Rifik Odesláno 16. října 2015 Nahlásit Odesláno 16. října 2015 Nový přírůstek do rodiny :-) po příjezdu domů hned počůraný pelíšek, tak začíná veselé období praní a uklízení louží a hromad :-D Sent from my iPhone using Tapatalk
sara11 Odesláno 20. října 2015 Nahlásit Odesláno 20. října 2015 Tak jsem 28.9.2015 přišel nešťastnou náhodou o mého milovaného JRT. Utekl přes plot a někdo neznámý ho porazil autem a nechal ležet u silnice. Pořád je to strašně těžké, ale teď už trochu z vesela. Dnes jsem si byl zamluvit nového pejska. Je to Americký Stafordšírký Terriér a už se nemohu dočkat až bude doma. Vypadá, že to pěkný frajer po tatínkovi, tak snad to truchlení rychle přejde.
Trololo Odesláno 11. listopadu 2015 Nahlásit Odesláno 11. listopadu 2015 I když už je listopad, tak bacha na klíšťata - před chvilkou jsem jedno vytahoval.
ego alter Odesláno 22. listopadu 2015 Nahlásit Odesláno 22. listopadu 2015 neprodava nekdo nahodou dlouhosrsteho cerneho jezevcika ? nejlepe pes a s papirama.....
ivan_989 Odesláno 22. listopadu 2015 Nahlásit Odesláno 22. listopadu 2015 I když už je listopad, tak bacha na klíšťata - před chvilkou jsem jedno vytahoval.aj ja. 2 hodiny. Ta nasa bostonka ma z vytahovania kliesta panicky strach (netusim preco). A tento bol tesne pri uchu tak to bolo nadlho (pokus-prestavka-ukluddnovanie, pokus-prestavka-ukludnovanie, ...)
slay Odesláno 23. listopadu 2015 Nahlásit Odesláno 23. listopadu 2015 (upraveno) Dcery miláček z útulku. Upraveno 23. listopadu 2015 uživatelem slay
Moty Odesláno 23. listopadu 2015 Nahlásit Odesláno 23. listopadu 2015 škoda že zvížata neuměj mluvit po našem, ten by Ti dal jmen:-)))) Ale je to gentleman, takže si řekl, ach jo, tak já mu teda udělám radost a necham ze sebe udělat pako:-)))
slay Odesláno 23. listopadu 2015 Nahlásit Odesláno 23. listopadu 2015 To já né. Psal jsem miláček dcery
Návštěvník Odesláno 18. prosince 2015 Nahlásit Odesláno 18. prosince 2015 Před dvěma hodinami přiletěl Ježíšek. Předčasnej. Pozitivní je na něm vše a vrcholem fakt, že jako první hračku si vybral korkový špunt od sektu, kterým jsme ho zapili. Tím pádem se s mojí paní stali nerozlučnou dvojkou.Jinak vypadá jako smeták, ale měli bysme mu všichni vykat . Biro biewer yorkshire terrier. Capuccino from the Elbe Lowlands. Než jsme přijeli domů, je to Žolík
Návštěvník Kamil Odesláno 18. prosince 2015 Nahlásit Odesláno 18. prosince 2015 Jste si podobni.Ten pes je mnohem hezčí. Romane jak je starej?
Návštěvník Odesláno 18. prosince 2015 Nahlásit Odesláno 18. prosince 2015 Žolík je tříměsíční vražedná bestie. Na první pokus se vychcal na plínu, což by se mně osobně v novém prostředí za boha nepodařilo.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se