horal Odesláno 28. března Nahlásit Sdílet Odesláno 28. března Vítej Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mlsoun1 Odesláno 29. března Nahlásit Sdílet Odesláno 29. března Nádhernej klukTož mu přejeme hodně zdaru a dlouhého života.Více netřeba,neboť je v dobré a milující rodině Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mlsoun1 Odesláno 29. března Nahlásit Sdílet Odesláno 29. března Tož s Beníkem v lese,jak jinak Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mlsoun1 Odesláno 29. března Nahlásit Sdílet Odesláno 29. března A šup k vodě Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mlsoun1 Odesláno 29. března Nahlásit Sdílet Odesláno 29. března Chovat by se to chtělo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mAra_ Odesláno 29. března Nahlásit Sdílet Odesláno 29. března Ale jo, tady to půjde... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mAra_ Odesláno 29. března Nahlásit Sdílet Odesláno 29. března Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Badys Odesláno 29. března Nahlásit Sdílet Odesláno 29. března Odpoledne v lese, ale byl jak na trní, dnes s námi šla moje mamka a má svůj věk, navíc špatné koleno, tak jsme šli pomalu a to Neelíka vůbec nebavilo, tak se trochu mračil. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mlsoun1 Odesláno 29. března Nahlásit Sdílet Odesláno 29. března před 2 hodinami, mAra_ napsal: Ten je božskej.5-ti letá neteř ho přejmenovala na obláček Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mAra_ Odesláno 29. března Nahlásit Sdílet Odesláno 29. března (upraveno) Jsem kluci opravdu moc rád, jak to teď u nás vypadá... Alby ho vzala za štěně, ukazuje mu co může, co nesmí (když byla otevřená vrátka ven, nepustila ho), nechá si líbit všechno od něj a světě div se, můžou spolu žrát v jedné místnosti. Neujídá mu a nechá ho... Mám z ní fakt radost jak to vzala. Upraveno 29. března uživatelem mAra_ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M109 Odesláno 29. března Nahlásit Sdílet Odesláno 29. března Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Prochy68 Odesláno 30. března Nahlásit Sdílet Odesláno 30. března Včera s mladým na vylete Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bohus76 Odesláno 30. března Nahlásit Sdílet Odesláno 30. března před 17 hodinami, mAra_ napsal: Jsem kluci opravdu moc rád, jak to teď u nás vypadá... Alby ho vzala za štěně, ukazuje mu co může, co nesmí (když byla otevřená vrátka ven, nepustila ho), nechá si líbit všechno od něj a světě div se, můžou spolu žrát v jedné místnosti. Neujídá mu a nechá ho... Mám z ní fakt radost jak to vzala. Paráda, zase kompletní " smečka". Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
horal Odesláno 30. března Nahlásit Sdílet Odesláno 30. března A za tři měsíce se už nevejdeš na gauč Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mAra_ Odesláno 30. března Nahlásit Sdílet Odesláno 30. března před 2 hodinami, horal napsal: A za tři měsíce se už nevejdeš na gauč To mi povídej... Dneska v noci se mnou spali oba na mém kanapíčku v pracovně... Bylo tam fakt dost málo místa ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Murphy97 Odesláno 30. března Nahlásit Sdílet Odesláno 30. března před 6 hodinami, Prochy68 napsal: Včera s mladým na vylete Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kamilb Odesláno 30. března Nahlásit Sdílet Odesláno 30. března Dnes to v korunách stromů řádně práskalo, vichr jako bejk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gun4 Odesláno 31. března Nahlásit Sdílet Odesláno 31. března Dvojka Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mAra_ Odesláno 31. března Nahlásit Sdílet Odesláno 31. března (upraveno) Naše mládež. Upraveno 31. března uživatelem mAra_ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mlsoun1 Odesláno 31. března Nahlásit Sdílet Odesláno 31. března Rochnit se v bahně,to je jeho Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se