho prototypu, musim to dat jednou dohromady na pamatku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
beeman Odesláno 25. dubna 2021 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 25. dubna 2021 jeste ocka, ale na to jsem uz dnes asi linej Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
beeman Odesláno 25. dubna 2021 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 25. dubna 2021 tak jsem se nakonec jeste hecnul a dodelal je Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
michalval Odesláno 25. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. dubna 2021 Hezka prace: remeny i prototyp. Musim rict, ze Tvoje vlakno se stalo jednim z mych nejoblibenejsich tady na foru a ze jsem zvedav na kazdy novy prispevek. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
beeman Odesláno 26. dubna 2021 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 26. dubna 2021 diky reminky priste malinko jinak, vsak uvidite a opet jsem mel sen, tak uz na tom vysivam, vytunena luneta k vyse uvedenym obrazkum, sam jsem zvedav jak to dopadne, jedu malinko freestylehopnebotropsnadtovyjdepunk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
beeman Odesláno 26. dubna 2021 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 26. dubna 2021 hmm Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se