Přejít na obsah

Kdo máte jakého psa?

Conrad

Doporučené příspěvky

Návštěvník Snow
Priste zkus aktivni uhli nebo tak neco ;-) Pripadne prstiky do krku ...

Byli jsme na chalupě, uhlí bohužel nebylo. Prsty by se mi do krku asi nevešli, to bych ji chudáčka oddělal total.

Muj pes se vzdycky pobleje kdyz sni neco mastnyho. Tak to priste zkuste s kostkou masla :sick01: .

Naše prase sežere všechno, jak se již psal, nepozvrací se po ničem. Po drastické kůře chodila spokojeně a měl jsem pocit, že ji hořčice chutná.

Dobre, ze to dobre dopadlo. Mohu se zeptat jaky kyslicnik jste do nej lili? Peroxid vodiku?

Přesně, peroxid vodíku

jen jestli ten kysličník s hořčicí nebylo pro chudáka pudlika větší trauma než tři kostičky čokolády... :)

To asi jo, povedlo se mi to už podruhé. Tuhle šílenou metodu nám doporučila veterina, sami bychom na takovou zhovadělost nepřišli. Musím si dávat pozor, lékař mi včera říkal, že onu látku, která působí jako smrtelný jed, neumí psy vůbec vyloučit, údajně se ukládá v těle.

Upraveno uživatelem Snow
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

• po 2 týdnech...

Chlapíííííííííííííííííííííííí

jen vám chci říci, že mě potkala hrozná a hnusná věc.

Náš 11 letý jinak zdravý SHARPEI začal napadat zbytek mé rodiny prozatím bez pokousání ( vždy stihli uhnout)

U doktora jsme mu zkoušeli dát širokospektrální antibiotika i prášky proti bolesti (kdyby měl nějakou skrytou bolest) a dělá to stále.

V pátek s ním musím jet k doktorovi pro poslední injekci.

Chlastám z toho a mám to stále v hlavě, strašně moc jsme toho spolu za ta léta prožili.

Teď je ten pes nejchytřejsí, vše zná a .......................... !

Odkaz ke komentáři

Náš 11 letý jinak zdravý SHARPEI začal napadat zbytek mé rodiny prozatím bez pokousání ( vždy stihli uhnout)

U doktora jsme mu zkoušeli dát širokospektrální antibiotika i prášky proti bolesti (kdyby měl nějakou skrytou bolest) a dělá to stále.

Chlastám z toho a mám to stále v hlavě, strašně moc jsme toho spolu za ta léta prožili.

Neslo by nejdriv zkusit Desenskeho?

Nevim, jak si vybira pacienty, ale za pokus by to stalo...

...Je mi to lito, tohle musi bejt strasna pakarna :(

Odkaz ke komentáři

To je mi moc líto a myslím si že vím, jak Ti je. My máme dva westíky, staršímu je 12 let a já, když někdy zauvažuji o tom, že už se mu život krátí (a ono to hrozně rychle utíká), tak je mi z toho úplně špatně a děsím se dne, kdy k tomu dojde. To bude hrozné. Je to, přece jen, normální člen rodiny.

Odkaz ke komentáři

Take mi je to lito. Co nejaka psychofarmaka?

Odkaz ke komentáři

Neslo by nejdriv zkusit Desenskeho?

Nevim, jak si vybira pacienty, ale za pokus by to stalo...

...Je mi to lito, tohle musi bejt strasna pakarna :(

Nechci nějak hanit schopnosti pana Desenského, ale je to především schopný podnikatel :)

Veterinářka z rodiny mi řekla, že u ní již bylo několik lidí, co využili služeb pana Desenského.

Jediný výsledek byla lehčí peněženka.

Odkaz ke komentáři

Longu...co vyšetření,jestli nemá nádor na mozku??Zkoušel jsi???? To nebolí,ale pesanům jebne.......

Odkaz ke komentáři

Nechci nějak hanit schopnosti pana Desenského, ale je to především schopný podnikatel :)

Veterinářka z rodiny mi řekla, že u ní již bylo několik lidí, co využili služeb pana Desenského.

Jediný výsledek byla lehčí peněženka.

Naši u něj byli dvakrát s kavkazákem a jednou s německým ovčákem. Na tom jeho víkendovém dýchánku a pro pár rad. A dojmy byly veskrze pouze pozitivní.

O Desenském se říká spousta věcí (od jeho těžké nemoci až po podvodníka), ale za těch pár let jsem kolem sebe nasbíral zatím jen dobrý věci.

Nevím. Za pokus LONG nic nedá..

--

Jinak jako Gillius. Vzpomínám si na Herriota a jeho "šílený tele, co nabíralo vědro". Dal mu pár koňskejch dávek B12ky na povzbuzení mozkový činnosti a přestalo to dělat. To taky můžeš zkusit :).

edit: doplnění

Upraveno uživatelem KFL
Odkaz ke komentáři

Memu westikovi je 14, je ve vyborne fyzicke kondici, ale v osmi mel mrtvicku a ted uz mu ten mozecek funguje jak kdy. Doufam ze vydrzi jeste sezonu, ale kdo vi ...

Chovatelka, od které našeho westíka máme a která se chovem zabývá už desítky let, říká, že se dožívají až 15, dokonce i 17 let. Tak snad je ještě dost času se s nimi těšit, jsou to skutečně perfektní divoši. To víš, po mrtvici je to asi horší.

Upraveno uživatelem pavča
Odkaz ke komentáři

Naši u něj byli dvakrát s kavkazákem a jednou s německým ovčákem. Na tom jeho víkendovém dýchánku a pro pár rad. A dojmy byly veskrze pouze pozitivní.

O Desenském se říká spousta věcí (od jeho těžké nemoci až po podvodníka), ale za těch pár let jsem kolem sebe nasbíral zatím jen dobrý věci.

Nevím. Za pokus LONG nic nedá..

--

Jinak jako Gillius. Vzpomínám si na Herriota a jeho "šílený tele, co nabíralo vědro". Dal mu pár koňskejch dávek B12ky na povzbuzení mozkový činnosti a přestalo to dělat. To taky můžeš zkusit :).

edit: doplnění

Určitě,

Desenský bude především o subjektivních dojmech.

jak jsem řekl, soudit ho nemohu, jen jsem předal informace, co se ke mě dostaly :)

Odkaz ke komentáři

To je fakt hnus...

Pises, ze napada zbytek tve rodiny. Tebe ne? A vyjizdi po ostatnich i kdyz jsi u toho ty? Zkouseli jste mu dat JASNE najevo, ze se takove veci nedelaji? Ve chvili kdy po nekom chnapne po nem skocit, chytit pod krk, mrsknout s nim o zem a pridusit ho?

@Ejabejaroz: povedena fotka :D

Upraveno uživatelem filo-boxer
Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...