Přejít na obsah

Kdo máte jakého psa?

Conrad

Doporučené příspěvky

Naprostý souhlas, může za to majitel a tím je má pani, ale pes má radši mě.

Vsadim se,ze tvoje pani si mysli,jak mu dela radost a jak ho ma rada,ale ve skutecnisti mu hodne ublizuje .pes,majici nadvahu,ma casto problemy s klouby,hlavne zadnich pacek a na nadvahu se nabaluje cela rada dalsich problemu,ktere se mozna neprojevi hned.casto se nadmernym krmenim ospravedlnuji,ze na nej nemaji cas a chteji mu udelat radost aspin takto.bohuzel realita je zcela jina.osobne to nechapu.dam psikovi denni davku co ma mit a slus a kdyz si zaslouzi,tak jeden pamlsek,vic ani ň.a nejdebilnejsi vymluva lidi zni...kdyz on se tak pekne diva...tahle veta mne hybe zluci.

A jak pises,ze tebe ma radsi,tak si myslim,ze s psikem chodis castej ven...?a tvoje zena moc nechodi a chce si psa ziskat pres pamlsky.pletu se?

kazdopadne obzvlaste ty zadni klouby jsou velmi casty problem a potom i hodne nakladny.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Problém s nadváhou známe. Chodíme s ní denně tak 6km. Čas si na ni uděláme opravdu každý den i v tom nejhorším počasí. Je už trochu starší je jí 8let. Jak píšeš tak psům rozumíš, je to prostě domácí mazel, je s námi doma pořád. I když má kotec, tak leží doma na dvou místech a teď lehává u krbových kamen. Tím se hold neubráníme jí občas něco dát. Vím, že to není dobrý. Mě má radši proto, když jsme ji dovezli, byla hrozně malá, jen 5 týdnů. Já si musel vzít dovolenou a být s ní doma. Hajali jsme spolu a tak mě má radši.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

• po 2 týdnech...

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...