Přejít na obsah

Kdo máte jakého psa?

Conrad

Doporučené příspěvky

Asi si potřebuju ulevit, dneska moje smečka přišla náhle o člena. Včera banální zákrok na čištění zubů, nárkóza a RTG zad, protože napadal na tlapku, které ukázalo nález s tím, že se to bude řešit další týden. Dnes ráno apatie, dušnost a křeče. Můj vet mě poslal na vybavenou kliniku, ale po příjezdu už jen resuscitovali a nedal to. Nějak jsem nepočítal s tím, že tu bude jen 9 let...

image.thumb.png.d018e818b0159e3a9ed2da0cbc9afb39.png

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Kdo by měl morální problém s na odiv vystavenýma psíma kulkama, může toho svého nechat vymiškovat (ony tam teda "po odpojení" zůstanou, ale zcvrknou se). Příležitostnej svinčík z hárající feny taky není zrovna výhra - ale pohoršovat se nad tím by bylo jako popírat že i ten nejroztomilejší miláček pelichá, čůrá, kadí, zvrací, je potřeba ho odčervovat atd. - no prostě to k tomu patří :whistle:

Odkaz ke komentáři

před 14 hodinami, Radek124 napsal:

Kdo by měl morální problém s na odiv vystavenýma psíma kulkama, může toho svého nechat vymiškovat (ony tam teda "po odpojení" zůstanou, ale zcvrknou se). Příležitostnej svinčík z hárající feny taky není zrovna výhra - ale pohoršovat se nad tím by bylo jako popírat že i ten nejroztomilejší miláček pelichá, čůrá, kadí, zvrací, je potřeba ho odčervovat atd. - no prostě to k tomu patří :whistle:

To nebylo nic ve zlým. Já mám feny i psy, takže to znám z obou stran. Jen prostě občas přemýšlím, jestli to mají zapotřebí, když se mi takhle vyvalí před obličejem 🤣

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...