horal Odesláno 26. října 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. října 2023 Krásný holky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Trňák Odesláno 26. října 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. října 2023 Asi si potřebuju ulevit, dneska moje smečka přišla náhle o člena. Včera banální zákrok na čištění zubů, nárkóza a RTG zad, protože napadal na tlapku, které ukázalo nález s tím, že se to bude řešit další týden. Dnes ráno apatie, dušnost a křeče. Můj vet mě poslal na vybavenou kliniku, ale po příjezdu už jen resuscitovali a nedal to. Nějak jsem nepočítal s tím, že tu bude jen 9 let... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
horal Odesláno 26. října 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. října 2023 To je mi líto.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Trňák Odesláno 26. října 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. října 2023 Diky, bylo to necekane, takze nas to dost vzalo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vzduch Odesláno 26. října 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. října 2023 Smutné, držte se. Někdy je mi těch zvířat víc líto než některých lidí. A toto byl člen rodiny. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Trňák Odesláno 26. října 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. října 2023 Diky za podporu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Muffik Odesláno 26. října 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. října 2023 člověka to vždycky sebere, drž se. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mlsoun1 Odesláno 27. října 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. října 2023 Vždy je to nepříjemné,jsme s Vámi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mlsoun1 Odesláno 27. října 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. října 2023 Odpočíváme Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 27. října 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. října 2023 Ňu ňu ňu.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Trňák Odesláno 27. října 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. října 2023 Před hodinou, mlsoun1 napsal: Odpočíváme to je furt srandy, ale pak kdyz ti to takhle hodi pred xicht, tak clovek uvazuje proc si porizoval psa a ne fenu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Trňák Odesláno 27. října 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. října 2023 @Muffik @mlsoun1, díky pánové. Je to první pes co mi takhle odešel... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radek124 Odesláno 27. října 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. října 2023 Kdo by měl morální problém s na odiv vystavenýma psíma kulkama, může toho svého nechat vymiškovat (ony tam teda "po odpojení" zůstanou, ale zcvrknou se). Příležitostnej svinčík z hárající feny taky není zrovna výhra - ale pohoršovat se nad tím by bylo jako popírat že i ten nejroztomilejší miláček pelichá, čůrá, kadí, zvrací, je potřeba ho odčervovat atd. - no prostě to k tomu patří Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fester Odesláno 28. října 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. října 2023 Už jsem tu dlouho neotravoval s naší Satanelou. Zamilovala si chatu a užívala si tam s oblíbenou hračkou. Ta má výhodu, že nejdříve si užijeme my a pak pes Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Trňák Odesláno 28. října 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. října 2023 před 14 hodinami, Radek124 napsal: Kdo by měl morální problém s na odiv vystavenýma psíma kulkama, může toho svého nechat vymiškovat (ony tam teda "po odpojení" zůstanou, ale zcvrknou se). Příležitostnej svinčík z hárající feny taky není zrovna výhra - ale pohoršovat se nad tím by bylo jako popírat že i ten nejroztomilejší miláček pelichá, čůrá, kadí, zvrací, je potřeba ho odčervovat atd. - no prostě to k tomu patří To nebylo nic ve zlým. Já mám feny i psy, takže to znám z obou stran. Jen prostě občas přemýšlím, jestli to mají zapotřebí, když se mi takhle vyvalí před obličejem Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fester Odesláno 28. října 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. října 2023 Náš mladej má mopse a pravidelně se ráno budil s psíma kulkama na čele Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Prochy68 Odesláno 28. října 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. října 2023 Mne pes do postele nesmi, respective strategicky ustupuje kdyz tam jdu ja, jinak je jeho Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
horal Odesláno 28. října 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. října 2023 V 27. 10. 2023 v 14:51, mlsoun1 napsal: Odpočíváme Klasická poloha odborně zvaná Kuleváloš.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mlsoun1 Odesláno 28. října 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. října 2023 Přesně tak,kuleválošAle on se předvádí Arturovi který leží za mnou a ty kulky nemáProstě chlapi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Juraj11 Odesláno 28. října 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. října 2023 U kamaráda se zadařilo. Prvorodička a jedenáct prckůSent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se