Přejít na obsah

Kdo máte jakého psa?

Conrad

Doporučené příspěvky

@ZJ My byli (a jsme) pořád rozsekání na hadry. Nám odešli dva mladí psi v řádu měsíce. Dodnes si naše malá dcera vzpomene na jména pejsků a říká, jak jí chybějí . Jo a já tu pak brečím jak malá holka...

První štěně jsme pořídili hned, na druhé sbíráme odvahu.

Fakt vím, jak se cítíte... Držte se.

PXL_20240128_172314583.PORTRAIT.jpg

Upraveno uživatelem mAra_
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Nesleduju tady to vlákno, ale občas sem nakouknu. Každá taková zpráva o odchodu zvířecího rodinného člena je smutná a náročná. Někdo to zažil jednou, někdo vícekrát, ale můj názor je ten, že je to fajn nakonec pořídit dalšího, nového. My jsme to museli udělat naposledy před 3 a půl lety a bylo to správné rozhodnutí. Pomohlo to hodně. Po půl roce trápení, léčení, finančního kolotoče a ukončení jednoho života, jsme do toho během tří měsíců zase spadli. A teď s kámošem čekáme netrpělivě na večeři 🙂

20240129_195020.jpg

Odkaz ke komentáři

Máme podobné kámoše🙂Kolega asi týden zpět nechal uspat svoji labradorku. Měla 13 let, byla už hodně nemocná a půl roku se nemohli rozhodnout k tomuto kroku, zejména jeho paní, ale nakonec to rozhodnutí udělali. Chtěl ji pohřbít na své zahradě, ale bylo tak zamrzlo, že nebyl schopen vykopat hrob, tak ji nechal zpopelnit ve psím krematoriu a urnu zakope, jak zem poleví. Ani jsem netušil, jaké služby to kremtorium nabízí, některé mi přijdou až nevkusné.

Odkaz ke komentáři

...ale teď už teda obrátíme list. Mám dotaz na "odzkoušený" kvalitní potah do kufru? Musím nutně koupit nový a s tím posledním teda nejsem moc spokojený. Jedna část se začala drolit, bočnice na suchý zip přestaly držet a celkově, když se tam ten náš mamlas hýbe, tak je stejně všechno vzhůru nohama. Tzn. chtělo by to něco festovního a co drží. Předem díky za ověřený tip.

PS: samozřejmě si je dokážu vyhledat a pročíst info, mě ale zajímají reálný zkušenosti 😉

Upraveno uživatelem Zdenek1307
Odkaz ke komentáři

V 9. 1. 2024 v 21:19, mAra_ napsal:

Tak uvidíme, jestli nás štěně chytne za srdce... Jsme zapsání v pořadníku....

Hledáme parťáka pro Alby aby tu nebyla sama, když jsme v práci a hlídání si rozdělili...

Štěňata by se měla narodit na konci ledna, odběr konec března... Tak pojedeme na výlet se na ně podívat.

FB_IMG_1704831476836.jpg

Tak záloha dnes zaplacena... Včera v noci se narodil náš příští pejsek, který vás tu bude fotkama oblažovat příštích pár let....

received_7148935448533254.jpeg

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...