Marfael Odesláno 13. prosince 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. prosince 2012 Náš domácí mazel, dřív mohl i do postele, ale už je moc velká. Zdá se mi to,nebo je docela vypasená? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ivan Lelák Odesláno 13. prosince 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. prosince 2012 Můj obývák - modýlky, rybičky, hodinky, motorka a borderák Skoty, už začíná mluvit...:-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
instant Odesláno 13. prosince 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. prosince 2012 Můj obývák - modýlky, rybičky, hodinky, motorka a borderák Skoty, už začíná mluvit...:-) ten pohlad mi pripomina film Being John Malkovich Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pavel23 Odesláno 14. prosince 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. prosince 2012 (upraveno) Zdá se mi to,nebo je docela vypasená? Je trošku při těle, ale podle veterináře nic hrozného. Na jaře zase zhubne. Jinak labrador na to trpí. Upraveno 14. prosince 2012 uživatelem pavel23 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kubson Odesláno 14. prosince 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. prosince 2012 Zdá se mi to,nebo je docela vypasená? Labíci rádi papají? jako já Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marfael Odesláno 14. prosince 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. prosince 2012 Labíci rádi papají? jako já To ja vim,ale za nadvahu psa muze majitel,ne pes at ma sklony jake chce,pokud si teda nehleda potravu sam:-).No a kdo za to muze u tebe,tezko rict,nevim kdo ti vari:-). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marfael Odesláno 14. prosince 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. prosince 2012 Labíci rádi papají? jako já To ja vim,ale za nadvahu psa muze majitel,ne pes at ma sklony jake chce,pokud si teda nehleda potravu sam:-).No a kdo za to muze u tebe,tezko rict,nevim kdo ti vari:-). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
instant Odesláno 14. prosince 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. prosince 2012 Je trošku při těle, ale podle veterináře nic hrozného. Na jaře zase zhubne. Jinak labrador na to trpí. takto predsa vyzeraju tri stvrtiny labradorov, normalna elegantna valcovita postava... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marfael Odesláno 14. prosince 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. prosince 2012 Labíci rádi papají? jako já Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pavel23 Odesláno 14. prosince 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. prosince 2012 To ja vim,ale za nadvahu psa muze majitel,ne pes at ma sklony jake chce,pokud si teda nehleda potravu sam:-).No a kdo za to muze u tebe,tezko rict,nevim kdo ti vari:-). Naprostý souhlas, může za to majitel a tím je má pani, ale pes má radši mě. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marfael Odesláno 14. prosince 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. prosince 2012 Naprostý souhlas, může za to majitel a tím je má pani, ale pes má radši mě. Vsadim se,ze tvoje pani si mysli,jak mu dela radost a jak ho ma rada,ale ve skutecnisti mu hodne ublizuje .pes,majici nadvahu,ma casto problemy s klouby,hlavne zadnich pacek a na nadvahu se nabaluje cela rada dalsich problemu,ktere se mozna neprojevi hned.casto se nadmernym krmenim ospravedlnuji,ze na nej nemaji cas a chteji mu udelat radost aspin takto.bohuzel realita je zcela jina.osobne to nechapu.dam psikovi denni davku co ma mit a slus a kdyz si zaslouzi,tak jeden pamlsek,vic ani ň.a nejdebilnejsi vymluva lidi zni...kdyz on se tak pekne diva...tahle veta mne hybe zluci.A jak pises,ze tebe ma radsi,tak si myslim,ze s psikem chodis castej ven...?a tvoje zena moc nechodi a chce si psa ziskat pres pamlsky.pletu se?kazdopadne obzvlaste ty zadni klouby jsou velmi casty problem a potom i hodne nakladny. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pavel23 Odesláno 14. prosince 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. prosince 2012 Problém s nadváhou známe. Chodíme s ní denně tak 6km. Čas si na ni uděláme opravdu každý den i v tom nejhorším počasí. Je už trochu starší je jí 8let. Jak píšeš tak psům rozumíš, je to prostě domácí mazel, je s námi doma pořád. I když má kotec, tak leží doma na dvou místech a teď lehává u krbových kamen. Tím se hold neubráníme jí občas něco dát. Vím, že to není dobrý. Mě má radši proto, když jsme ji dovezli, byla hrozně malá, jen 5 týdnů. Já si musel vzít dovolenou a být s ní doma. Hajali jsme spolu a tak mě má radši. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hopkirk Odesláno 14. prosince 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. prosince 2012 Tak toto je moje kráska... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
montemar Odesláno 24. prosince 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. prosince 2012 nevite nekdo, da-li se tohle sehnat? Holandský tulipánový pes (Hollandse Tulphond, Markiesje) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
montemar Odesláno 25. prosince 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. prosince 2012 manželka se do něj zamilovala, ale prý se kromě holandska nedá koupit... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marfael Odesláno 25. prosince 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. prosince 2012 manželka se do něj zamilovala, ale prý se kromě holandska nedá koupit... je spousta podobnych ras,proc zrovna Holandan? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
instant Odesláno 25. prosince 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. prosince 2012 u nas po ulici behaju tak traja podobni - odchytim ti? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mates444 Odesláno 26. prosince 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. prosince 2012 Náš dvoukilovej zabiják. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bedja Odesláno 26. prosince 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. prosince 2012 ..naše princezna...a nový vánoční přírustek do rodiny.. znavená vánocema na maximum.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
montemar Odesláno 26. prosince 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. prosince 2012 je spousta podobnych ras,proc zrovna Holandan?umi behat mezi kytkama a nepodupe je. a taky neni prerostlej, hebka srst, dobra povaha... netuctovej.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se