Viktor Odesláno 29. února 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. února 2012 Uggie aka Bendža Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ZdenekS Odesláno 1. března 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. března 2012 (upraveno) Kouká mi přes rameno co to dělám na PC.<BR>Můj kamarád Navarro. Upraveno 1. března 2012 uživatelem ZdenekS Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ejabejaroz Odesláno 1. března 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. března 2012 My mame loveckou rasu - Border Terrier Vyhoda teto rasy je, krome jineho, ze nechce do poslele... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tombed Odesláno 1. března 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. března 2012 (upraveno) přišla na pár dnů a už u nás zůstala... Jingle Bell Upraveno 1. března 2012 uživatelem tombed Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
filo-boxer Odesláno 2. března 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. března 2012 S Filem na prochazce Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 8. března 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. března 2012 (upraveno) To je hrozný jak to všechno utíká, jak kdybych ji holku před týdnem dovezl" Budu muset trochu zbrzdit Upraveno 8. března 2012 uživatelem African Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
m.n. Odesláno 8. března 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. března 2012 Naše Mia... :-D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Kamil Odesláno 8. března 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. března 2012 Krásná. Snad žádný jiný pes než mops nemá takovou super mimiku. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasič Odesláno 8. března 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. března 2012 Krásná. Snad žádný jiný pes než mops nemá takovou super mimiku. Tak jsem Kamčo koukal, kdy jsem měl ten ban. Byl jsem smutnej jak mops na fotce. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 8. března 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. března 2012 Tak jsem Kamčo koukal, kdy jsem měl ten ban. Byl jsem smutnej jak mops na fotce. Aspoň jsi mohl koukat jedním okem na notebook a druhým na televizi" Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasič Odesláno 8. března 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. března 2012 jedno oko jsem měl zavřené, odpočíval jsem, život bez chronomagu pro mne neměl cenu, tím druhým jsem zíral do zdi! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
klamadra Odesláno 13. dubna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. dubna 2012 já mám mopsici Miu podle mě jsou mopsové jedni z nejvtipnějších a nejroztomilejších psů Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
klamadra Odesláno 13. dubna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. dubna 2012 tak teď vidím, že nejsem jediná Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
filo-boxer Odesláno 14. dubna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. dubna 2012 Dneska ráno ten můj trouba tak sladce koukal a podařilo se to i cvaknout. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marfael Odesláno 15. dubna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. dubna 2012 (upraveno) Jak už jsem se někde zmínil,my máme psíky dva.Jeden psík křížený pitbulteriér buď s argentínskou,nebo kanárskou dogou a druhý je buď přerostlý krysařík,nebo malý pinč:-).Oba psíci jsou z útulku tady ve Zlíně.Občas je dobré udělat dobrý skutek Upraveno 15. dubna 2012 uživatelem Marfael Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marfael Odesláno 15. dubna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. dubna 2012 (upraveno) Edit:prosím smazat,chybka při odesílání,proto 2x odesláno,děkuji. Upraveno 15. dubna 2012 uživatelem Marfael Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bedja Odesláno 15. dubna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. dubna 2012 (upraveno) Béda je zase pěkně vyčůranej. hmm... :D Upraveno 15. dubna 2012 uživatelem bedja Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 20. dubna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. dubna 2012 Kriste pane, klíšťata jsou tady, moje holka měla první!! Nějak brzy letos sakra, musíme nakapat a začít se bránit Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
filo-boxer Odesláno 20. dubna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. dubna 2012 Já jsem musel tahat první předevčírem. Hned jsem aplikoval Frontline tak snad bude trochu pokoj. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marfael Odesláno 20. dubna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. dubna 2012 Na klistaky doporucuju Scalibor.vubec nesm.di (jako treba kiltix) a navic opravdu funguje,vrele doporucuju. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se