Vit Odesláno 26. ledna 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. ledna 2024 před 1 hodinou, ZJ napsal: Tak jsme dnes nechali uspat našeho australského parťáka,příští týden by měl 15 let, už to nevyšlo,su smutné Držte se. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mAra_ Odesláno 26. ledna 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. ledna 2024 Držte se. My bychom si pro druhého psa měli jet na konci března... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fester Odesláno 26. ledna 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. ledna 2024 Maskáčová psinda Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mAra_ Odesláno 26. ledna 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. ledna 2024 Holky se mazlí... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fester Odesláno 26. ledna 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. ledna 2024 @mAra_ tak nějak nepoznám, kde končí vlasy a kde začínají chlupy. Ale asi to bude tím, že jsem došel z hospody Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mlsoun1 Odesláno 26. ledna 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. ledna 2024 před 3 hodinami, ZJ napsal: Tak jsme dnes nechali uspat našeho australského parťáka,příští týden by měl 15 let, už to nevyšlo,su smutné To je mi moc líto,tož se držte Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fester Odesláno 27. ledna 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. ledna 2024 @ZJ To je mi moc líto, tak ať máte brzy dalšího člena rodiny. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fester Odesláno 27. ledna 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. ledna 2024 Trochu jsme ji před cvičákem museli utahat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ZJ Odesláno 27. ledna 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. ledna 2024 Jo,jo všem díky pánové.Asi si teď dáme chvilku pauzu,úplně nás to rozsekalo na hadry Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mAra_ Odesláno 28. ledna 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. ledna 2024 (upraveno) @ZJ My byli (a jsme) pořád rozsekání na hadry. Nám odešli dva mladí psi v řádu měsíce. Dodnes si naše malá dcera vzpomene na jména pejsků a říká, jak jí chybějí . Jo a já tu pak brečím jak malá holka... První štěně jsme pořídili hned, na druhé sbíráme odvahu. Fakt vím, jak se cítíte... Držte se. Upraveno 28. ledna 2024 uživatelem mAra_ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ZJ Odesláno 29. ledna 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. ledna 2024 Díky Máro,tvoje fotky s Kuňákem byly neuvěřitelné,nečekal jsem,že mne to tak sebere,je v tom baráku bez našeho australského kámoše takové prázdno Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zdenek1307 Odesláno 29. ledna 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. ledna 2024 Nesleduju tady to vlákno, ale občas sem nakouknu. Každá taková zpráva o odchodu zvířecího rodinného člena je smutná a náročná. Někdo to zažil jednou, někdo vícekrát, ale můj názor je ten, že je to fajn nakonec pořídit dalšího, nového. My jsme to museli udělat naposledy před 3 a půl lety a bylo to správné rozhodnutí. Pomohlo to hodně. Po půl roce trápení, léčení, finančního kolotoče a ukončení jednoho života, jsme do toho během tří měsíců zase spadli. A teď s kámošem čekáme netrpělivě na večeři Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vzduch Odesláno 30. ledna 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. ledna 2024 Máme podobné kámošeKolega asi týden zpět nechal uspat svoji labradorku. Měla 13 let, byla už hodně nemocná a půl roku se nemohli rozhodnout k tomuto kroku, zejména jeho paní, ale nakonec to rozhodnutí udělali. Chtěl ji pohřbít na své zahradě, ale bylo tak zamrzlo, že nebyl schopen vykopat hrob, tak ji nechal zpopelnit ve psím krematoriu a urnu zakope, jak zem poleví. Ani jsem netušil, jaké služby to kremtorium nabízí, některé mi přijdou až nevkusné. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Murphy97 Odesláno 30. ledna 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. ledna 2024 Kdyz si ale vyberes ty "vkusne" a navic narazis na empaticke lidi, pak je to rozumne reseni. Nasi tri posledni psi kamosi a kamosky touto posledni cestou sli a ani do budoucnosti nepremyslime o jinem reseni. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zdenek1307 Odesláno 30. ledna 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. ledna 2024 (upraveno) ...ale teď už teda obrátíme list. Mám dotaz na "odzkoušený" kvalitní potah do kufru? Musím nutně koupit nový a s tím posledním teda nejsem moc spokojený. Jedna část se začala drolit, bočnice na suchý zip přestaly držet a celkově, když se tam ten náš mamlas hýbe, tak je stejně všechno vzhůru nohama. Tzn. chtělo by to něco festovního a co drží. Předem díky za ověřený tip. PS: samozřejmě si je dokážu vyhledat a pročíst info, mě ale zajímají reálný zkušenosti Upraveno 30. ledna 2024 uživatelem Zdenek1307 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mAra_ Odesláno 31. ledna 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. ledna 2024 V 9. 1. 2024 v 21:19, mAra_ napsal: Tak uvidíme, jestli nás štěně chytne za srdce... Jsme zapsání v pořadníku.... Hledáme parťáka pro Alby aby tu nebyla sama, když jsme v práci a hlídání si rozdělili... Štěňata by se měla narodit na konci ledna, odběr konec března... Tak pojedeme na výlet se na ně podívat. Tak záloha dnes zaplacena... Včera v noci se narodil náš příští pejsek, který vás tu bude fotkama oblažovat příštích pár let.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Murphy97 Odesláno 31. ledna 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. ledna 2024 Skvele zpravy, chlape. Uz se vsichni tesime! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
horal Odesláno 31. ledna 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. ledna 2024 Já se k těšení rád přidávám Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bobi Odesláno 31. ledna 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. ledna 2024 Super Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zdenek1307 Odesláno 1. února 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. února 2024 Fešáci Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se