Fester Odesláno 10. července 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. července 2023 Tak už se těšíme s manželkou na konec července, až ji budeme mít doma. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mlsoun1 Odesláno 10. července 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. července 2023 Je nádherný- nádherná?Škoda že těmi prcky nezůstanou navěky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fester Odesláno 11. července 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. července 2023 před 9 hodinami, mlsoun1 napsal: Je nádherný- nádherná?Škoda že těmi prcky nezůstanou navěky Děkuji, je to holka. Berňačka, co jsme měli předtím byla taky nádherné štěně a pak vyrostla v důstojnou dámu, s touhle bude asi víc zábavy Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mlsoun1 Odesláno 11. července 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. července 2023 SuperTak to se moc těším,těšíme na fotky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mlsoun1 Odesláno 11. července 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. července 2023 Tak dneska doopravdy momentka.Určitě si říkal,zase mu blbne Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mlsoun1 Odesláno 11. července 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. července 2023 Tak a můžeme začít Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mlsoun1 Odesláno 11. července 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. července 2023 Dílo dokonáno Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mAra_ Odesláno 11. července 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. července 2023 Taková malá hlavička ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mAra_ Odesláno 14. července 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. července 2023 (upraveno) Kdo nám to tu chodí za plotem ? Upraveno 14. července 2023 uživatelem mAra_ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mAra_ Odesláno 14. července 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. července 2023 A nejlíp je stejně doma na studené dlažbě... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bert Odesláno 14. července 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. července 2023 @mAra_ už tady nevotravuj. Vlákno: "Kdo máte jakého medvěda" je vedle .... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mAra_ Odesláno 14. července 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. července 2023 před 19 minutami, Bert napsal: @mAra_ už tady nevotravuj. Vlákno: "Kdo máte jakého medvěda" je vedle .... Ale jdi ty, vždyť je to jen osmiměsíční štěně :-))) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bobi Odesláno 14. července 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. července 2023 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spongebob Odesláno 15. července 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. července 2023 před 12 hodinami, mAra_ napsal: Ale jdi ty, vždyť je to jen osmiměsíční štěně :-))) Štěňátko! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radik Odesláno 15. července 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. července 2023 Maru nenasírat! ...nebo to sem přestane dávat... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mlsoun1 Odesláno 15. července 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. července 2023 Proč?Vždyť to je krásný štěňátko Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bobi Odesláno 15. července 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. července 2023 Tak tak Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mAra_ Odesláno 15. července 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. července 2023 (upraveno) Volové můj pes je na pokraji infarktu z vedra... Tak jsem jí koupil psí bazén, ať se má kde smočit... Tak ho rozcupovala na mikroskopicke kousky během jednoho týdne... Se z ní picnu. Upraveno 15. července 2023 uživatelem mAra_ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bobi Odesláno 15. července 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. července 2023 Kujwa na pokraji infarktu jsem i já,ale bazén mně ještě nikdo nekoupil Já bych si ho šetřil,aby nějaký ten týden bazének vydržel Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mAra_ Odesláno 15. července 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. července 2023 (upraveno) před 16 minutami, bobi napsal: Kujwa na pokraji infarktu jsem i já,ale bazén mně ještě nikdo nekoupil Já bych si ho šetřil,aby nějaký ten týden bazének vydržel Se stav dokud drží Upraveno 15. července 2023 uživatelem mAra_ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se