jk333 Odesláno 25. února 2020 Nahlásit Odesláno 25. února 2020 (upraveno) Vážení,Dostal jsem zálusk na zakoupení potápek ? strop 30k.Po nekonečném vybírání jsem došel do finále, doufám.Rád bych Vás tímto požádal o fundované názory ohledně +/- jednotlivých kousků vůči ostatním.Zajímá mě hlavně kvalita zpracování a pocit na ruce (18cm). Líbí se mi všechny, ale zatím půjdu jen do jedněch.Díky mocSeiko SPB051J1Davosa Argonautic Lumis Colour 161.520.40LHC 39mm Upraveno 25. února 2020 uživatelem jk333
AdaMoss Odesláno 25. února 2020 Nahlásit Odesláno 25. února 2020 (upraveno) Těžká volba...každý maj něco do sebe. - Seiko inhouse strojek- Davosa bude mít příjemnej ten mesh- LHC podle mě nejlepší provedení, výběr barev + zvučný brand Nejslabší se mi zdá ta Davosa. Ta značka mi nic moc neříká plus to jak se vypořádali s místní limitkou...no nevím. Volil bych mezi Seiko a LHC a tam mi to příjde poměrně vyrovnaný. Asi bych volil podle toho, kam bych chtěl v budoucnu směřovar sbírku. Pravděpodobně neskončíš u jedněch hodinek, čili bych přemýšlel, jak se tvá současná volba bude vhodně doplňovat s tou budoucí...ale to je taky ošemetný vodítko. Vkus se s časem mění . S LHC a SPB051J1 rozhodně chybu neuděláš. Ještě EIDT: Šel bych do LHC...vyber si nějakou pěknou barvu. Černých hodinek je všude dost a nakonec stejně skončíš u Rolex Explorer :-D. Upraveno 25. února 2020 uživatelem AdaMoss
jk333 Odesláno 25. února 2020 Autor Nahlásit Odesláno 25. února 2020 Díky moc. Teď jen, kde koupit ty LHC. Tady mi to přijde finančně v dost velkém nepoměru např. s uhrinstinkt.de Rozdíl cca 25%
AdaMoss Odesláno 25. února 2020 Nahlásit Odesláno 25. února 2020 To už si musíš rozhodnout sám...Když zajdeš někam u nás (Koscom, Dušák, Tovys, ...) taky tam pár šušňů usmlouváš. U těhle hodinek bych se nebál nákupu mimo AD, tím spíš v Německu. Ale mě osobně by se to asi nechtělo řešit. U nás se myslím na 25k dostaneš no a pak už to tak zásadní rozdíl neni.
jk333 Odesláno 25. února 2020 Autor Nahlásit Odesláno 25. února 2020 No tak, jestli je tato možnost, tak není opravdu není co řešit...Na druhou stranu máš určitě recht. Loni jsem kupoval Tissot ballade Pow80 Chronometer a šlo to o pár tisíc dolů také. Ale to bylo přes známého.Ještě jednou moc díky!
AdaMoss Odesláno 25. února 2020 Nahlásit Odesláno 25. února 2020 Rádo se stalo. Ještě si počkej, jestli někdo další nepřidá nějakou myšlenku...Já nejsem žádnej expert :-D.
Radek Cigi Odesláno 25. února 2020 Nahlásit Odesláno 25. února 2020 (upraveno) Mrkni ještě na tyto alternativy, pokud bys měl úmysl koupit i hodinky mimo ČR: - Zelos Abyss 3 3000m special- Zelos Hammerhead 2- Zodiac Super Sea Wolf- Squale- Doxa Hodinek s cenou +- 30k je celkem dost, ale já určitě nejsem odborník, spíš jsem ti chtěl říct a naznačit, aby si se zbytečně neukvapil a rozhodl se v klidu a až po několika dalších radách místních opravdu odborníků, kteří mají úžasný přehled a osobní zkušenosti, ať už s konkrétními hodinkami, popř, kalibry, zpracováním, atd.. Přeji šťastný výběr! Upraveno 25. února 2020 uživatelem Radek Cigi
jk333 Odesláno 25. února 2020 Autor Nahlásit Odesláno 25. února 2020 Díky za další reakci. Ta svatá trojka vzešla z dlouhodobého surfování. Squale, Doxa a Zodiac jsem také sondoval. Ale je fakt, jak už tady bylo zmíněno tisíckrát, to vybírání je na tom všem nejvíc nejlepší.
Diablo1st Odesláno 25. února 2020 Nahlásit Odesláno 25. února 2020 Pozri sa aj na značky Christopher Ward alebo Mido. Ponúkajú veľmi slušné spracovanie za priajteľnú sumu.
