bobi Odesláno 28. července 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. července 2022 Hodně smutné Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 28. července 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. července 2022 před 2 hodinami, kamilb napsal: Jedna ze dvou hvězdiček co mi svítily na cestu zhasla, byly jí čtyři roky, byla v perfektní kondici. Po náhlé nečekané těžké zdravotní komplikaci, 5 dnů po operaci. Sem zdrcen že sem jí nedokázal pomoci. Ta druhá co mi zbyla je úplně ztracená. Valda byla vůdce smečky, udávala tempo a směr. Tonča mi jen bloumá za patou a drcá do nohy čumákem do abych ji vzal na ruce a nosil... Je to 14dnů, až teď sem trochu schopný sesmolit pár řádků. Tak to mě moc mrzí. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Murphy97 Odesláno 28. července 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. července 2022 To je smutne. Bude chybet i nam zde Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
horal Odesláno 28. července 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. července 2022 Mrzí mě to. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 28. července 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. července 2022 To je smutne. Bude chybet i nam zde Přesně tak. Moji favoriti tohohle vlákna. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JDenver Odesláno 28. července 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. července 2022 před 11 hodinami, kamilb napsal: Jedna ze dvou hvězdiček co mi svítily na cestu zhasla, byly jí čtyři roky, byla v perfektní kondici. Po náhlé nečekané těžké zdravotní komplikaci, 5 dnů po operaci. Sem zdrcen že sem jí nedokázal pomoci. Ta druhá co mi zbyla je úplně ztracená. Valda byla vůdce smečky, udávala tempo a směr. Tonča mi jen bloumá za patou a drcá do nohy čumákem do abych ji vzal na ruce a nosil... Je to 14dnů, až teď sem trochu schopný sesmolit pár řádků. Vím jak Ti je. Zažil jsem to v prosinci. Během 12 dnů byl konec. Rakovina ledvin. Bylo jí 6 let. Ta mladší je bez ní ztracená. Drž se. Jsem přesvědčený, že jsi jí dal krásné 4 roky života. Každý pes takové štěstí nemá. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mAra_ Odesláno 29. července 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. července 2022 Drž se. Tohle je vždycky špatná zpráva. Myslíme na vás. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vit Odesláno 29. července 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. července 2022 V 28. 7. 2022 v 10:47, kamilb napsal: Jedna ze dvou hvězdiček co mi svítily na cestu zhasla, byly jí čtyři roky, byla v perfektní kondici. Po náhlé nečekané těžké zdravotní komplikaci, 5 dnů po operaci. Sem zdrcen že sem jí nedokázal pomoci. Ta druhá co mi zbyla je úplně ztracená. Valda byla vůdce smečky, udávala tempo a směr. Tonča mi jen bloumá za patou a drcá do nohy čumákem do abych ji vzal na ruce a nosil... Je to 14dnů, až teď sem trochu schopný sesmolit pár řádků. To mě moc mrzí Dane, drž se. Ty jejich fotky zde jsem měl moc rád. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radik Odesláno 29. července 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. července 2022 Uff Tak to je velká rána, tahle jezevčí dvojka byla ozdobou místního psího vlákna. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DavidLC Odesláno 29. července 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. července 2022 Opravdu mi to je líto... máme taky dvojici a děsím se té chvíle... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
polifka Odesláno 4. srpna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. srpna 2022 Náš podplatitelný hlídač .... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bobi Odesláno 4. srpna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. srpna 2022 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mlsoun1 Odesláno 5. srpna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. srpna 2022 Drzte nam palce,nevypada to vubec dobre.Cekame ma veterinare Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bobi Odesláno 5. srpna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. srpna 2022 Ajajaj ... ,tak ať to dobře dopadne. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mAra_ Odesláno 5. srpna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. srpna 2022 Držte se. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radik Odesláno 5. srpna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. srpna 2022 Co se děje?! Těch psích problémů je tu poslední dobou nějak moc Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nick06 Odesláno 5. srpna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. srpna 2022 Drzte nam palce,nevypada to vubec dobre.Cekame ma veterinareDržím palce a vím že pro něho uděláš všechno co můžeš. Tvůj pes má super pána. Odesláno z mého SM-A528B pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radek124 Odesláno 5. srpna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. srpna 2022 (upraveno) @mlsoun1Taky držím palce - ten náš dědek vloni ochrnutí nějakým zázrakem (kortikoidy, hrozba novým štěnátkem, motivační klobáska na vylákání z pelechu) rozchodil, ale pomalu nám už začíná hluchnout (přestává slyšet i na “Na!” a začíná se bát ven), věk se holt u těch našich chlupatých členů rodiny občas projevuje i jinak než navenek… Upraveno 5. srpna 2022 uživatelem Radek124 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mlsoun1 Odesláno 5. srpna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. srpna 2022 Díky kluci.Žije...to je to nejhlavnější. Lékařka před chvílí odjela.Takže srdíčko,velmi silná šelest,zvracení(po injekci to je dobrý),horečka.Takže antibiotika a další čtyři včelky.Tableta na srdce. Úplně nás to rozhodilo.Ven už pomalu nechodí,ale i v domě je velké teplo.Najednou se převrátil na zem,začal sebou škubat.Extrémní rychlost dýchání a na té fotce začal být apatický.Jako by se ztrácel. Nakonec se zjistilo,že má cukrovku,ale dělalo se to z těch rychlotestů.Uvidíme až udělají kompletní vyšetření krve a moči.Hlucháček to je taky. Zatím tvrdě spí,uvidíme,co bude v noci a dále. Prostě to jsou naše další děti,přátelé a kamarádi.Člověk si ani nepřipouští,respektive jsme si nepřipouštěli,že stárnou tak rychle-18 křížků je dost @Radek124v zimě jsme si tím prošli taky.Přestal chodit,ale rovněž mu kortikoidy po pár týdnech pomohli.Bylo to až zázračné,neboť vůbec nechodil,respektive zadní část byla ochrnuta.Takže šála se provlékla pod trupem a tak se chodilo po zahradě venčit. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jerfey Odesláno 6. srpna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. srpna 2022 My mame taky uz trinactiletou "babku" a ten vek je znat... clovek uz musi byt smirenej se vsim. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se