monika1910 Odesláno 5. května 2015 Nahlásit Odesláno 5. května 2015 Šelma vo svetri... Odoslané z môjho iPhone cez Tapatalk
mondeo2 Odesláno 5. května 2015 Nahlásit Odesláno 5. května 2015 Drsnej hlídač vinohradu, krása. Hned jsem si vzpoměl na mládí prožitý v Modre a Vištuku.
instant Odesláno 5. května 2015 Nahlásit Odesláno 5. května 2015 Šelma vo svetri... Odoslané z môjho iPhone cez Tapatalk tyranie zvierat je trestne, vies o tom?
mondeo2 Odesláno 5. května 2015 Nahlásit Odesláno 5. května 2015 tyranie zvierat je trestne, vies o tom? jo to řekl ten pravej, dobře víš, že ten tvůj má spací nemoc a taky s ním na vyšetření nejdeš........a ještě ho nutíš dělat skalku.... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
monika1910 Odesláno 5. května 2015 Nahlásit Odesláno 5. května 2015 Drsnej hlídač vinohradu, krása. Hned jsem si vzpoměl na mládí prožitý v Modre a Vištuku.Aka nahoda... Je to fotene v Modre Odoslané z môjho iPhone cez Tapatalk
instant Odesláno 5. května 2015 Nahlásit Odesláno 5. května 2015 jo to řekl ten pravej, dobře víš, že ten tvůj má spací nemoc a taky s ním na vyšetření nejdeš........a ještě ho nutíš dělat skalku..vlcak skalny.jpgCoby som nesiel. Uz som mal dva terminy ale na obidva sme zaspali.
filo-boxer Odesláno 5. května 2015 Nahlásit Odesláno 5. května 2015 Jedna z víkendové procházky Úžasná fotka. 1
Murphy97 Odesláno 5. května 2015 Nahlásit Odesláno 5. května 2015 Jezevcik-Superman - naprosta pecka!
mondeo2 Odesláno 6. května 2015 Nahlásit Odesláno 6. května 2015 (upraveno) To je jezevčík s plochu dráhou letu nééé ? Upraveno 6. května 2015 uživatelem mondeo2
FrantisekH Odesláno 6. května 2015 Nahlásit Odesláno 6. května 2015 Ciwe to je pan Majer z Arabely, to nepoznáš podle těch uší?
jacob Odesláno 6. května 2015 Nahlásit Odesláno 6. května 2015 Dnes 3 měsíce . Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
monika1910 Odesláno 6. května 2015 Nahlásit Odesláno 6. května 2015 tyranie zvierat je trestne, vies o tom? Zrejme si ešte nevidel týraného psa, ale v poriadku... je to tvoj názor, s ktorým sa ja nestotožňujem ;-)
instant Odesláno 6. května 2015 Nahlásit Odesláno 6. května 2015 No to je mi jasne ze sa s tym nestotoznujes, sak to vidim. Aj mu lakujes nechty?
Pitris.k Odesláno 6. května 2015 Nahlásit Odesláno 6. května 2015 Jedna z víkendové procházky Prý z procházky... já vidím psa lítat...tvl budu to muset ředit :-)
instant Odesláno 6. května 2015 Nahlásit Odesláno 6. května 2015 Fotka luxusna. Ale naco tolko uzasu - je vseobecne zname, ze jazveciky lietaju pomerne nizko.
monika1910 Odesláno 6. května 2015 Nahlásit Odesláno 6. května 2015 Bol cerstvo a upne nakratko ostrihany, vonku bolo chladno, no tak mal sveter... myslim, ze to nemusime tolko dramatizovat. Pri tychto plemenach su sponky a rozne oblecky bezne. Suhlasim vsak s tym, ze nic sa nema prehanat. Mozem vas ubezpecit, ze v ziadnej kabelke sa nenosi, ale beha pusteny na volno a radsej ho obleciem, ako keby som s nim mala potom chodit po veterinaroch... Odoslané z môjho iPhone cez Tapatalk
Moty Odesláno 7. května 2015 Nahlásit Odesláno 7. května 2015 Naše babička se rano hrála na slunicku Bite my shiny metal ass with Tapa
mlsoun1 Odesláno 9. května 2015 Nahlásit Odesláno 9. května 2015 V lese jsem fotil Nautily a Ben mi pořád strkal čumak k objektivu,tak jsem ho tedy zblízka vyfotil k jeho spokojenosti a byl klid Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Roubass Odesláno 9. května 2015 Nahlásit Odesláno 9. května 2015 (upraveno) V lese jsem fotil Nautily a Ben mi pořád strkal čumak k objektivu,tak jsem ho tedy zblízka vyfotil k jeho spokojenosti a byl klid Hotovej model! To ten náš se foťáků bojí... Upraveno 9. května 2015 uživatelem Roubass
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se