Daemonultimate Odesláno 25. února 2020 Nahlásit Odesláno 25. února 2020 (upraveno) Nemůžu poradit jinak. Cosc chronometr, křemík, 80 h rezervu, 600mWr, spona lahůdka. Na tvou ruku akorát. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 25. února 2020 uživatelem Daemonultimate
jk333 Odesláno 25. února 2020 Autor Nahlásit Odesláno 25. února 2020 To je nádhera. ...Ale cena je kapánek vyšší. Dal jsem si strop 30k.A mám zase brouka v palici )
Kluk jako buk Odesláno 25. února 2020 Nahlásit Odesláno 25. února 2020 Měl jsem dvoje Wardy, mám jedny LHC, a s klidným srdcem bych doporučil jen ty Longiny. Wardy jsou na tom papírově skvěle, ale na můj vkus až příliš často narazíš na špatnej kus a posílat je do Anglie je opruz. Jejich quality control a péče o zákazníky šly za posledních pár let do kopru. Oproti tomu u Longinů na špatnej kus snad nenarazíš, poslední články tahu budou vždycky dokonale přiléhat k pouzdru, strojek bude vyladěnej na pár sekund denně a na ciferníku nebude s největší pravděpodobností ani minismítko nebo pidiotisk. K tomu si u LHC přidej delší rezervu nátahu, která sice nedosahuje 80 hodin, ale i tak je neuvěřitelně super. V neposlední řadě pak nad nima uznale pokejvá hlavou i ten poslední Pepa nebo Kačena z Horní Dolní. Osobně je považuju za nejbližší formu Rolexu pro chudý. Sám jsem je bral z Anglie z Jura Watches. Je to AD, takže dvouletá mezinárodní záruka. S kódem, který při návštěvě nabízí snad každýmu, jsem se dostal někam na 23k. Mido budou nejspíš taky fajn, chodí tu i z druhý ruky. Ale tam nemám osobní zkušenost.
Dokusan Odesláno 25. února 2020 Nahlásit Odesláno 25. února 2020 Ty jsi měl dvoje Wardy? Tak to máš jistě reprezentativní vzorek pro tvou konstataci. Ale nic. Nebudu ti Wardům dělat advokáta. Měl jsem pouhých 37 kusů a z toho se závada projevila u dvou a u obou byla vyřešena v rámci záruky bez problémů. Jinak nevím, v čem spatruješ vopruz. Ward pošle DHL kuryra, který si hodinky vyzvedne na tebou určené adrese.Ale to jen tak na okraj. Abych nebyl OT, z výběru, který kolega dal, ZŠ mě jednoznačně LHC
Daemonultimate Odesláno 25. února 2020 Nahlásit Odesláno 25. února 2020 (upraveno) To je nádhera. Za cca 32 je seženeš. A škoda, že si nemůžeš vzít do ruky Lhc a tyhle Mida vedle sebe. Já v Koscomu jo. Tam maj Lhc. Upraveno 25. února 2020 uživatelem Daemonultimate
Diablo1st Odesláno 25. února 2020 Nahlásit Odesláno 25. února 2020 LHC v 39mm verzii sú len staršie modely nie? Nové keramické sa tuším robia len v 41mm a 43mm. Mal som v rukách staršie LHC a tie sa na C60 pro Mk3 ani náhodou nechytá. U keramických LHC je vraj posun, ale to neviem potvrdiť. Davosa by som z tvojho výberu škrtol. Seiko nie sú vôbec špatné, ale osobne sa mi viac páčia swiss strojky. Pocitovo sú také "pevnejšie" oproti 6r15. Určite by som do výberu dal aj Zelos, napr. Zelos Helmsman2 Ale aj tak by som odporučil CW C60 Mk3, ktoré sa v pohode dajú zohnať do 20k Kč Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Návštěvník Odesláno 25. února 2020 Nahlásit Odesláno 25. února 2020 No a když Longines, tak proč ne Legend Diver? Cenově se dá imho vejít...... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
mAra_ Odesláno 25. února 2020 Nahlásit Odesláno 25. února 2020 Nějak mi tu chybí Oris Aquis. Mysl že mírně ještě se tu v Místní inzerci dají sehnat. A to jsou pane potápky!
Datel Odesláno 25. února 2020 Nahlásit Odesláno 25. února 2020 Se zelím! Se šípkovou! Zelíčko!. Šípková!... Ale Seiko je holt Seiko...
mAra_ Odesláno 25. února 2020 Nahlásit Odesláno 25. února 2020 Už mi to nejde editovat. Má tam být napsáno: myslím, že mírně jeté....
jk333 Odesláno 25. února 2020 Autor Nahlásit Odesláno 25. února 2020 Tak Vám pěkně děkuju Skoro vše co mi házíte je skvost. Ty Legend Diver uaaaa!!!Jsem na tom podstatně hůř, než když jsem položil dotaz.Wardy taky paráda."Cesta může být cíl" a je kurňaaaDavosa canceled
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se