Eman2208 Odesláno 28. prosince 2016 Nahlásit Odesláno 28. prosince 2016 Z jejích očí je vidět že je nevinná Určitě to na ní chceš jen hodit..... Jojo, jeden by jí to i věřil...
gerhard Odesláno 28. prosince 2016 Nahlásit Odesláno 28. prosince 2016 Trojdňové antibiotiká a Samko utešiteĺko.
DavidLC Odesláno 28. prosince 2016 Nahlásit Odesláno 28. prosince 2016 (upraveno) To Emann2208 : Jj, je to všechno jedna banda, taky jsme nedávno přišli o rohlíky k večeři.... Taky NAŠE chyba....... Upraveno 28. prosince 2016 uživatelem DavidLC
bobi Odesláno 28. prosince 2016 Nahlásit Odesláno 28. prosince 2016 Trojdňové antibiotiká a Samko utešiteĺko.No ty wago, ta podoba Celej William Conrad (J. L. McCabe) ze seriálu Jack a tlusťoch
gerhard Odesláno 28. prosince 2016 Nahlásit Odesláno 28. prosince 2016 (upraveno) Tak to si musim pozrieť. Upraveno 28. prosince 2016 uživatelem gerhard
African Odesláno 30. prosince 2016 Nahlásit Odesláno 30. prosince 2016 Tak jsme si právě vybrali u kamaráda novou fenku do naší rodiny :-) Máma krásná, výborná ženská která měla menší románek na horolezeckém festivalu, takže otec zůstává navždy nejasný. Ale jelikož se tam schází pouze dobří lidé s hodnými pejsky, budeme věřit že to bude super fenka mimochodem jako naši všechny předchozí miláčci. Prvního první se k nám stěhuje, tak pak udělám lepší fotky, je to taková Faustina :-)
bobi Odesláno 30. prosince 2016 Nahlásit Odesláno 30. prosince 2016 Jejej, hezká fenečka."Njn,na takových horolezeckých fesťákách se ale muší dít věci,panečku"
African Odesláno 30. prosince 2016 Nahlásit Odesláno 30. prosince 2016 Franta by měl radost, ale Festina se opravdu jmenovat nebude :-) A bobi máš pravdu, z každého festivalu vzejde jak hodně nových štěňátek, tak i hodně nových miminek :-)
African Odesláno 30. prosince 2016 Nahlásit Odesláno 30. prosince 2016 Sem si to myslel .Sodoma gomora Tak myslím si, že ten fesťák nemusí být ani zpravidla horolezecký aby tam byl mazec... :-)
bobi Odesláno 30. prosince 2016 Nahlásit Odesláno 30. prosince 2016 jj,pravda Ale už teď jsem docela zvědavej ,co z toho ve finále vyroste za krásného pejsana.
African Odesláno 30. prosince 2016 Nahlásit Odesláno 30. prosince 2016 jj,pravda Ale už teď jsem docela zvědavej ,co z toho ve finále vyroste za krásného pejsana.Pro mě je velmi důležité aby byla v pohodě s dětmi a dožila se minimálně dvaceti let :-) Chudák naše dobrmanka v šesti, předchozí v Africe v osmi a vlčák v devíti, proto jsme se také tentokrát rozhodli pro směsku... Tak snad.
bobi Odesláno 30. prosince 2016 Nahlásit Odesláno 30. prosince 2016 U nás už taky proběhla debata na téma,co takhle si pořídit nějakou tu směsici .Náš tajtrlík (York) má již na kahánku (15 let).Předtím fena NO odešla v 9 letech,taky docela brzy.
Wanderer Odesláno 1. ledna 2017 Nahlásit Odesláno 1. ledna 2017 Začal mi marodit pes, v podstatě začátek konce. Doga devět a půl roku. Už teď vím, že je to otázka času, než zavolám veterináře s injekcí. Přitom je to moc fajn pes. Nic moc pocit.
sibirnaya Odesláno 1. ledna 2017 Nahlásit Odesláno 1. ledna 2017 nas Adan, taky nemecka doga, umrel v osmi. hercna, klouby, takova ta klasika. ale byl to pan pes, to se musi nechat.
Wanderer Odesláno 1. ledna 2017 Nahlásit Odesláno 1. ledna 2017 Ten náš je taky pan pes. Už starej dědek, ale pořád byl vitální a těch 70kg bylo v pohybu. Během 14 dnů mu přestaly fungovat zadní nohy, teď už jen polehává.
straspol Odesláno 1. ledna 2017 Nahlásit Odesláno 1. ledna 2017 Měli jsme křížence labradora s vlčákem. Končil před pár lety tak nějak stejně. Dodnes mě mrzí, že jsem nepřinutil rodiče aby ho dali uspat dřív. Chce to dobře naslouchat dobrému veterináři. On tu chvíli pozná. Sorry, že píšu tak otevřeně, ale tak to prostě je.
African Odesláno 1. ledna 2017 Nahlásit Odesláno 1. ledna 2017 Měli jsme křížence labradora s vlčákem. Končil před pár lety tak nějak stejně. Dodnes mě mrzí, že jsem nepřinutil rodiče aby ho dali uspat dřív. Chce to dobře naslouchat dobrému veterináři. On tu chvíli pozná. Sorry, že píšu tak otevřeně, ale tak to prostě je.Nemáš ještě nějaké fotky štěněte? My si právě pro toho našeho jedeme, máma vlčák, otec neznámý ale moc bych za to nedal že to byl právě černý labrador :-)
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se