VintageLover Odesláno 2. prosince 2019 Autor Nahlásit Odesláno 2. prosince 2019 To je ten můj původní nákup.
Nowis Odesláno 2. prosince 2019 Nahlásit Odesláno 2. prosince 2019 Spíš je koupil VintageLover v tomto inzerátu, ale zbytek s heknutím už by celkem odpovídal.
financ Odesláno 2. prosince 2019 Nahlásit Odesláno 2. prosince 2019 To jo, hlavně ti co kamarádů prodražují nákupy. Když se kamarádi nedívaj kdo už má naloženo, tak to mají dražší
kerob Odesláno 3. prosince 2019 Nahlásit Odesláno 3. prosince 2019 drzim palce, at Ti dorazí jakoukoliv cestou, hlavne at Ti dorazi a pak dej tady vedet pribeh s dobrym koncem !!!!! A tomu grazlovi bych .....
Tikal Odesláno 3. prosince 2019 Nahlásit Odesláno 3. prosince 2019 Tak to držím palce, Sprortů 1 je ještě dost, ale ty dílky tahu zamrzí asi víc...
Daftra Odesláno 3. prosince 2019 Nahlásit Odesláno 3. prosince 2019 Takže organizovaná parta, zdá se... Píšeš, ze ukradli, ale mas je zpátky.Více infa by nebylo? Klidně do SZ.Děkuji. On ten šmejd hodinář nejenže je nepřechromoval, ale když je posílal zpátky, tak je ani nepojistil a ve Frýdku zmizely. Zpátky mám, ale úplně jiný a to z něho musel vytáhnout advokát. Když jsem je hledal telefonicky po depech pošty, V Brně mi řekli, že s Frýdkem mají špatný zkušenosti.
Jeronimo Odesláno 3. prosince 2019 Nahlásit Odesláno 3. prosince 2019 Já Frýdka nikdy moc nemusel.. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Emiliano Odesláno 3. prosince 2019 Nahlásit Odesláno 3. prosince 2019 (upraveno) Tak kovanej Sparťan, že. Ten tu na Moravě nebude moc oblíbenej nikde... Upraveno 3. prosince 2019 uživatelem Emiliano
Návštěvník eloga Odesláno 3. prosince 2019 Nahlásit Odesláno 3. prosince 2019 VintageLoverdržím palce pro toto i další pátky svátky
guzmic Odesláno 4. prosince 2019 Nahlásit Odesláno 4. prosince 2019 Já Frýdka nikdy moc nemusel..A přitom, jako by ti z oka vypadnul....
Jeronimo Odesláno 4. prosince 2019 Nahlásit Odesláno 4. prosince 2019 Pravda, taky jsem měl lepší figuru. Jinak ať nejsem úplně OT, tak dnes to s hodinkami vypadá na finále Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
gunman Odesláno 4. prosince 2019 Nahlásit Odesláno 4. prosince 2019 Hlavně opatrně a osobní kontakt pod dohledem pčr
VintageLover Odesláno 4. prosince 2019 Autor Nahlásit Odesláno 4. prosince 2019 Zatím je to stále v řešení....
marosh Odesláno 4. prosince 2019 Nahlásit Odesláno 4. prosince 2019 Tak kovanej Sparťan, že. Ten tu na Moravě nebude moc oblíbenej nikde... Hovno, vole.
Daftra Odesláno 4. prosince 2019 Nahlásit Odesláno 4. prosince 2019 To teda tady na Moravě nebude vůbec oblíbené
Jeronimo Odesláno 4. prosince 2019 Nahlásit Odesláno 4. prosince 2019 Tak určitě. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
kerob Odesláno 11. prosince 2019 Nahlásit Odesláno 11. prosince 2019 Tak uz chytli toho grázla za pytlík konecne ?
VintageLover Odesláno 11. prosince 2019 Autor Nahlásit Odesláno 11. prosince 2019 Zatím nic. Více budu vědět až na konci ledna.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se