brownwld Odesláno 1. září 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. září 2020 Tim ze novy zeleny Suby uz nemaji zelenej cifr jdou holt klasicky Hulky 116610LV jeste vic nahoru nez se cekalo. Nabidka poptavka no Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
knihomol Odesláno 1. září 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. září 2020 Tak už mě napadá jen otázka, kdy ty nové entry modely OP dostanou v Carollinu nebo u Bechyněho. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
miguel Odesláno 1. září 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. září 2020 Ja mam ine na mysli... Povodny OP36 s modrym cifrom... Pojde jeho cena hore? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cyber Odesláno 1. září 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. září 2020 před 13 minutami, miguel napsal: Ja mam ine na mysli... Povodny OP36 s modrym cifrom... Pojde jeho cena hore? NE ( tedy ne nijak výrazně, možná pouze lehce o rostoucí inflaci, protože OP36 nikdy nebyl extra vyhledávaný model a není důvod aby po něm vzniknul teď nějaký hype po uvedení nových modelů ). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AdaMoss Odesláno 1. září 2020 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 1. září 2020 Dobrá divočina...Ještě, že už me Rolex nechává chladným :-D. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
snake Odesláno 1. září 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. září 2020 Aji kdyby si chladný nebyl-je to jedno. ..koupíme si prd Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
huhu4d Odesláno 1. září 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. září 2020 na hodinkee.com pisali, ze vsetko dostupne od 2.9.2020 u AD Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jörg8X Odesláno 1. září 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. září 2020 Dneska to nikdo u AD nezkoušel? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Roubass Odesláno 1. září 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. září 2020 Dneska to nikdo u AD nezkoušel? Poslal jsem maila do Bechyně... Tak uvidíme Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tikzot Odesláno 1. září 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. září 2020 (upraveno) před 2 minutami, Jörg8X napsal: Dneska to nikdo u AD nezkoušel? Tak ten byl dobrej. Ja zkousel volat jednomu ad a rekli mi ze od rana maj stovky mailu a telefonatu....edit: od pulnoci... hell Upraveno 1. září 2020 uživatelem tikzot Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Roubass Odesláno 1. září 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. září 2020 Tak ten byl dobrej. Ja zkousel volat jednomu ad a rekli mi ze od rana maj stovky mailu a telefonatu....edit: od pulnoci... hella já bláhově napsal teď odpo... tak příště! Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jörg8X Odesláno 1. září 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. září 2020 před 3 minutami, tikzot napsal: Tak ten byl dobrej. Ja zkousel volat jednomu ad a rekli mi ze od rana maj stovky mailu a telefonatu....edit: od pulnoci... hell Tak třeba se dneska volá/píše a zejtra tam lidi začnou chodit, když je to od 2/9 na krámech Stovky lidí, to budou solidní fronty... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
skalis Odesláno 1. září 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. září 2020 (upraveno) Jsem se tesil, ze by mohli releasnout OP 39 s datem a oni 39 radu ukoncej... Barvy jsou husta divocina (na zivych fotkach na ablogtowatch ale vypadaji prekvapive dobre), 39 mm verze se sunburstem a zlatyma ruckama/indexama vypada moc pekne az na ty hrozny dvojity indexy, ty mi nikdy nesedly. A bojim se, ze zvetseni z 39 na 41 bude hodne vyrazny skok. Novy Suby jsou pecka, u nich se ten1 mm navic ztrati a uzsi nozky pouzdru prospejou. PS: Availability statement je tradicne nejvtipnejsi cast oznameni :). Upraveno 1. září 2020 uživatelem skalis Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rybiz Odesláno 1. září 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. září 2020 a expy II nic?! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Axel Odesláno 1. září 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. září 2020 Novy Suby vypadaji jednoznacne lepe, pouzdro je designove dotazenejsi.. Predtim bylo na muj vkus prilis hranaty, neforemny vuci tahu. Krok zkratka spravnym smerem, kupodivu se mi nejvice libi zakladni Suby ND, ale ty Kermity budou urcite taky fajn.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kat251 Odesláno 1. září 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. září 2020 Když jsem byl v pořadí na starý LV.. mám jim tam zase psát, že ty LV chci, jen nový? To je na palici..Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník dabelM Odesláno 1. září 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. září 2020 No mě kdysi jeden AD u 116520 zavolaL, že byla ukončena výroba a nabídl mě místo na nový model, ale za připomenutí se nic nedáš. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LovecK Odesláno 1. září 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. září 2020 Ešče že už nic nechcu, budu spokojenej s tím co mám... op41 se mi nelíbí a novej strojek v nafouklých subech oželím, stejně bych se jich asi od AD nedožil. BTW: bude zajímavé sledovat cenový vývoj 116610LN a 116610LV Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PEtrS Odesláno 1. září 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. září 2020 Nový suby za mě dobrý, ty užší nožky jsou rozhodně lepší. Ale urvanej z toho nejsem... U OP mi ale zvětšení vadí, těm to slušet nebude. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník dabelM Odesláno 1. září 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. září 2020 (upraveno) před 3 hodinami, brownwld napsal: Tim ze novy zeleny Suby uz nemaji zelenej cifr jdou holt klasicky Hulky 116610LV jeste vic nahoru nez se cekalo. Nabidka poptavka no Pro mne je absence zeleného ciferníku krok zpět Rád si nové LVčka prohlédnu, ale zájem budu směřovat k LN Upraveno 1. září 2020 uživatelem dabelM Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se