mlsoun1 Odesláno 29. srpna 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. srpna 2024 Žeru uzený a hledí mi do huby 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sibirnaya Odesláno 1. září 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. září 2024 Mám v piči na lehátku. Pred mesicem oslavil 14. narozeniny... 6 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mlsoun1 Odesláno 1. září 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. září 2024 3 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moty Odesláno 2. září 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. září 2024 před 16 hodinami, sibirnaya napsal: Mám v piči na lehátku. Pred mesicem oslavil 14. narozeniny... Gratuluju, tak hlavně zdraví, vypadá super Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 2. září 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. září 2024 (upraveno) Vypadá to u nás jak v psi školce, všechno vyvenceny, nakrmeny a mimo nejmladší všichni starici odpocivaj ( toho malého zmetka nemuzu najít). Upraveno 2. září 2024 uživatelem kuncák7 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
McMarty Odesláno 3. září 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. září 2024 Kam se ztratil pan Mára a jeho medvědi? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moty Odesláno 3. září 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. září 2024 před 8 minutami, McMarty napsal: Kam se ztratil pan Mára a jeho medvědi? Taky sem si to už říkal, 23.6. a 22.7. poslední foto Co @mAra_ kde jsou psíci? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bobi Odesláno 3. září 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. září 2024 Hmm ... ??? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
edas Odesláno 3. září 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. září 2024 taky mi tady už delší dobu chybí... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vit Odesláno 3. září 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. září 2024 Před hodinou, edas napsal: taky mi tady už delší dobu chybí... +1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vit Odesláno 4. září 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. září 2024 Mikeš a Maggie, mají se rádi. 2 1 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moty Odesláno 4. září 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. září 2024 před 10 minutami, Vit napsal: Mikeš a Maggie, mají se rádi. To si lehli sami nebo si tomu trošku pomohl? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vit Odesláno 4. září 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. září 2024 před 19 minutami, Moty napsal: To si lehli sami nebo si tomu trošku pomohl? Jen trošku ... 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spongebob Odesláno 5. září 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. září 2024 V 2. 9. 2024 v 9:05, kuncák7 napsal: ten je dobrej Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nettopejr Odesláno 5. září 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. září 2024 Řeším v rodině jednu lapálii. Zatím jen v teoretické rovině- neujal by se někdo z vás ročního čistokrevnýho australáka? Je to “inside pes” z baráku zvyklý na majitele doma počkat. Teď se ale o něj už nebude moci starat s já si nejsem jistý, jestli bych pesanovi já mohl dát vše co potřebuje…. Doufám, že to Bert nebude brát jako inzerát, je to opravdu jen zjišťování možností, než vymyslím co dál… Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 8. září 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. září 2024 Starik dorazil z vycházky, sežral všem ostatním žrádlo a odpociva. 1 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mAra_ Odesláno 8. září 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. září 2024 Mikeš a Alby. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Harwey Odesláno 8. září 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. září 2024 Mara, hura!:) No polak uz je tiez riadny macek. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
edas Odesláno 8. září 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. září 2024 Konečně medvědi!!! Chyběli moc Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mAra_ Odesláno 8. září 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. září 2024 Jj, medvědi, to oni jsou. P.S. predposlední fotka je: nerus mě kdyz spím... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se