martar Odesláno 11. ledna 2020 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 11. ledna 2020 Tybláho, na tom šedým strapu jsou skvělý! Teda - skvělý jsou i samy o sobě, ale tohle jim fakt sekne. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Daemonultimate Odesláno 12. ledna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. ledna 2020 Ty ručičky z MM jim fakt padnou parádně. Škoda, že už tak nejdou z fabriky. Nejsem kamarád bastlení, je to pro mne degradace těch hodinek i kdyby je to mělo posunout nevim kam. Jinak se mi to mnohdy líbí, jako v tomto případě a ať si každý nakládá se svými věcmi podle libosti. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martar Odesláno 1. února 2020 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 1. února 2020 (upraveno) Recenze na MM200, kdyby si chtěl někdo počíst, včetně velikostního srovnání se Seiko Turtle a Miniturtle. https://wornandwound.com/review/review-seiko-prospex-spb077/ Upraveno 1. února 2020 uživatelem martar Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
969 Odesláno 18. února 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. února 2020 Pár pokusů z kanclu... Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pebe Odesláno 18. února 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. února 2020 tady je pěkně vidět rozdíl DIashield vs. ocel. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
969 Odesláno 18. února 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. února 2020 Pravda, ale to je vidět i na stránkách výrobce, imho... Popravdě mi to tolik nevadí. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martar Odesláno 18. února 2020 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 18. února 2020 Jj, když o tom člověk ví dopředu, je to v pohodě. Mně třeba rozdíl tah/pouzdro vadí taky míň, než tah/spona. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martar Odesláno 27. února 2020 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 27. února 2020 (upraveno) Nějaké povídání o starých i nových netuňákových diverech z rodinky Marinemaster. Je milé, že tam zařadili i SPB077, ačkoliv parametrově na divery MM Professional v několika ohledech nedosahují... https://wornandwound.com/deep-dive-the-evolution-of-seikos-professional-marinemaster-range/ Upraveno 27. února 2020 uživatelem martar Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martar Odesláno 4. března 2020 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 4. března 2020 Pár fotek z poslední doby Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Daemonultimate Odesláno 4. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. března 2020 (upraveno) Fakt pěkný hodinky. Už jsem k nim měl nakročeno, než jsem objevil ty pravý potápky pro sebe, ale lákat mě nepřestávají. Ten tvar pouzdra a relativně úzká luneta je pro mne dost sexy Pěkný fotky, jen je mám v telefonu dost malý. Upraveno 4. března 2020 uživatelem Daemonultimate Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martar Odesláno 4. března 2020 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 4. března 2020 (upraveno) Já skoro všechny fotky pro chmag dělám jen 700px delší hranu - je to ještě na hraně přijatelnosti, rychle se to načítá... a hlavně mi to umožňuje odfláknout focení (fotím už prevážně jen mobilem) i následný úpravy, neřeším každý smitko jako u velkejch fotek. Nemám na to čas. Bejbiny jsou fakt dobrý, na rozdíl od dražších hodinek jsou teď v zimě doma furt a na ruku se dostanou v poslední době snad nejčastěji. Upraveno 4. března 2020 uživatelem martar Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
969 Odesláno 5. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. března 2020 Tak mm rucky na dvoustovkach jsou tu..? Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pivas Odesláno 5. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. března 2020 Martar díky za toto vlákno,díky němu me hodinky nadchly. A dneškem se hlásím do klubu.:-) Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martar Odesláno 5. března 2020 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 5. března 2020 Tak mm rucky na dvoustovkach jsou tu..? Sent from my iPhone using TapatalkA no do háje! Co už, měnit je nebudu, šipka je pro mě taky moc fajn. Takhle "oficiálně" jim teda ty MM ručky fakt seknou. Doufám, že budou stát nesmysl, abych nebyl v pokušení. Martar díky za toto vlákno,díky němu me hodinky nadchly. A dneškem se hlásím do klubu.:-)20200305_144615.jpgTak to mě moc těší Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martar Odesláno 5. března 2020 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 5. března 2020 Teď na to koukám zblízka a "ty" v MM pouzdru jsou třístovky, dvoustovky jsou jen ty skindivery ala 051. Tak jsem v klidu... zatím. Teda ale mít SLA017 nebo willardovky (co se jim teď objevily levný sestřičky), tak bych byl trochu rozčarovanej. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martar Odesláno 2. dubna 2020 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 2. dubna 2020 Před pár dny bylo ráno asi 8mm sněhu, tak jsem to musel rychle vyfotit Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. A nějaká ta karlínská architektůra Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martar Odesláno 2. dubna 2020 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 2. dubna 2020 Mimochodem, v lednu jsem zachytil informaci, ze by Crafter Blue měl během jara začít vyrábět gumu s tvarovanými koncovkami přímo pro MM200 (bohužel Crafter CB03 pro MM300 i guma pro Omega PO 8500 42 sice zdánlivě sedí, ale protože jim chybí výstupek na spodní hraně koncovky, snadno se mezi hodinkami a gumou nahoře rozvírá škvíra a vypadá to blbě. Údajně má na MM200 sedět i Crafter pro SBDC 06X, ale bojím se, že tam bude stejný problém). Těšil jsem se tedy na novou CB gumu tvarovanou přesně pro MM200... ale zatím nic. Trochu se bojím, že to bude jeden z milionu projektů, který pandemie v lepším případě zdrží, v horším pošle k ledu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martar Odesláno 19. dubna 2020 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 19. dubna 2020 Dva pokusy z dlouhé chvíle. MM200 na Omega racing gumo-řemeni od moonů. Vypadá to sice, že slušně lícuje, ale jen když se drží řemen roztažený. Protože se neopírá o spodní část pouzdra, snadno se nahoře začnou rozevírat nehezké škvíry... zmiňoval jsem to v předchozím postu. To znamená, že stejně se budou chovat veškeré gumy určené pro PO 42. Tudy cesta nevede. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. No a takhle vypadají na meshi. To je o fous lepší, ale aby to vypadalo opravdu dobře, musel by být mesh ještě víc silnější (ultra-heavy), nebo by musely být dírky pro stěžejky v nožkách výrazně blíž horní hraně nožek a blíž k pouzdru. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Nakonec jsou bejbiny zpátky na Riosu a včera se mnou absolvovaly zahájení koupací sezóny Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dr.sphinx Odesláno 19. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. dubna 2020 O meshi mi radši ani nemluv. Podobnou smutnou příhodu jsem si před pár dny prožil se Sinn 103 St. Kdyby byly výš, kdyby byly blíž... Achjo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martar Odesláno 19. dubna 2020 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 19. dubna 2020 Já už to někde zmiňoval - tyhle Seiko by neměly chybu, kdyby výrobce udělal dva páry dírek pro stěžejky. Náklady nula nula nic, potlesk obecenstva zaručen. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se