Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno (upraveno)

V 15 letech si Ben našel nového kámoše ........ snaží se ho od Vánoc pořád někam tajně schovat, ale je pískací, takže vždy když ho pustí, tak je prozrazen ..... je to paličák, nevzdává se

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Upraveno uživatelem RDA
  • Like 8
  • Haha 2
  • Dát hlas 2
Odesláno
Před hodinou, Duke650 napsal:

Hnisavý zánět dělohy, dnes ráno kastrace, a jako bonus našli cysty na vaječníkách

Držím palce, pokud to neprasklo dovnitř a nemá otravu, tak to holka zvládne.

• Like 1
Odesláno
Právě teď, Duke650 napsal:

Chytli jsme to hned ze začátku a byla to ta méně nebezpečná (otevřená) varianta zánětu dělohy, takže zatím bez komplikací 

To je super, to samé jsem s fenkou RTW zažil. Pořádně se o ni starejte.

• Dát hlas 1
Odesláno

Australák, co vypadá jak Berňák 😜 Jmenuje se Čert.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

• Like 9
  • Dát hlas 2
Odesláno

Dnešních 15 ve sněhu a břečce dalo zabrat... a ještě teda ty nelegální výběhy k různým lesním kamarádům. Prostě jak něco ucítím tak zdrhám. Teď bude tak deset hodin tuhé, zmetek jeden 😄

• Like 9
  • Haha 2
Odesláno

Úplně mu na těch očích vidím, jak se za ty “nelegální výběhy” proklíná 😂

jen že i když přijdou domu úplně death, tak jim stačí max hodina a jsou jak motorová myš znova 😂

• Like 1
Odesláno

Jooo to oni umí …. Vynutit si co chtějí 😂
U nás je to nastavené tak , že pokud se nejde spát , jak se mi taky válí v posteli . 
Leží mi na nohou , za hlavou , na hrudníku, nebo se na ní rozvaluje sám . 
Ale jakmile vypnu tv/notes …. Do 10 minut jde spát do svého pelechu , nebo na podlahu …. 

• Like 1
Odesláno

Ale je fakt , že té mé mentosce je absolutně jedno kde se válíme …. 
ten je schopnej se semnou schoulit i do krabičky od sirek . 
- postej, širák, impro. přístřešek , stan, auto. Byla i doba než mě vysypal asi z výšky 1,5m když si chtěl večer chytit divočáky, kteří se kolem nás toulali  v hamace , . Od té doby má utrum a chrápe na zemi . 

• Like 5
  • Haha 2

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...