Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 9,7tis.
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno

Hurá, máme doma nového hlídače, spíše hlídačku :-) Jmenuje se Blackie a je úplně super, děcka z ní úplně hotová....

post-364-0-73351100-1483273000_thumb.jpg

Odesláno

Děkuji kluci :-) Přesně jankoxxx, také ho v ní vidím. To by nebylo špatné, ti jsou povahově na pohodu, uvidíme. Hlavně ať to není třebas z nějakým bernardýnem :-)

Návštěvník km.kmk
Odesláno

Včerejší rachejtle překvapivě v klidu. ..

Afri. .. ta je nadherna :-)

post-959-0-28247200-1483278885_thumb.jpg

Odesláno

Hurá, máme doma nového hlídače, spíše hlídačku :-) Jmenuje se Blackie a je úplně super, děcka z ní úplně hotová....

Afri, gratulujem!!! Je perfektna...

Odoslané z môjho iPhone cez Tapatalk

Odesláno

Afri, Ti hlídačka takhle sedá v koutě? .-)

Ta fotka je neskutečně sladká!

Odesláno

Byla doma pět minut, teď už to je jiný mazec :-) Zvykla si až tak nějak podezřele rychle, ale to je dobře, je parádní. Takhle rychle mi děti už dlouho neusnuli, úplně je utahala :-)

Odesláno (upraveno)

Nemáš ještě nějaké fotky štěněte? My si právě pro toho našeho jedeme, máma vlčák, otec neznámý ale moc bych za to nedal že to byl právě černý labrador :-)

Těžko najdu, víš jak jsem na tom s focením... ale vypadal jako opravdu, ale opravdu  veliký černý labrador, fakt veliký pes. Bylo to takové roztomilé šťěně, ale dorostl dost přes 40 kilo. Bylo to hrozné psí hovado, strašně rád plaval v bazénu a na zahradě se nedala pěstovat ani mrkev. Furt hrabal. Naši ho nijak necvičili- byli na cvičáku jen párkrát, a pes byl strašlivě rozmazlený, vždycky se rozmýšlel koho poslechne, z mámy si nic nedělal a ségře na vycházce  zlomil ruku, když se o něho měla starat- fakt byl dost velkej a nezvladatelnej. Když se narodila naše malá, jak začala trochu chodit, tak se do ní jednou na dvorku obul- zavrčel, popadnul jí celý obličej do tlamy a asi jí chtěl ukázat kam v hierarchii smečky patří. Naštěstí jsem byl blízko, a asi jsem ho překvapil- než se vzpamatoval, dítě bylo v bezpečí jen s malinkou jizvičkou a on s namlácenou budkou a  žebry u veterináře- bylo mi to líto, ale  strašně moc jsem se lekl, ten pocit bych nikomu nepřál, od té doby vím co to je když ,,krev ztuhne v žilách ", chvíli jsem do něj fakt bušil... Utkat se s psiskem téhle váhové kategorie už opravdu není legrace, nebýt v tom ten moment překvapení, asi bych neměl šanci... Pak pochopil že asi nějak poslouchat musí, v hierarchii smečky vzal na slovo tátu a když jsem přijel na návštěvu já, zapadnul do boudy a přišel se rozloučit až když jsem byl zase za vratama. Dlouho mě to mrzelo... Fuj, ošklivá vzpomínka. Ani jeden z nás za to nemohl, ale otřesení jsme byli všichni. Na stará kolena to byl mazel, a kdyby na kohokoli z nás někdo sáhnul, šel by do něj tvrdě, ale tehdy mu prostě nějak přeskočilo- žárlil a potřeboval si to nějak srovnat...

Upraveno uživatelem straspol
Odesláno

Samo stravil Silvestra v hoteli. Velmi si pochvaloval (personal MVDr. 2x + asistentka boli s psikmi ) mal sa vyborne ani nechcel domov. Problem je ze ked ideme na veterinu tak z ordinacie ani bohovi. Maju tam dobre feng suej alebo pristup.

Prespal cely vecer dalsi aj noc. Reakcie na petardy mal take ze : chrapal. No.

post-1780-0-50432300-1483356472_thumb.jpg

Odesláno

Nekdy je to fakt na palici. Jak se nejde aspon na hodinu ven denne hazet klacek tak nas nici :)

tak to máš ješte dobré :) když není v lese aspon na 5km procházce nebo se se mnou 2 hodiny nepere(výcvik prokládáme bitkou)tak má pocit že o neco ve svém životě přichází.

Odesláno

tak to máš ješte dobré :) když není v lese aspon na 5km procházce nebo se se mnou 2 hodiny nepere(výcvik prokládáme bitkou)tak má pocit že o neco ve svém životě přichází.

asi je to všude podobný, už je jí rok a půl a od štěněte se moc neliší, jsem zvědavej kdy se trochu uklidní :) 

Odesláno

Nekdy je to fakt na palici. Jak se nejde aspon na hodinu ven denne hazet klacek tak nas nici :)

Jasný, kámoš jezdil na kole, aby ho TROCHU uhnal... :lol2:

Zato sousedka v pozdně důchodovém věku (prostě stará baba) si k dobrmanovi pořídila JR,ven s ním, chudákem, nechodí. Samozřejmě pes má občas neurotický záchvaty, už jsem ho byl párkrát v noci napomenout (samozřejmě slovně a posvícením baterky), nejradši bych ale vynadal tý hluchý babě, ale co si pomůžeš.....

Odesláno

tak ten nemá chybu a ten šibalsky výraz "Neboj, ja sa ti postarám o záhradu"  :lol2:  :lol2:

Taky máme na cestě "hlídače". Flat coated retreiver. Ještě je u maminky, ale do dvou týdnů si ho odebereme. Už se těším na ten zápřah. :))

Odesláno

Taky máme na cestě "hlídače". Flat coated retreiver. Ještě je u maminky, ale do dvou týdnů si ho odebereme. Už se těším na ten zápřah. :))

Krásné štěně :-) U nás už zápřah jak má být, úplně jsem zapomněl na ten masakr mít doma nevyřáděné štěně...Ale jo, člověk do toho znovu skočí jak ryba do vody, moc jsme se zatím nevyspali ale jsme spokojeni.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...